- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Çok sevmiyorum suan alışmaya çalışıyorum hamilelik öncesi düzenlemem lazım bugün akşam yumurta yedim doktor et veya balık yiyemezsem yumurta yememi söyledi. Çok heycanliyim 2 gündür artık tekrar bebek düşünmeye hazırım ve bu stres yaptı biraz. Daha düzgün beslenmeye calisiyorum.Bu ara banada oyle oluyor cakil kilo degilde yediklerimize bagli bisey oluyo sanirim.
Senin corbalar mesela karbon agirlik olmus doyurucu besleyici degil. Ondandir buyuk ihtimalle yeterince suda icemeyince vucut atacagini atamiyor.
Protein yiyemiyodun dimi yanlismi hatirliyorum?
Tedavi mi oluyosunuz?Çok sevmiyorum suan alışmaya çalışıyorum hamilelik öncesi düzenlemem lazım bugün akşam yumurta yedim doktor et veya balık yiyemezsem yumurta yememi söyledi. Çok heycanliyim 2 gündür artık tekrar bebek düşünmeye hazırım ve bu stres yaptı biraz. Daha düzgün beslenmeye calisiyorum.
Çok güzel bir modelmis
@dafi abla annem buyuk kizima bundan yapti. Ben dedim bebek yelegi olmasin artik diye.
3 videoda parca parca anlatimi var belki denersin fikir olsun.
2 kez sorunlu hamilelik yasadim ve son doktorum 70 kiloya düşmemi istiyor. Hamilelikte 70 kilo üstü risk faktörü taşıyor ki bende o faktörler çok yüksek. Şuan korunmuyorum ama özel bir çabam yok öncelik kilo vermek ocağa kadar güzel kilo verirsem benim için harika olacak.Tedavi mi oluyosunuz?
Kızına kavuşmuş sun gözün aydın bir kaç gün de olsa güzel geçer insallahCanim öyle bi kosturmaca var ki..
Küçük kizim yanimda bikac gün burda tatil
Onunla ilgileniyorum
Is desen ayri yogun fadil üc hafta sonra beni projeden aliyormus elimdekini yetistirmem gerekiyor sonrasi yeni bastan bi stres
geldim hala kendime gelemedim evraklar birikmis alisveris vs derken hic firsatim olmuyor
Herkeslere günaydin
HoşgeldinSalı menüsü
Kahvalti
Neskafe
Dereotlu,domatesli,peynirli omlet
Salatalik
Ara
Şeftali
Ogle
Fasulyeli yumurta
Aksam
Tarhana corbasi
Taze fasulye
Dereotlu yogurt
Ara
Uzum,seftali yada erik (henuz yemedim)
Öyle etkileyici anlattılar ki aynı ceviz değil artık gözümdeAnam vallaha olmaz bende içicem yoksa yumurtalıklarımı çalıştırıyor yoksa afrodiZyak etkisi mi var ama sabah içiyorsunuz yoksa akşamamı etki ediyor bilmem lazım içince ne kadar ormantik oluyorsunuz bunlar önemliiii
Gecmis olsun Allah sifa versinIyi akşamlar kızlar
Iyi değilim dualarinizi bekliyorum rabbim dayanma gücü versin bana kızım havale geçirdi iki gün izmirdeydim 9 eylülde küçük kızım maalesef epilepsi sürekli ağlıyorum...
Yanlis anlama bende tedaviyle hamile kalabildim. Gecen sene bu zamanlar kilo vermeye ugrasiyodum 93ten 86 ya indim iki ayda klomen tedaviside cevap verdi bende pco vardi2 kez sorunlu hamilelik yasadim ve son doktorum 70 kiloya düşmemi istiyor. Hamilelikte 70 kilo üstü risk faktörü taşıyor ki bende o faktörler çok yüksek. Şuan korunmuyorum ama özel bir çabam yok öncelik kilo vermek ocağa kadar güzel kilo verirsem benim için harika olacak.
Manus u bi ben bilirim sanıyordum
Bu ara taktım bu parçaya sürekli dinliyorum :)
Duam seninle canım allah yar ve yardimcin olsunIyi akşamlar kızlar
Iyi değilim dualarinizi bekliyorum rabbim dayanma gücü versin bana kızım havale geçirdi iki gün izmirdeydim 9 eylülde küçük kızım maalesef epilepsi sürekli ağlıyorum...
Benim ilk hamileligimde şeker nedeniyle bebeğin kalbi durdu geçen temmuzda da dış gebelik geçirdim. Doktor riskleri azaltmak için 70 e kadar düşmesi istiyor bebek için sorun olmaması için. Geç hamile kalıyorum yumurtamin etrafinin yağlanmış olabileceğini düşünüyor doktor kilo verince düzelir dedi bakalım ne çıkacakYanlis anlama bende tedaviyle hamile kalabildim. Gecen sene bu zamanlar kilo vermeye ugrasiyodum 93ten 86 ya indim iki ayda klomen tedaviside cevap verdi bende pco vardi
İnşallag sağsağlim kavuşacagin bi evlat versin allahBenim ilk hamileligimde şeker nedeniyle bebeğin kalbi durdu geçen temmuzda da dış gebelik geçirdim. Doktor riskleri azaltmak için 70 e kadar düşmesi istiyor bebek için sorun olmaması için. Geç hamile kalıyorum yumurtamin etrafinin yağlanmış olabileceğini düşünüyor doktor kilo verince düzelir dedi bakalım ne çıkacak
Geçmiş olsun derincim Allah şifa versinIyi akşamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?