Neyse cnm geçmiş bitmiş artıkEvet malesef yaşandi işte geri donusu olsa keske ama olmuyor. Lohusalik denen şeyi en dibinde yaşadım. Şükür geçti.. neyseki o donemi kilo almadan atlattim zaten gebelikte fazlasiyla aldim bebek kilo almiyodu ve ne yediysemde genede almadi 40 haftalık 2900 doğdu ben 25 kg almis oldum. Doğumdan sonra 10 kg gitti ama zaten kilolu gebe kaldigim icin hâla çok fazlam var. Dunyanin haline bakilinca bizimki dert sayılmaz ama kilo en başta sağlığı çok etkiliyor. Fazla kilo yuzunden sağ elimde sinir sıkışması oldu gebelikte epey ağrı çekiyorum, ilaçta alamıyorum. Once kendi sagligim icin sonrada kizim icin kilo vermem şart
Anam vallaha olmaz bende içicem yoksa yumurtalıklarımı çalıştırıyor yoksa afrodiZyak etkisi mi var ama sabah içiyorsunuz yoksa akşamamı etki ediyor bilmem lazım içince ne kadar ormantik oluyorsunuz bunlar önemliiii
Kiz o gece yatmadan yesil caydi romantiklik yapany.o.l.c.u ogretti hepimize.
Gecen sene kışın yazdiginiz keci boynuzlarini hic demiyorum bile
Sen bizim diyet icin kullandigimiz kutsal iceceklerimizi alet etme baska seylere
Evet malesef yaşandi işte geri donusu olsa keske ama olmuyor. Lohusalik denen şeyi en dibinde yaşadım. Şükür geçti.. neyseki o donemi kilo almadan atlattim zaten gebelikte fazlasiyla aldim bebek kilo almiyodu ve ne yediysemde genede almadi 40 haftalık 2900 doğdu ben 25 kg almis oldum. Doğumdan sonra 10 kg gitti ama zaten kilolu gebe kaldigim icin hâla çok fazlam var. Dunyanin haline bakilinca bizimki dert sayılmaz ama kilo en başta sağlığı çok etkiliyor. Fazla kilo yuzunden sağ elimde sinir sıkışması oldu gebelikte epey ağrı çekiyorum, ilaçta alamıyorum. Once kendi sagligim icin sonrada kizim icin kilo vermem şart
Yok lenn keçi boynuzu muhabbeti bana ait değil tadını bile bilmem yanlış hatırlıyosun..o konu kime aitti hatırlamıyom ama vardı öyle bişeyler...
Ya yeşilçayımda bitiyo zaten bu akşamda yaparsam sonunu kullancam almayım bir an önce...şirket gıcıklık ediyo maaşları vermedi nezaman vericek belli değil kaldık tam takır sabırla bekliyoruz...
Neyse cnm geçmiş bitmiş artık
Sen moralini yüksek tut sağlıklı beslenmeni uygula kilolar da gider zamanla
Sağolun geçti artık önüme bakıyorum :)Ne zor günler geçirmişsin. . Şükür geçmiş bitmiş. .
Sağolun geçti artık önüme bakıyorum :)
Kisaca tanitayim kendimi bu vesileyle :) istanbulda yaşıyorum. 23 yaşındayım. 3 yıllık evliyim, 3 aylık bebeğim var. Çalışıyodum hamileyken ayrıldım, şuan evdeyimCalışıyormusun,
Nerede oturuyorsun ?
Kisaca tanitayim kendimi bu vesileyle :) istanbulda yaşıyorum. 23 yaşındayım. 3 yıllık evliyim, 3 aylık bebeğim var. Çalışıyodum hamileyken ayrıldım, şuan evdeyim
Selamun aleyküm
Sabah okudum, yazamadım, geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler.. Kalorifer yanmaya başladı bizim evde.. Hele okulda geçen haftadan beri yanıyo ama çerçeveler ahşap, camlar çift cam olmadığından pek sıcak olmuyo..
Selamun aleyküm
Sabah okudum, yazamadım, geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler.. Kalorifer yanmaya başladı bizim evde.. Hele okulda geçen haftadan beri yanıyo ama çerçeveler ahşap, camlar çift cam olmadığından pek sıcak olmuyo..
Bir ara bizim de öyleydi kuzum. Düzenli alamayınca maaşları fena bunalmistik. .
Ins tez zaman da düzelir. .
Kisaca tanitayim kendimi bu vesileyle :) istanbulda yaşıyorum. 23 yaşındayım. 3 yıllık evliyim, 3 aylık bebeğim var. Çalışıyodum hamileyken ayrıldım, şuan evdeyim
Esenyurttayim ben avrupa yakasi :) malesef bende şişkoyum 102 kilocuk bi şişkoAleyküm selam canım...evet soğuk yaa bende dün akşam yorgan çıkardım daha kombiyi yakmaya başlamadım ama uzun sürmez başlarım...
inş zor gerçekten bikaç aydır böyle yapıyolar...çocuğun bezi bitti avans çeksen diyorum vermiyolar yasak diyo...
ayy nekadar gençsin ne güzel...Allah bağışlasın bebeğini...kaç kilosun...istanbulun neresi...
bende istanbul pendikteyim 13 yıllık evliyim 2 kızım 1 oğlum var...ve şişkoyum malesef...
Bizim kışlıklara geçiş hızlı oldu valla :) epeydir kat kat giyiniyoruz..Biz hala kısa kolluylayiz.:)
Artık kışlık çıkarıyorum. Dun çocukların bugün de eve gidince bizimkileri halledicem.
Biz hala kısa kolluylayiz.:)
Artık kışlık çıkarıyorum. Dun çocukların bugün de eve gidince bizimkileri halledicem.
Yok gitmedim bilirim evet görselinde ne yapıyo şarkı ve söyleşi mi acaba git oooh Sefan olsun değişiklik tabiii :)74FRIDA Fırat Tanış'ı bilirsin dimi.
Gittinmi gösterisine ?
Izmir e gelince gidip tanış olacağım :) çok sahaneymis güzel bir tat bırakıyormuş dimakda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?