bursam ikimizmi varız sadece sınıftaa
hadi az yaramazlık yapalım o zamann
tahtayı karalaayaım
temiz sıraları kendi önümüze çekelim kaydirigubbakcemile3
sevmedigimiz kızların sıralarının üstüne
bunu yazan tosum okyanaa ko...sunn yazalım :jeyyar:
HERKESLERE GÜNAYDIN GELDİM ARTIK
KADINLR GÜNÜNÜZ KUTLU MUTLU OLSUN BEN BİLMİYODUM BİLE YAU AKŞAM 12 DEN SONRA AŞKIM KUTLADI ŞİMDİ BENDE SİZİNKİLERİ KUTLUYORUM ÇOK YOĞUNUMMMMM BİRDE ELAZIĞA ÇOK ÜZÜLDÜM YA ALLAH YARDIMCILARI OLSUN :teselli: :teselli: :teselli:
AYRICA BİRAZ ALAKASIZ OLDU AMA BEN TELEFON ALCAM TOPİKTE BÖYLE KONULAR BULAMADIM SİZE SORAYIM DEDİM
elazıg için cok üzüldüm epeyde ölen var allah sabır versın.kımseyide böyle olaylarla terbıye etmesın ınsallah...
8 mart kadınlar gunumuzde kutlu olsun hanımlar....
canlar ben yıne sızın topıge yazmak ıstedım umarım kızmazsınız
sız o kadar soyledıkten sonra anneme de anlattım o da zayıflama destegı bı urun alma fıkrınden uzaklastı gıbı yan etkılerını falan anlatınca bı de bıraz daha ertelemıs olduk en azından hayırlısı bakalım:)
annemın bugun olcum gunuydu gıttıgı spor salonunda herkesın bı tablosu var tam 1 ay once olcum yapılmıstı sımdı yıne yapıldı bayaa bı ıncelme olmus pek sevınclı paylasalım dedık :))
baslangıc 117ydı evdekı tartı 113 cıkardı ama salondakı tartı 114 o yuzden
kılo= onların tartısına gore 3 kılo gıtmıs evdekı 4 kılo dıyordu olsun bakalım
gogus= 8 cm
gogus altı= 5 cm
bel= 5 cm
karın=4 cm
kalca=7 cm
basen=6 cm
sag ust bacak= 3 cm
sol ust bacak= 3 cm
sag ust kol=2 cm
sol ust kol=1 cm
ıncelmıssssss
Çok sevindim Yesa.. hihoyyyt Annenin başarılarının devamını dilerim.. Annen için burada her zaman paylaşımda bulunabilirsin neden kızalım.. aksine mutlu oluruz :) a.s.
Ben de geçen hafta mezura aldım ama sadece belimi ölçüyordum.. geçen hafta belim 3 cm incelmişti. :dance: bu ölçüm listesini ben de hazırlayayım.. gerçekten en mutlu olduğum paylaşımlardan biri bu oldu kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?