Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Karbonhidratin sute hic bir etkisi yok. Acikcasi zaten tam emziremiyorum yani mama agirlikli gidiyoruz. Bazi sebeplerden sütüm kaçtı ne yediysem sütüm artmadı. Süt üretimi beyinde bitiyor yemeyle artıyor olabilir tabi ama ben neler denediysem olmadi..

Kiz o gece yatmadan yesil caydi romantiklik yapan y.o.l.c.u ogretti hepimize.

Gecen sene kışın yazdiginiz keci boynuzlarini hic demiyorum bile

Sen bizim diyet icin kullandigimiz kutsal iceceklerimizi alet etme baska seylere

Amine Busra ben ekmegin sute faydasi var demedim hani dengeli beslenmek lazim diye dedim.

Faydadan cok zarar oluyor bazen.

Ama bu bunye tahilin sut yaptigini cok gordu.
Bulgur pilavi, keskekle cok farkediyodu sutum.
Ha tabi sutu artiran en onemli sey once su ve uyku sonra bebegin emmesi.

Kizim emmiyo diye 2 saat arayla pompayla sagdim emiyormus gibi sut gelsin diye.

9 ayda bitiyo gibi hissederken tekrar biraz artti sonra yine azaldi ama hep emzirdim.
1 yastan sonra cok duskun oldu 23 aya kadar emdi.

Sen sakin birakma sut artabilen bisey. Yeterki anne iyi olsun.

Sağol canım yaa teşekkürler ne kadar tembelim ne çok işe yarıyormuş bende yapayım bayağı faydası varmış baksana

Ama yok bizim kızlar kesin başka birşey için içiyor olmasın :)))

Emziriyorum tabiki vazgecmem kendim biraktirmam ama emerken yutkunma sesi yok. Sagimda 10 ml bile sut cikmiyo. Bebegimi 17 gunlukken pusetten dusurdum o siralar zaten duzgun ememiyordu o uzuntuyle var olan sutumde kacti. Sonra esimle yasadigim problemler eklendi. Bulgur falan hafta icinde tuketiyorum. Dereotu semizotu falanda yiyorum ama ekmek eskisi kadar yemek istemiyorum

74FRIDA kuzum bendekiler bunlardan en üsttekini 10 lira alttakini 15 liraya almıştım...
Filtre kahveyi de rossmandan alıyorum genel de bir de tuğba kuruyemiş var burda oranın da güzel...
yapılışı çok basit kaynar suyla önce çalkalıyosun kahvenin soğuk olmaması için sonra 1 dolu tatlı kaşığı kahvenin üzerine kaynar su ekleyip kapağını kapatıyorsun. 3 ila 5 dk. yeterli oluyor. Sonra üzerinde ki mekanizmayı bastırıp kupaya döküyorsun.. ahanda böyle :) afiyet olsun cınım..

Milyoncularda da bulabilirsin... Nescafeden daha sağlıklı karatay hoca da öneriyor türk ve filtre kahveyi...

Tamam canım alayım ben bundan öpüyorum

De hele ceviz suyu niyekiii :))

Amin Allah razı olsun canım
Rabbim azmini artırsın

Kiz o gece yatmadan yesil caydi romantiklik yapan y.o.l.c.u ogretti hepimize.

Gecen sene kışın yazdiginiz keci boynuzlarini hic demiyorum bile

Sen bizim diyet icin kullandigimiz kutsal iceceklerimizi alet etme baska seylere

Libidoyu yukselttigini de soylemeyelim.

Off nasıl korkmussundur
Ins problemlerinizi aşsmisinizdir. .
Kurubörülce salatası ben de çok etkiliydi bol kurusoganli yesillikli dene istersen hem çok doyurucu. .
Sağlıkla ve keyifle büyüt bebeğini canım. .

Günaydııııııınnn

Günlerdir misafirdi,hazırlıktı derken çok yoruldum,bu günü kendime ayirdim tüm gün battaniye,kitap,kahve üçlüsü ile aşk yaşamayı düşünüyorum:)
Beslenme konusunda düzenimde bozuldu tabi,oldukça kalorili şeyler yedim,içtim maalesef
Bugun den başlayıp cuma'ya kadar detox yapsam anca gider ödem ve fazlalıklar..
Çok kızıyorum kendime niçin pamuk ipligine baglı iradem,eskisi gibi mutluda etmiyor kaçamak yaptigimda yedigim şeyler,öyleyse niye yiyorum kiii niçin bu kötülügü yapıyor,mutsuz ediyorum kendimi..
Pöööff içim şişti heee:)

Neyse yeni bir gün yepyeni başlangıçlar,geçmiş tozmuş öyle diyorlar,üfliyim de gitsin

Sağol canım yaa teşekkürler ne kadar tembelim ne çok işe yarıyormuş bende yapayım bayağı faydası varmış baksana

Ama yok bizim kızlar kesin başka birşey için içiyor olmasın :)))
Bende bi ara başlamıştımda bi çok şey gibi bununda devamını getiremedim

Bilmediğim başka etkisi varsa bilemicemmm

Geçmiş olsun cnm
Düştükten sonra bebişe bişey olmadımı dimi

Nasılsın elifcim
Ben geldim ama sen pek görünmüyon :)

Mefkurem hoşgeldin,seni görmek ne güzel..
Ben iyiyim şükür,sen nasılsın?Daha iyisindir gönlüne yük ettiklerinden kurtulmuşsundur umarım..

Benim haftasonu kalabalık misafirlerim vardi,hazırlıktı vb derken aktif olamadım ama buralardayım artıkım:)

Geçmiş olsun cnm
Düştükten sonra bebişe bişey olmadımı dimi
Bebeğime birşey olmadi cok sukur tek bi cizigi bile yoktu. Ama kucucuk bebegi dusurmus olmak cok agir geldi bana uzun sure kendime gelemedim. Esim bastan destek cikti ama daha sonra beni sucladi, bebegimi alip gitmekle tehdit etti. Kaynanam ve annemde kaldik o surede, esim bizi birakip aksamlari disari cikti hep vs. Simdilik iyiyiz. Artik iyi olmak zorundayiz

OGULCUKLARIM kuzum iyiyim ağrım yok . Antibiyotikler bitsin tekrar gideceğim doktora..
rahatsızmıydın yenacım geçmiş olsun

Anacım herkeslermi artıda :))
Biz sınıfın tembel öğrencileri olarak cezayı hakettik

Elifcim zaten kaçamaksız normal beslenmeye devam edersen çabuk gelen çabuk gidecektir
Bütün haftayı detokslu gitmek zorlar seni
belki sadece perşembe bişey yapabilirsin

Sağolasın elifim
Çok şükür yoluna girdi

Bende senin gibi artılarla döndüm
Öncesi daha fazlaydı ama cuma +4 dü
Bakalım cumaya ne kadarı gidecek

Şu veya bu sebeple yesekde, yemek bizi mutlu etmiyor artık
Niye bu işgenceyi kendimize yapıyoruz bende çözemedim
Ama artık buna bi dur deyip, bahaneler üretmeyi bırakıp hedefimize odaklanmalıyız

Tekrar çok geçmiş olsun bitanem şükür ki bişey olmamış
Sen istermisin bişey olmasını, -ki en fazla üzülecek kişi sensin
Eşin cahillik yapmış neyseki toparlanmışınız

Tekrar çok geçmiş olsun bitanem şükür ki bişey olmamış
Sen istermisin bişey olmasını, -ki en fazla üzülecek kişi sensin
Eşin cahillik yapmış neyseki toparlanmışınız
Evet malesef yaşandi işte geri donusu olsa keske ama olmuyor. Lohusalik denen şeyi en dibinde yaşadım. Şükür geçti.. neyseki o donemi kilo almadan atlattim zaten gebelikte fazlasiyla aldim bebek kilo almiyodu ve ne yediysemde genede almadi 40 haftalık 2900 doğdu ben 25 kg almis oldum. Doğumdan sonra 10 kg gitti ama zaten kilolu gebe kaldigim icin hâla çok fazlam var. Dunyanin haline bakilinca bizimki dert sayılmaz ama kilo en başta sağlığı çok etkiliyor. Fazla kilo yuzunden sağ elimde sinir sıkışması oldu gebelikte epey ağrı çekiyorum, ilaçta alamıyorum. Once kendi sagligim icin sonrada kizim icin kilo vermem şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…