1 cevizi 1 bardak suya fazla doldurmadan akşamdan koyup sabah aç karnına içiyorsun inş faydası olur...YENA nasil yapicam ceviz suyunu? İçi ve perde kısmıylami sadece iciylemi?
Ceviz almistimda unuttum aksam.
@dafi abla annem buyuk kizima bundan yapti. Ben dedim bebek yelegi olmasin artik diye.
3 videoda parca parca anlatimi var belki denersin fikir olsun.
haklısın normal karataycılardan az yiyordum ama alısmıstım takı cıldıtana kadar bonusum tartıya çıkınca ağlıyorum vr kaldıramıyorun neden boyle oldu anlamıyorum o yuzden tartılmak istemiyorumOGULCUKLARIM
Hayriye bizim icin degerlisin kuzum.
Tabiki istedigini yap ama plan vs ama ben pek sevmedim.
En iyisi bence tartilip ne oldugunu gormen.
Ne kadar artin varsa temizlenir sorun degil yeterki sen iyi ol.
Basla kaldigin yerden ama kisitlamalar yaparak degil.
Normal hayatini zora sokmiycak sekilde.
Lesliyi cok iyi biliyosun spor topiginde yaziyodun onada basla.
Yuksek kiloda en az yiyenimiz sendin unutma buda dogru degil.
Karatayi tam dolu yapmiyodun sen.
inşallah asumİyi akşamlar
Bugün yürüyüş yaptım beslenme karbonhidratlı oldu ama erken yedim 2 bucuk gibi pise yedim Akşam geçiştirmek lazım
@eboe geçmiş olsun kuzuya
OGULCUKLARIM toparlarsin canım güveniyorum ben sana
amin inşallahHadi insallah. Rabbim kolaylik versin. Pes etme,aldigin kararlar guzel,uygularsan başarirsin
Benı mahvettı bu kur elim Ayağım tıtredı migdem çok kotu oldu 2. Gun bıraktımEki Görüntüle 2053631
74FRIDA 2 yemek kasigi cay fazla herkese iyi gelmiyo.
Ben duzenli yapinca cok bas donmesi oldu ama ara verip yapinca bisey olmuyo.
Eki Görüntüle 2053632
Buda diyetebasliyorum daki arzunun görüşü.
liste yazıcam inşallah canım bol temeli olur belki bu seferHayriş benim gibi artıları nasıl göndericem diye panik yapma sakin sakin birde liste yazıcakmısın ? Gerçi ben senin listeleri örnek alamıyorum çok az bir beslenmeydi ....
ellerine saglık ablam maşallah her yere yetısıyorsunEki Görüntüle 2053708
Ölçüleri bilmediğim için denemek için sökme ipten ördüm. Güzel bir düğme dikip oyasınımı yapsam önüne iş koysammı
hacamat şifa versin inşallah ablamSelamun aleyküm güzeller
Hayırlı sabahlar
Bugün kısmet olursa hacamattan sonra köye gidicez oradan yazamam . Ara sıra açılıyor okusam bile yazdığım gitmiyor. Terasa çıkmazsam yazamam . Cumaya gelemezsem bildirdim yapamazsam aynı geçersiniz
Simiii iii
Hic yazmiyorsun
Dely de yazmiyor
Canım bu kahveyi nerden alıcam filitre kahve gibi suya karıştırılıp mı içiliyor bilgilendiriver hele yaaws ???Fridacim, ben ev de ve işyerinde French press kullanıyorum. .
Benden başka filtre kahve içen olmadığı için makinasına para vermeye gerek yok..
Zaten tat aynı oluyor değişen bir şey yok..
Maşallah ne çabuk ördün böyle. Seni hamarat..
12 yas kız çocuklarına sade daha iyi olur gibi geldi bana.. renk renk düğmeyle çok hoş olur...
Eline sağlık.
Kürü bir deneyim kötü olursa bırakırım zaten Aralıklarla içicem dokunmasınGünaydın
Koşturmaya çocukları gönderdim kahvaltımı ettim sımdı eve gırısıcem sabah bı market yaptım spordan sayılır belki herşeye en baştan başlamış gıbıyım verdiğim kiloyu unutup nurdan devam edıvçcem inşallah kilom.çok bazen sendelıycem bunu kabul etmek lazım ama hala tartıda gördüğüm rakamı hazmedemıyorum
haklısın normal karataycılardan az yiyordum ama alısmıstım takı cıldıtana kadar bonusum tartıya çıkınca ağlıyorum vr kaldıramıyorun neden boyle oldu anlamıyorum o yuzden tartılmak istemiyorum
Lesliye başlıycam inşallah bugün 2 millet rahat yapıyordum artık simdi nasıl olur bilmiyorum
inşallah asum
amin inşallah
Benı mahvettı bu kur elim Ayağım tıtredı migdem çok kotu oldu 2. Gun bıraktım
liste yazıcam inşallah canım bol temeli olur belki bu sefer
ellerine saglık ablam maşallah her yere yetısıyorsun
hacamat şifa versin inşallah ablam
Sorma fenaa :) dün ben evden çıkamadım tartıdan sonra kendime gelemedim haftasonu yediklerimden Zaten rahatsızdım bu böyle gitmez diye düşünürken ofis arkadaşım aradı Asu fenayım tavuk al gel dedi öyle bir başladık yalnız arkadaş dün fazla motiveydi inşallah öyle gider :)))Günaydınnn kızlar
Cumanın ayak sesleri gelmeye başlamış bile
Ceviz suyu ne işe yarıyordu yenoşta içiyor mu ?YENA nasil yapicam ceviz suyunu? İçi ve perde kısmıylami sadece iciylemi?
Ceviz almistimda unuttum aksam.
Arkadaşın motivesi devamlı olmasada sen kendine odaklan cnm :))Sorma fenaa :) dün ben evden çıkamadım tartıdan sonra kendime gelemedim haftasonu yediklerimden Zaten rahatsızdım bu böyle gitmez diye düşünürken ofis arkadaşım aradı Asu fenayım tavuk al gel dedi öyle bir başladık yalnız arkadaş dün fazla motiveydi inşallah öyle gider :)))
Ceviz suyu ne işe yarıyordu yenoşta içiyor mu ?
Ceviz suyu ne işe yarıyordu yenoşta içiyor mu ?
Ekmeğin süte hiçbir faydası yokki. Eşim ağzına sürmüyo bende kuflenmesin bilmem ne derken gömüyorum ekmeği. Artik eve bile almiyoruz :)Ekmek tuketmiyomusun?
Emzirdigin icin zorluk olmazmi? Tam beslenmen lazim herseyden yiyerek.
Bari sabahlarimi yesen?
Anam vallaha olmaz bende içicem yoksa yumurtalıklarımı çalıştırıyor yoksa afrodiZyak etkisi mi var ama sabah içiyorsunuz yoksa akşamamı etki ediyor bilmem lazım içince ne kadar ormantik oluyorsunuz bunlar önemliiiiSen herseyi merak etmesene en cok biz icicez biz guzellesicez
Ay ne güzel keşke benim evdede ekmek yenmese kızımla anlaşma yapmıştık akşamları ekmek yemiyecekti okul başladığından beri yemiyorduda ama dün akşam geç vakit babasıyla yemek yerken yarım ekmek yedi akşam bişey diyemedim sabah dedim anlaşmayı bozdun dedim ....Ekmeğin süte hiçbir faydası yokki. Eşim ağzına sürmüyo bende kuflenmesin bilmem ne derken gömüyorum ekmeği. Artik eve bile almiyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?