Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar nerde annem....:uhm:
bugun ödev vardiye kımse okula gelmemıs..:roflol:
kızlar saatkac aloooooooo...nerdesınız..klava:
cıtol yoklamayı al gulum sınıfta sadece ıkımız varız..:1hug:
bu arada gunaydın nasılsın bidanem....a.s.

günaydın hanımlarrrrrrrrrr

buneydi böle yaa sabah bi kalktım yaz gününden eser yokk

bu havada bizim kilo gibi bi gidiyo bi geliyoo
bahar geldi derken buz gibi hava ilee soguyoruzz

her neysee
bugun mutfagı indircem perdelerini yıkadım cam kappı tencere tava temzleyim
hem hareket etmiş olurum işe başlamadanda bi tablet suda fışırdayan c vitamini içicem
yagların yakımına yardımmış

yenecımm cocuklarım olmadan aslaa aklinialirimsmile
onlarda yanımdaydı elbette
ama inan herşey o kadar ani olduki
hiç foto aklımıza gelmedi

kendme ciciler aldımm lw den koca koca bedenlerr sempatiksalakcinni

bursam ikimizmi varız sadece sınıftaa
hadi az yaramazlık yapalım o zamann
tahtayı karalaayaım

temiz sıraları kendi önümüze çekelim kaydirigubbakcemile3
sevmedigimiz kızların sıralarının üstüne
bunu yazan tosum okyanaa ko...sunn yazalım :jeyyar:

citol günaydın nasılsın bacım çizelgen yok ne oldu kilolar veriyorsundur umarım beni soracak olursan 7 kilo aldım 95 oldum az kaldı ama bende sıkılıyom kilo alıyom diye anam bu manken karılar nası beceriyo 7 kiloyla doğurmayı hayret oda bi yetenek sanırım

heh bende aynen tosun gibi oldum zatiiiohaoldumsmile:1hug:

günaydınlar cuma,cumartesi,pazar keşke okadar kötü geçmeseydi verdiklerimin hepsini almama ramak kaldı ama bu gün detox yapıyorum inş 2 gün yaparım yoksa aradaki açığı kapayamıycam bu gün neler yerim bir fikrim yok çünkü sadece sebze ve meyveyle besleniyorum önceden yaptığım plana uyamıyabiliyorum bi bakmışım acıkmışım yiyorum ama meyve veya sebze gün boyu meyve, çiğden sebze,salata,sebze çorbası şeklinde beslenicem 1, 1,5 saat aralıklarında beslenmeyi düşünüyorum tabi bolca ılık su inş 2 3 gün yapabilirimde açığı kaparım

sabah güne elma sirkesi&sandaloz sakızı ile başladım
08.00: elma ve kivi yedim
09.00 3 yaprak lahana

Günaydın...

Güne kötü bir haberle başlamak kötü...

Elazığda 6 şiddetinde deprem olmuş...Allah yardımcıları olsun..
:)))

kız nursena nedne gelmiyon buraya

sende çok az kilo almışsın ben 20 kilo ile doguma gidiyorum

deemekkii çok büyük marifet hkkatenn
7 kilo ile doguma gidilirmi
sırçan kadar bişe çıkar kaydirigubbakcemile3

ay yenaa bende ne şok oldum üzüldüm
inşallah giderek agırlaşmazz durumm

sabah gözümü açtım topic düştüm duymadım depremi allah yar ve yardımcıları olsun. bende dün rüyamda deprem oluyordu ne korktum yarabbim uyandığımda boğuluyor gibiydim allah korru yarabbim

elazıg için cok üzüldüm epeyde ölen var allah sabır versın.kımseyide böyle olaylarla terbıye etmesın ınsallah...
8 mart kadınlar gunumuzde kutlu olsun hanımlar....

günaydın herkeze dün sabahki ve öğlenki kaçamaklar kilo olarak dönmemiş ve sevinçliyim

sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir 5 yeşil zeytin
roka tere maydonoz
süt
kızım sarısını yedi bende yumurtanın beyazını

şimdide ara öğünü 2 ceviz ve 2 gün kurusu ile yapacağım ardından yeşil çay

HERKESLERE GÜNAYDIN GELDİM ARTIK

KADINLR GÜNÜNÜZ KUTLU MUTLU OLSUN BEN BİLMİYODUM BİLE YAU AKŞAM 12 DEN SONRA AŞKIM KUTLADI ŞİMDİ BENDE SİZİNKİLERİ KUTLUYORUM ÇOK YOĞUNUMMMMM BİRDE ELAZIĞA ÇOK ÜZÜLDÜM YA ALLAH YARDIMCILARI OLSUN :teselli: :teselli: :teselli:

AYRICA BİRAZ ALAKASIZ OLDU AMA BEN TELEFON ALCAM TOPİKTE BÖYLE KONULAR BULAMADIM SİZE SORAYIM DEDİM

selam arkadaşlar.. umarım hepiniz mesajlarımı almışsınızdır. okundu onayını tıklamayı unutmuşum ben çünkü :kedi: .. günaydın herkese.. haftasonu dağıtıp hafta içi toparlayanlardanım sonuç ne olur bilemicem ama bugün sabah bir tostun beşte birini yedim beşte dördünü kardeşime verdim.. yanında 200 ml şeftali suyu içtim.. tek şekerli çay içtim bi de.. öğlen süt içicem.. bir de süt dilimi yerim :kedi:

süt dilimi fan club :lepi:

Son düzenleme:

hoşgeldin.. a.s. mesajımı aldın mı?

elazıg için cok üzüldüm epeyde ölen var allah sabır versın.kımseyide böyle olaylarla terbıye etmesın ınsallah...
8 mart kadınlar gunumuzde kutlu olsun hanımlar....

evet hepimizin kadınlar günü kutlu olsun! opuyorumnanaktan

Elazığdaki depreme daha doğrusu ölüm sayısına çok şaşırdım.. yani çok şiddetli bi deprem değil bu kadar ölüme yol açacak kadar ama.. benneyaptımki ilk başta 5. bilmemkaç açıkladılar.. ölümler olduğu anlaşılınca 6 oldu birden.. bilmiyorum.. bi bit yeniği var depremin şiddetinde ama CADIARZU
..

canlar ben yıne sızın topıge yazmak ıstedım umarım kızmazsınız

sız o kadar soyledıkten sonra anneme de anlattım o da zayıflama destegı bı urun alma fıkrınden uzaklastı gıbı yan etkılerını falan anlatınca bı de bıraz daha ertelemıs olduk en azından hayırlısı bakalım:)

annemın bugun olcum gunuydu gıttıgı spor salonunda herkesın bı tablosu var tam 1 ay once olcum yapılmıstı sımdı yıne yapıldı bayaa bı ıncelme olmus pek sevınclı paylasalım dedık :))

baslangıc 117ydı evdekı tartı 113 cıkardı ama salondakı tartı 114 o yuzden

kılo= onların tartısına gore 3 kılo gıtmıs evdekı 4 kılo dıyordu olsun bakalım
gogus= 8 cm
gogus altı= 5 cm
bel= 5 cm
karın=4 cm
kalca=7 cm
basen=6 cm
sag ust bacak= 3 cm
sol ust bacak= 3 cm
sag ust kol=2 cm
sol ust kol=1 cm

ıncelmıssssss

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok sevindim Yesa.. hihoyyyt Annenin başarılarının devamını dilerim.. Annen için burada her zaman paylaşımda bulunabilirsin neden kızalım.. aksine mutlu oluruz :) a.s.

Ben de geçen hafta mezura aldım ama sadece belimi ölçüyordum.. geçen hafta belim 3 cm incelmişti. :dance: bu ölçüm listesini ben de hazırlayayım.. gerçekten en mutlu olduğum paylaşımlardan biri bu oldu kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:

canım yaa cok tesekkur ederım o da pek mutlu oldu sabah telefonlar susmadı arayanlara olculerı soyledık ıncelmelerı falan kaydirigubbakcemile2

ınsallah boyle gıder yaa ınsallah :Saruboceq:

masllah valla senın de pek guzel ıncelmıs zaten verdıgın kılolarda cok guzel annem gorunce hemen sor bı nasıl vermıs nasıl vermıs der dırekt :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…