Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim safra kesesi de iltihaplanma ve taşlar varmış. .
Geçen hafta şiddetli ağrıyla acillik olmustum. .
Bakalım şu an antibiyotik tedavisi görüyorum durum nasıl ilerleyecek bilemiyorum...
kötü olmuş cnm yaa Allah şifa versin
Şimdi nasıl oluyor bilmiyorum ama bana seneler önce taş olunca mecbur safrakesesi alınıyor demişlerdi. Bende mide ağrısı çok yapıyodu bikaç seferde kolik ağrı tutmuştu
O zaman ölecem zannettim
Aldırınca bi şikayetim kalmadı

Bakalım sana ne diyecekler

Iyi akşamlar kızlar
Iyi değilim dualarinizi bekliyorum rabbim dayanma gücü versin bana kızım havale geçirdi iki gün izmirdeydim 9 eylülde küçük kızım maalesef epilepsi sürekli ağlıyorum...
Çok geçmiş olsun derincim
Gerçekten zorlu bikaç gün yaşamışın
Böyle durumlarda dayanmak zor olsada anneler mecbur ayakta durmak durumunda kuzum
Allah şifasını versin inş.miniğe

Amin insallah canim arkadasimin bebegi kucagimda epilepsi gecirdi odum koptu korkunu anlayabiliyorum bebekken daha zormus anlamak ama cok sukur sian 2 yasinda nobet gecirmiyor ilac kullaniyorlar

Kızlar çok teşekkürler yukarı da yazdım yaşadıkları mi ve tedavimızı ,guclu olmaya calisiyorum iki evladim var moralimi yuksek tutmaya calisiyorum ama olmuyor zamanla alisirim insallah
Uzulmenden daha dogal bisey yok sadece kendini hirpalama bebeginin sana ihtiyaci olacak insallah hersey yoluna girecek

Sana da geçmiş olsun canım. .
Bana da ameliyat dedi doktorum ama başka doktora da görünücem. .

Gunaydin
Ise gidenlere kolay gelsin :)

Eyvallah baharcım...

Gunaydin kizlarrr

Iyi akşamlar kızlar
Iyi değilim dualarinizi bekliyorum rabbim dayanma gücü versin bana kızım havale geçirdi iki gün izmirdeydim 9 eylülde küçük kızım maalesef epilepsi sürekli ağlıyorum...

Cok gecmis olsun cnm Allah yardimciniz olsun
Ben de kucukken 2 kere havale gecirmisim 9 eylulde takip etmisler erken teshisle epilepsi tedavisi gormusum 7 yasima kadar ilaclar azaltilarak kesiliyor cunku. Cok sukur bir daha gecirmemisim ve bir sikintim olmadi bu yasima kadar. En az 25 sene onceki imkanlardan bahsediyorum ki simdi bir hayli ilerledi.

Yaşin cikti ortaya hasibe :))

Aynen azltilarak bırakılıyor ilaçlar. .

Derin gördünmu kuzum bak canlı örnek hasibe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…