Bugun 25 dk yurudum bel kalca bacak agrim birbirine karistinereyi tutacagimi sasirdim sonuclarim cikana kadar yurumuycem insallah sabaha sorunsuz uyanirim
O yolculukta kucakta uyununca kuyruk sokumu ağrısı yapıyor seninki nefes aldıkça batan soğuk algınlığından canım geçmiş olsun.Geçmiş olsun zor Yeni iyileştin sayılır dikkat et
O değilde benimde iki omuzumun arası fena tutulmuş nefes alsam batıyor sanki yolculukta yiyenlerim kucağımda uyudu ondanmı soğukmu aldı ondanmı tutuldum kaldım çayımı bitireyimde yorgan altına girerim sıcak belki iyi gelir ....
Bende önceden çok üşeniyodum cnm filtre kahve içinSabah duble Türk kahvem hergün var canım tabi şekersiz ben yanında tatlı cukulata severlerden de değilim bu iyi ikindi vakti bir neskafe beni biraz frenliyor sanki filtre kahve anca dışarda içme imkanım var makinesi Yok bir kardeşimde makinesi vardı çok uğraştırıcı hiç makinesini sevmedim gerçi o bize yaptığında kremalı filan tefarıatlı uğraşıp yapıyor belki ondan bana zor geldi
Biraz önce çay eşliğinde avuç içi kadar fıstık yedim
baharcım özellikle spor ayakkabına dikkat et yumuşak olsun bide düzelinceye kadar tempolu değil normal yürümeye çalış kendini zorlamadanBugun 25 dk yurudum bel kalca bacak agrim birbirine karistinereyi tutacagimi sasirdim sonuclarim cikana kadar yurumuycem insallah sabaha sorunsuz uyanirim
Maşallah bisürü bişey yapmışın cnm Allah sağlıkla yemeyi nasip etsinHayırlı geceler guzeller
Bugün çoook yorgunum
Sabah yataktan fırlayıp mutfağa bir girdim çıkamadım. Tursuluklar vardı bozulmadan onları halledeyim dedim.
2 kavanoz Çiçek biberi
3 kavanoz Yuvarlak iri sarı biber
2 kavanoz lokantalardaki acı biberden
2 kavanoz balık biberi
3 kavanoz yağlı turşu
3 büyük cam kavanoz karışık turşu
4 meyvesuyu şişesi kıl biberden turşu yaptım
Birde akşam çocuklar gelicek diye yemek aşure yaptım pert oldum.
Aşure pek yakışmamış cnm yoksa güzel menü olacakmış :))Menümü yazayım
Sabah hacamata gidicem diye hayvansal birşey tüketmedim
Sabah
2 dilim ekmek
Zeytin
Çay
Öğle
1 muz
1 fincan kahve
Akşam
2 dilim ekmek
Taze fasulye
1 büyük kâse aşure
Kime ördünki cnmEki Görüntüle 2053708
Ölçüleri bilmediğim için denemek için sökme ipten ördüm. Güzel bir düğme dikip oyasınımı yapsam önüne iş koysammı
Sağol canım teşekkür ederimMaşallah bisürü bişey yapmışın cnm Allah sağlıkla yemeyi nasip etsin
Aşure pek yakışmamış cnm yoksa güzel menü olacakmış :))
Kime ördünki cnm
Bu haliyle biraz sade görünüyor
Güzel değişik düğmelerle biraz hareketlenir
Eğer süslü seven biriyse işlemede yapılabilir
Keske bacagin iyilesene kadar havuzda hareket yapsan yakinlarinda varsa eklemlere agri binmedigi icin onu tavsiye ediyorlarBugun 25 dk yurudum bel kalca bacak agrim birbirine karistinereyi tutacagimi sasirdim sonuclarim cikana kadar yurumuycem insallah sabaha sorunsuz uyanirim
Pazartesi menüm
Kahvalti
1 fincan neskafe
2 yumurta
Beyaz peynir
Domates salatalik
Zeytin
Browni kek
Aksam;
Zeytinyagli taze fasulye
Tarhana çorbası
Yoğurt
Findik
Dun
Oglen 1 kase yayla corbasi+1 poersiyon salata+ 2 dilim tirnak pide
Saat 4 de yarim paket altinbasak
Aksam uydurma sehriye corbasi
Gece 1.5 muz dayanamadim burnuma cok guzel koktu
Sonuc sabaha kilo olmistim nasil oldu anlamadim ben bu isi 92.5 olamam yani bu kadar cabuk olmaz bu iste bir yanlislik var
Sabah duble Türk kahvem hergün var canım tabi şekersiz ben yanında tatlı cukulata severlerden de değilim bu iyi ikindi vakti bir neskafe beni biraz frenliyor sanki filtre kahve anca dışarda içme imkanım var makinesi Yok bir kardeşimde makinesi vardı çok uğraştırıcı hiç makinesini sevmedim gerçi o bize yaptığında kremalı filan tefarıatlı uğraşıp yapıyor belki ondan bana zor geldi
Biraz önce çay eşliğinde avuç içi kadar fıstık yedim
Eki Görüntüle 2053708
Ölçüleri bilmediğim için denemek için sökme ipten ördüm. Güzel bir düğme dikip oyasınımı yapsam önüne iş koysammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?