Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar
Biz de yorgan ve kışlıklara geceli 2 hafta oldu
Dün kaloriferler de yandı
Bugün ev oturmasına gittim çok yemedim ama yine yememem gereken şeyler yedim tabi
Yarın sabah da arkadaşa gideceğim aşure yapacakmışız
Yani işler kötü
Boyun fıtığı da çok zorluyor boynum kolum çok ağrıyor

Çok sevmiyorum suan alışmaya çalışıyorum hamilelik öncesi düzenlemem lazım bugün akşam yumurta yedim doktor et veya balık yiyemezsem yumurta yememi söyledi. Çok heycanliyim 2 gündür artık tekrar bebek düşünmeye hazırım ve bu stres yaptı biraz. Daha düzgün beslenmeye calisiyorum.

Tedavi mi oluyosunuz?

Tedavi mi oluyosunuz?
2 kez sorunlu hamilelik yasadim ve son doktorum 70 kiloya düşmemi istiyor. Hamilelikte 70 kilo üstü risk faktörü taşıyor ki bende o faktörler çok yüksek. Şuan korunmuyorum ama özel bir çabam yok öncelik kilo vermek ocağa kadar güzel kilo verirsem benim için harika olacak.

Kızına kavuşmuş sun gözün aydın bir kaç gün de olsa güzel geçer insallah

Öyle etkileyici anlattılar ki aynı ceviz değil artık gözümde

Yanlis anlama bende tedaviyle hamile kalabildim. Gecen sene bu zamanlar kilo vermeye ugrasiyodum 93ten 86 ya indim iki ayda klomen tedaviside cevap verdi bende pco vardi

Yanlis anlama bende tedaviyle hamile kalabildim. Gecen sene bu zamanlar kilo vermeye ugrasiyodum 93ten 86 ya indim iki ayda klomen tedaviside cevap verdi bende pco vardi
Benim ilk hamileligimde şeker nedeniyle bebeğin kalbi durdu geçen temmuzda da dış gebelik geçirdim. Doktor riskleri azaltmak için 70 e kadar düşmesi istiyor bebek için sorun olmaması için. Geç hamile kalıyorum yumurtamin etrafinin yağlanmış olabileceğini düşünüyor doktor kilo verince düzelir dedi bakalım ne çıkacak

İnşallag sağsağlim kavuşacagin bi evlat versin allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…