Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün yediklerim
Sabah 4 tane ceviz 8 tane badem
Öğlen domates corbasi+ salata+ yarı porsiyon telkadayifli puding li tatlı
Saat 4 1 tane muz

Saat 6 da 1 paket Altınbaşak
Saat 8 2 yumurtadan menemen eşimle beraber yedik
60 gr ekmek

Saat 10.30 da 1 muz +cay+soda
Bişeyler yeme isteğimi durdurmaya çalışıyorum

Iyi akşamlar kızlar
Iyi değilim dualarinizi bekliyorum rabbim dayanma gücü versin bana kızım havale geçirdi iki gün izmirdeydim 9 eylülde küçük kızım maalesef epilepsi sürekli ağlıyorum...

Derincim çok üzüldüm.. oncelikle sakin ol. Lütfen kendini harap etme ya sen de hastalanirsan. . bu şekil de yardimci olamazsin çocuğuna.
Arka arkaya geçirilen havale de önce epilepsiden şüpheleniliyor.. uzun süreli tahliller ve kontrollerden sonra tespit ediliyor. . Sizin süreç nasıldı .?
Ve artık tedavisi var ilaçlarla uzun vadeli belki ama düzenli tedaviden sonra iyileşme olasılığı yüksek. . Hatta Derincim burdan bir arkadaşımızın çocuğu da yanılmıyorsam 8-9 yasin da tamamen iyileşmisti...
Tamam evladimizin saçının teline zarar gelsin istemiyoruz ama hersey bizler için çok şükür dermansız dert değil. . Artık tıp çok ilerledi kesinlikle ilaçların faydasını goreceksiniz ve büyüdükçe tamamen iyileesecek Allahin izniyle...
Sen yeterki iyi ol güçlü ol canım benim..

Son düzenleme:
Sağol yenacim..
Şu an şoktayim daha etkisinden kurtulamadım.. iki ay öncede olmuştu hatta burada size bahsetmiştim, oda havaleymis şimdi anladık...pazar sabahı kızım uykudayken uyanıyor gözlerini tavana dikiyor öyle kalmış vaziyette eşim beni uyandırdı odumuz koptu pijamalarla hastaneye zor yetiştik eşim çarşafa sardı nisayi çırılçıplak giydiremedik bile ikimizde nasıl ağlıyoruz eşimle...havale olduğunu söyledi dr lar...izmire çocuk norolojisine gitmemizi soylediler...kendi özel çocuk doktor umuzu aradım o bizi 9 eylule gonderdi apar topar acilinden giris yaptik..kan tahlilleri tomografi temiz çıktı
Dün profesöre girdik doktorumuzun önerdiği eeg çekilmesi gerekiyor beyin emarı çekilecek dedi...eeg cekilecek orada belli olacak epilepsiye benziyor anlattiklariniz dedi...cok zor bir çekim oldu
Ve sonuç epilepsi sonra beyin emarinida çektirdik bugün oda temiz çıktı büyük sevinç yaşadık...genelde 4 yaşında başlayıp iki senede bitebiliyormus inşallah bizimkide oyle olur....

Bak gördünmu canım. Peki uyku esnasında cekim yapıldımı.?

Imtihan dünyasındayiz rahat yok. Ya maddi ya manevi ya sağlık ya huzursuzluk biri bitiyor biri başlıyor. . Allah dayanma gücü versin bize. ..

Derin cok gecmis olsun canim noldu oyle ya cok uzuldum bende

Havaleyemi bagli epilepsi?
Sorma canım çok üzgünüm alışmak zorundayım güçlü olmak zorundayım...
Epilepsiden oluyormuş o havale ...
Şimdi havale gecirmemesi için ilaç başladık bir tane surubu var sabah akşam aynı saatte icilecek surekli kontrolleri olacak 20 gün de bir izmir e gideceğiz..kan tahlili yapılarak takip edilecek

Geçmiş olsun derincim Allah şifa versin

Derin gelişmelerden haberdar et olur mu doktor ne dedi nasıl bir tedavi olacak

Evet derincim herseyden önce senin güçlü ve dirayetli olman lazım
İnşallah şifa versin Rabbim
Kızlar çok teşekkürler yukarı da yazdım yaşadıkları mi ve tedavimızı ,guclu olmaya calisiyorum iki evladim var moralimi yuksek tutmaya calisiyorum ama olmuyor zamanla alisirim insallah

Bak gördünmu canım. Peki uyku esnasında cekim yapıldımı.?

Imtihan dünyasındayiz rahat yok. Ya maddi ya manevi ya sağlık ya huzursuzluk biri bitiyor biri başlıyor. . Allah dayanma gücü versin bize. ..
Uykuda oldugu icin cekim uykuda yapilacak dedi dr ....cekim yapılacak yerden iki saat sonra çekime ali caz sizi çocuğu uyutmanizi istiyoruz dediler,ataraks sürüp verdiler birde aşırı fiziksel aktivite cocuk yorulup uyusun diye...hastanenin yanındaki kipaya götürdük nisayi oyun grubuna verdik ve kucağımizda uyuyakaldi sürüp içtikten sonra..hemen yatırdık çekime başlanırken uyandi başına 20 tane tel takılıyor krem sürülerek,tekrar uyutmasi çok zor oldu kimildamamasi gerekiyor yarım saat olan çekim iki saat sürdü...beyin emari içine bende girdim onun bacaklarının içinde yüzüstü makinanın içinde durmak çok zor oldu
Yanında olmasam çekime izin vermezdi..yani çok zor iki gün geçirdim allah beterinden korusun...dedigin gibi her imtihanımiz farklı oluyor...amin canim

Sağol canım inşallah,tedavisi var evet ona seviniyorum moral bulma ya çalışıyorum..

Hic kolay degil Derin. Rabbim sana da sabir ve tedavi surecinde guç kuvvet kizinada sifa versin.
Seni anliyorum.
Bi arkadasimin 7 yasinda kizi var kalp rahatsizligi vardi. 10 yasina kadar ameliyat olmuycakti. Dr gecen son kontrolde hemen ameliyat demis. Simdi ameliyat oncesi hazirliklar yapiliyor curuk dis cekilmesi gibi. Çok zor...
Rabbim hasta olan yavrularimiza şifa versin

@Derincim Rabbim şifa versin canım...benim kuzenim üç yaşındayken aynı anlattıklarını yaşadı...üç sene düzenli ilaç kullandı sabah akşam ve bitti gitti canım şimdi 20 yaşında üni okuyo...elh tedavisi olan bi hastalık ama zor tabi anne yüreği dayanmıyo Rabbim yardımcın olsun bol sabır versin yüreğini ferahlatsın inş...

Iyi akşamlar kızlar
Iyi değilim dualarinizi bekliyorum rabbim dayanma gücü versin bana kızım havale geçirdi iki gün izmirdeydim 9 eylülde küçük kızım maalesef epilepsi sürekli ağlıyorum...

Derin'cim cok gecmis olsun,Allah acil sifalar versin yavruna..Arkadaslarinda dedigi gibi lütfen yipratma kendini,bu zor günleride atlacaksiniz insallah ama sen güclü olmalisin..
Allah dermansiz dert vermesin,bu süreci kolaylikla atlatmayi nasip etsin insallah.

Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…