Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Neyse cnm geçmiş bitmiş artık
Sen moralini yüksek tut sağlıklı beslenmeni uygula kilolar da gider zamanla

Kiz o gece yatmadan yesil caydi romantiklik yapan y.o.l.c.u ogretti hepimize.

Gecen sene kışın yazdiginiz keci boynuzlarini hic demiyorum bile

Sen bizim diyet icin kullandigimiz kutsal iceceklerimizi alet etme baska seylere

Yok lenn keçi boynuzu muhabbeti bana ait değil tadını bile bilmem yanlış hatırlıyosun..o konu kime aitti hatırlamıyom ama vardı öyle bişeyler...
Ya yeşilçayımda bitiyo zaten bu akşamda yaparsam sonunu kullancam almayım bir an önce...şirket gıcıklık ediyo maaşları vermedi nezaman vericek belli değil kaldık tam takır sabırla bekliyoruz...

Ne zor günler geçirmişsin. . Şükür geçmiş bitmiş. .

Bir ara bizim de öyleydi kuzum. Düzenli alamayınca maaşları fena bunalmistik. .
Ins tez zaman da düzelir. .

Kisaca tanitayim kendimi bu vesileyle :) istanbulda yaşıyorum. 23 yaşındayım. 3 yıllık evliyim, 3 aylık bebeğim var. Çalışıyodum hamileyken ayrıldım, şuan evdeyim

Memnun oldum. . Çok gençsin 23 yasin guzelligine hele :)

Ben senden epey yaşlıyım. 19 ve 9 yasin da çocuklarım var, çalışıyorum izmir de yaşıyorum. ..
Başarılar diliyorum :)

Biz hala kısa kolluylayiz.:)

Artık kışlık çıkarıyorum. Dun çocukların bugün de eve gidince bizimkileri halledicem.

Aleyküm selam canım...evet soğuk yaa bende dün akşam yorgan çıkardım daha kombiyi yakmaya başlamadım ama uzun sürmez başlarım...

Bir ara bizim de öyleydi kuzum. Düzenli alamayınca maaşları fena bunalmistik. .
Ins tez zaman da düzelir. .

inş zor gerçekten bikaç aydır böyle yapıyolar...çocuğun bezi bitti avans çeksen diyorum vermiyolar yasak diyo...

Kisaca tanitayim kendimi bu vesileyle :) istanbulda yaşıyorum. 23 yaşındayım. 3 yıllık evliyim, 3 aylık bebeğim var. Çalışıyodum hamileyken ayrıldım, şuan evdeyim

ayy nekadar gençsin ne güzel...Allah bağışlasın bebeğini...kaç kilosun...istanbulun neresi...
bende istanbul pendikteyim 13 yıllık evliyim 2 kızım 1 oğlum var...ve şişkoyum malesef...

Esenyurttayim ben avrupa yakasi :) malesef bende şişkoyum 102 kilocuk bi şişko

Slm kizlar

Bugun ise yuruyerek gittim geldim hamlamisim valla uzun zamandir yurumuyordum hele donuste baldirlarim acayip yandi

Bende kendimi tanitayim bari 29 yasindayim 6 yillik evliyim 4 ve 1.5 yasinda kizlarim var ve itiraf ediyorum bende siskoyum ☺

Biz hala kısa kolluylayiz.:)

Artık kışlık çıkarıyorum. Dun çocukların bugün de eve gidince bizimkileri halledicem.

Biz epeydir yorganla yatiyoruz ve kombiyi actik

74FRIDA Fırat Tanış'ı bilirsin dimi.
Gittinmi gösterisine ?
Izmir e gelince gidip tanış olacağım :) çok sahaneymis güzel bir tat bırakıyormuş dimakda
Yok gitmedim bilirim evet görselinde ne yapıyo şarkı ve söyleşi mi acaba git oooh Sefan olsun değişiklik tabiii :)

Bu gün yediklerimi yazayım

Kahvaltı : 4 dilim etimek form
7 zeytin biraz peynir salatalık
domates 4 yaprak kadar roka

Ara: 2 incir bir kırmızı erik +10 adet kadar fındık

Ara: küçük bir muz

Öğlen : bir kase yoğurtlu yulaf karışımı içine ceviz ve tarçında ekledim bir tatlı kaşığı balda

Ara: bir incir bir siyah erik

Akşam : bir tabak taze fasülye

Dukan iksirini yaptım ama pek sevmedim bayağı bir soğuyunca tadı iyi oluyor 3 bardak içtim diğerini arkadaş içti 1 litreye tamamlayamadım şimdi de yudum yudum suyumu içerken size yazıyorum akşam yemeğinide biraz geç yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…