Pzartesi menüm
10.00 __
1 bar sirkeli, ketentohumu yağlı sıcak su
1-2kş sütle filtre kahve 2 kupa
11.30 civarı __
2 yumurtayla kaşarlı omlet
6 zeytin
3 ceviz
Birer tutam maydonoz, nane
18.00 _
Yarım tb et sote
Salata
Çay kahve hep şekersiz olduğu için yazmıyorum
Su 2 lt
Spor 5 mil leslie 68 dk
Evet yapmadim ama biz kilolular havadan,sudan bile kilo aliyoruz. O yuzden emin olamadimYazdıklarına göre yapmamışın cnm
Niye emin olmadınki :))gayet güzel sadece su az biraz
teşekkür ederim cnm inş.cumaya kadar böyle devam edebilirimde artılardan kurtulurummenun cok guzel. Başarilar
yok yok o bizim bahanemizEvet yapmadim ama biz kilolular havadan,sudan bile kilo aliyoruz. O yuzden emin olamadim
Ay çok keyifli akşam akşam keyiflendim
Yeni haftaya gelsin tartilarimiza gelsin bu sarki
Bu hafta canım o kadar kurufasulye istiyor ki kesin bu hafta yapacagim yanına da soğan alıp yiyecegimKahcalti oncesi bi dlm elna bi brd su
Kahcalti 1 dlm b ekm 1 yum 4 zeytin 1 tk bal 1 dlm kasar 1 yk lor 1 dlm b.peynir
Turk kah orta
Turk kahv sekersiz
Bi avuc cekirdek
3 brdk su
Bundan sonrasi yemege nasib olursa
Bi elma 4 parmak grissini
Aksama kurufasulye tursu 2 kasik pilav
Suyuda icmeye ozen gostereyim
Eğer yediklerimize dikkat etmiyosak kaçınılmaz son bu oluyor cnmSlm millet anca eve geldim ve uydurma bir çorba yaptım güzel oldu diet 1 tabak ondan içtim. Sabah tartilinca yine isyanı bastım ben hiç mi bir tatil dönüşü kilo almadan donmeyecegim haksızlık bu Eki Görüntüle 2053607
Artık bu artılardan ve yerimde saymaktan inan bende çok sıkıldım cnmİyi akşamlar ümit ederimki keyifler yerindedir napaysınız
Bende artıdayım fazlalıkları göndereyim dedikçe panikledim mi ne çok fazla saçmaladım hafta sonu gezmeside bana artı bonus kilolar getirdi bugünden itibaren daha dikkatli olacağım Canıma tak etti gerçi bu sabahta malum döneme girdim arabadayım midem bulanmasın diyemi ne kadar fazla yersem yol o kadar çabuk yol biter diyemi bilemiyorum Ankara giderkende dönerkende durmadan yedim Yok yol arkadaşlarımda yedi fakat bende kilo olarak duruyor tabii en son dün gece 12 de gelini eve bırakırken o saatde çıkıp kahvaltı yaptık ne iyi dimii aferin bana son olsun inşallah bugün daha dikkatliydim bu böyle gitmeyecek Yok bir çok kıyafetimde bana olmuyor mutsuzum....
Banada sabahki ekmekler baya fazla geldi cnmNeyse liste yazayım size :)
Kahvaltı : 2 çiçek ekmeğin tombiki ( fazlaydı )
2 haşlanmış yumurta , domates , salatalık, bir kk peynir , 4 zeytin
Ara: çeyrek elma 10 tane kadar fındık bir ceviz
Tekrar bir ara : bir kase üzüm
Akşam saat 5 : salata , bir kase çorba , ızgara but
Eve geldim bir neskafe içtim beni tutsun diye gün içindede maydanoz kaynatıp içine limon sıkıp içtim ....
Yarında şu dukan iksirini yapıcağım birde ofiste yaprak saracağız kardeşim bugünlerde dolmaya sardı haftada bir yapalım diyor ...
Su içim en iyisi :)
Sabah duble Türk kahvem hergün var canım tabi şekersiz ben yanında tatlı cukulata severlerden de değilim bu iyi ikindi vakti bir neskafe beni biraz frenliyor sanki filtre kahve anca dışarda içme imkanım var makinesi Yok bir kardeşimde makinesi vardı çok uğraştırıcı hiç makinesini sevmedim gerçi o bize yaptığında kremalı filan tefarıatlı uğraşıp yapıyor belki ondan bana zor geldiEğer yediklerimize dikkat etmiyosak kaçınılmaz son bu oluyor cnm
Bizim zaten bünyeler almaya çok elverişliki bu kilolardayız :)))
Artık bu artılardan ve yerimde saymaktan inan bende çok sıkıldım cnm
Bu insanı daha çok bezdiriyor bıktırıyor
Halbuki adam gibi dikkat edip verip kurtulsak ne olurki
Banada sabahki ekmekler baya fazla geldi cnm
Akşam güzel olmuş erken kapatman daha da güzel :))
Neskafe yerine filtre kahve yada türk kahvesi tercih etsen daha iyi olur
Tabiki suyunu ihmal etme
Evet evet buna benzer tarifi netten buldum benim bulduğum tarifte yarım litre su yazıyordu yarın yapıcağım daha aralıklarla içerim artık kış geldi arada zencefili tarçınlı çaylarda güzel olurEki Görüntüle 2053631
74FRIDA 2 yemek kasigi cay fazla herkese iyi gelmiyo.
Ben duzenli yapinca cok bas donmesi oldu ama ara verip yapinca bisey olmuyo.
Eki Görüntüle 2053632
Buda diyetebasliyorum daki arzunun görüşü.
Geçen sezon yorumlarda ekim yazıyodu ama kasım da olabilr tabi doğrudur çok heycanlı yeni bölümleri ya bekliorum heycanla
Bu hafta canım o kadar kurufasulye istiyor ki kesin bu hafta yapacagim yanına da soğan alıp yiyecegim
Geçen sezon yorumlarda ekim yazıyodu ama kasım da olabilr tabi doğrudur çok heycanlı yeni bölümleri ya bekliorum heycanla
Bu hafta canım o kadar kurufasulye istiyor ki kesin bu hafta yapacagim yanına da soğan alıp yiyecegim
Hayriş benim gibi artıları nasıl göndericem diye panik yapma sakin sakin birde liste yazıcakmısın ? Gerçi ben senin listeleri örnek alamıyorum çok az bir beslenmeydi ....senle gurur duyuyorum soylemişmiydim
geçmiş olsun elifcin
inşallah inşallah tez gitsin
Geçmiş olsun zor Yeni iyileştin sayılır dikkat etBugun 25 dk yurudum bel kalca bacak agrim birbirine karistinereyi tutacagimi sasirdim sonuclarim cikana kadar yurumuycem insallah sabaha sorunsuz uyanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?