Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugun 25 dk yurudum bel kalca bacak agrim birbirine karisti nereyi tutacagimi sasirdim sonuclarim cikana kadar yurumuycem insallah sabaha sorunsuz uyanirim

Of bahar ya cok fenasindir eminim canim benim
Dun disardaki yuruyusum zorladi benide kalcam hep agridi bugun ust bacagimda hafif uyusuyor.

Yuruyusu 15-20 dk dan fazla yapma cok agriyosa yine yapma.
Bel egzersizleri var yutubdan bak agrili zamanda iyi geliyor omuriligi rahatlatiyo normal zamanda da kuvvetlendiriyo.
Bizim her her her gun yapmamiz lazim.

O yolculukta kucakta uyununca kuyruk sokumu ağrısı yapıyor seninki nefes aldıkça batan soğuk algınlığından canım geçmiş olsun. baharnaz canım sanada çok geçmiş olsun nazarmi oldun nedir sürekli bir ağrı sıkıntı uzun zamandır Allah beterinden korusun

Bende önceden çok üşeniyodum cnm filtre kahve için
Neskafe kolayıma gidiyodu Ama içinde zararlı katkı maddeleri olduğunu öğrenince bıraktım
makine tezgahta durunca kahvesini suyunu kağıdını koyup açıyon tmm
Makine olmayınca şu bitki çayı yapılan aparatlar varya ondada yapılabiliyor

Yağlı kuruyemişleri geç vakite bırakmasak iyi olur cnm :))

Bugun 25 dk yurudum bel kalca bacak agrim birbirine karisti nereyi tutacagimi sasirdim sonuclarim cikana kadar yurumuycem insallah sabaha sorunsuz uyanirim
baharcım özellikle spor ayakkabına dikkat et yumuşak olsun bide düzelinceye kadar tempolu değil normal yürümeye çalış kendini zorlamadan
Aslında bonusun dediği gibi netten bel egzirsizleri yapsan inan çok faydası olur

Hayırlı geceler guzeller
Bugün çoook yorgunum
Sabah yataktan fırlayıp mutfağa bir girdim çıkamadım. Tursuluklar vardı bozulmadan onları halledeyim dedim.
2 kavanoz Çiçek biberi
3 kavanoz Yuvarlak iri sarı biber
2 kavanoz lokantalardaki acı biberden
2 kavanoz balık biberi
3 kavanoz yağlı turşu
3 büyük cam kavanoz karışık turşu
4 meyvesuyu şişesi kıl biberden turşu yaptım
Birde akşam çocuklar gelicek diye yemek aşure yaptım pert oldum.

Maşallah bisürü bişey yapmışın cnm Allah sağlıkla yemeyi nasip etsin

Menümü yazayım
Sabah hacamata gidicem diye hayvansal birşey tüketmedim

Sabah
2 dilim ekmek
Zeytin
Çay

Öğle
1 muz
1 fincan kahve

Akşam
2 dilim ekmek
Taze fasulye
1 büyük kâse aşure
Aşure pek yakışmamış cnm yoksa güzel menü olacakmış :))

Eki Görüntüle 2053708
Ölçüleri bilmediğim için denemek için sökme ipten ördüm. Güzel bir düğme dikip oyasınımı yapsam önüne iş koysammı
Kime ördünki cnm
Bu haliyle biraz sade görünüyor
Güzel değişik düğmelerle biraz hareketlenir
Eğer süslü seven biriyse işlemede yapılabilir

Sağol canım teşekkür ederim
Bunu 11 yaşında bir kıza ördüm
Başka şehirde oturuyor. Ölçüleri yok. telefon etti elin boşsa yelek veya hırka örermisin diye. Bende iki hırka alıp gönderdim. 12 yaşa göre almıştım annesine olmuş. Birisini annesi giydi öbürünü başka bir çocuğa vermeyi düşünüyorum.
Tekrar biri polar birisi triko iki hırka iki tayt aldım . Bir tane kalin kışlık hirka aldim.birde hırkalı bir takım alıp değiştirme fişinide içine koydum ordaki mağazadan degistirin dedim. Hırkanın birisini götürüp alt üst takım almıslar. Yelegide göz kararı yaptim. guzel olursa aynı ölculerde baska yelek örücem.

Kızlar iyi geceler bn ancak uzandım yatağıma kocişle tv falan izledik derken bu saat oldu. Kociş uyudu bile ben size yazıyorum
Öncelikle dun en son sabah menüsü paylaşmıştım akşama kdar yemedim bişi akşam

3 4 yk kaşarlı mantar
3 dilim kepekli ekmek
Havuç salatası

1 buçuk saat sonra
1.5 porsiyon kadar karışık meyve mandalina portakal kivi muz karışık

Bugun menüm şöyle

Sabah 2 yumurtadan omlet
1.5 kepekli ekmek
1 kk peynir
Domates salatalik
1 tane ceviz

Ara
Sütlü nescafe

Sonra akşam yemeğine kadar az az iş yaparken mutfağa girdikçe attım agzıma biraz ceviz ve fındık. Günlük ceviz fındık limitimi geçtim ama başka bişi yemedim akşama kadar

Akşam
1 kase tarhana
Yarım yemek tabagi yogurtlu ıspanak sanırım 4 5 kasık kadardı yarım kase de yoğurt yarım bardak kadar kola cokcanımçekti napim

Daha sonra bişi yemedim ztn diş etlerim sızlıyor eşim söyledi geceleri dişlerimi sokuyormuşum çok sanırım dün çok sıktım ki şişmişler ön diş etlerim

Selamun aleyküm güzeller
Hayırlı sabahlar
Bugün kısmet olursa hacamattan sonra köye gidicez oradan yazamam . Ara sıra açılıyor okusam bile yazdığım gitmiyor. Terasa çıkmazsam yazamam . Cumaya gelemezsem bildirdim yapamazsam aynı geçersiniz

Keske bacagin iyilesene kadar havuzda hareket yapsan yakinlarinda varsa eklemlere agri binmedigi icin onu tavsiye ediyorlar

Gunaydin kizlar dun bir arkadasimla gorustum 9 aylik hamileydi ama sanki ben ondan daha fazla sismandim moralim bozuldu o kadar guzel hamilelik gecirdi ki nerdeyse belli bile degil. Subata kadar 60 olsam keske ne guzel olur ne guzel hamilelik olur ben de tum ogunlerimi paylasacagim cok heveslendim onun gibi guzel hanilelik gecirmek icin

Dun

Oglen 1 kase yayla corbasi+1 poersiyon salata+ 2 dilim tirnak pide

Saat 4 de yarim paket altinbasak

Aksam uydurma sehriye corbasi

Gece 1.5 muz dayanamadim burnuma cok guzel koktu

Sonuc sabaha kilo olmistim nasil oldu anlamadim ben bu isi 92.5 olamam yani bu kadar cabuk olmaz bu iste bir yanlislik var

Gunaydin gununuz guzel gecsin insallah

Gergin bir sabaha basladim hayir olsun sonu.
Dun spora basladim elif uyandi devam edemedim okuldan da arabayla donduk yuruyemedim.
Aksam ustu uyudugu icin gece bi turlu uyumadi.
Sporumu yapicaktim cokta uykum gelmisti uykumu savdim ama onu yatirmak icin bende yattim ve uyumusum.
Dunu bos gectim yani.

Bu ara banada oyle oluyor cakil kilo degilde yediklerimize bagli bisey oluyo sanirim.

Senin corbalar mesela karbon agirlik olmus doyurucu besleyici degil. Ondandir buyuk ihtimalle yeterince suda icemeyince vucut atacagini atamiyor.
Protein yiyemiyodun dimi yanlismi hatirliyorum?

Fridacim, ben ev de ve işyerinde French press kullanıyorum. .
Benden başka filtre kahve içen olmadığı için makinasına para vermeye gerek yok..
Zaten tat aynı oluyor değişen bir şey yok..

Eki Görüntüle 2053708
Ölçüleri bilmediğim için denemek için sökme ipten ördüm. Güzel bir düğme dikip oyasınımı yapsam önüne iş koysammı

Maşallah ne çabuk ördün böyle. Seni hamarat..
12 yas kız çocuklarına sade daha iyi olur gibi geldi bana.. renk renk düğmeyle çok hoş olur...
Eline sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…