Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Derin cok gecmis olsun canm.ims atalatabilecek ve tamamen iyilesek düzeydedir.erken farkedilmesi önemli.bi tanıdığım çocuğu bu sekilde toplam 3 defa baygınlık yaşadı cocugu ortaokula gidiyordu.sonra sıkı takip düzenli ilac.hic bayılma olmadı hatta bi dönem doktir ilacı tamamen kesti.ama o dönemde cocuk salincaktan düşüp kafasını cok sert sekilde betona carpinca bi bayılma daha oldu.tekrar ilac kullanyr.su anda lise son sınıfta ve ilactan sonra tek bayılma oldu o da düşmeden dolayı iste.hep olumlu düşün ins senin kızın da atlatr ve tekrarlamaz.geçmiş olsun tekrar Allah sifa versin

Battaniyenin altinda kahvemi yudumluyorum,bir taraftan da cam dan sararmis,rüzgarla yere düsen yapraklari izliyorum..Cok degil daha dün ilkbahari yasamis,doguslarina sahit olmustum oysaa..Zaman ne cok acimasiz,ne cok nankör ve kisa..

Sonbahar gercekten hüzün ayi miydi,yoksa biz mi hüznü seviyorduk bilemiyorum ama bildigim tek sey ben bu havalari seviyorum galiba:)

Bende yoldayım sabah kalkamadım bir baş ağrısı malum dönemin yoğunluğu bayağı bir işe gitmeyim diye düşündüm geçen Cumarteside gitmediğim için yapmam gereken işler vardı evde yatma modundayım şu pazar Ankara turu beni yordu galiba haftada 1 gün izinde insana yetmiyor doğrusu

Gecmis olsun Rabbim sifa versin canim

Gazellerle aşk yaşiyosun :)

Canım sen nerde oturuyorsun bizim takım kaptanı oynakbasi34 çok güzel doyarak kilo veriyor harika bir diyetisyeni var aylik 50 TL gibi rakamdi en son sanada ona gitmeni tavsiye ederim istanbuldaydi yeri tam adres bize banucum verir

Süt çoğaltıcı solgar takviyesi al canım eczaneden günde üç kez ikişer tablet yut günde 6 tablet yani gürül gürül sütün gelicek

Tünaydınnn millet

Dün çok şükür ütüleri bitşrdim baya vardı :))
Ayacıklarım çok ağrımış.,uzun süre dikilmekten
Sporda yapamadım malesrf

Uyku düzenide şaştı bugün
Gece uyuyamadım sabaha doğru yattım
Sabah eşim giderken tekrar kalktım
Sonra koltukta yine dalmışım bikaç saat
Sanki biyerim ağrımıyor gibi bide koltuk ağrıtmış :)
Türk kahvesi iyi gelir belki

Bugunu kahve salata meyveyle geciricem bakalim nolcak

Bakak gorek noolcak. .
Iyi şeyler olur gibi. .

Senin sonuçlar çıkmadı dimi daha..

Sonbahar da önceleri hüzünlenirdim... son yıllarda bi aydınlanma bi şükür hali doğanın yeşilden Sarıya,sarıdan kızıla dönmesini büyük bir hayranlıkla maneviyatın doruğun da izliyorum..
Aynı duyguları ilkbaharda da yaşıyorum. .Bu sefer sükunetle değil de daha bi civil civil izliyorum . .

Geçmiş olsun canım. Keşke dinlensen. Yol yorgunluğu fena gerçekten.
Ben de büyük temizliğe kalkıştım çok yorgunum ev dandini .

Niğde de oturuyor Hayriş...

Ben de Kahvemleyim mefkuş
Sabah Türk Kahvesi içtim şimdi filtre
Afiyet olsun..

Selamun aleykum
Yeni otura bıldim büyük oğlanın okuluna gıttım teog kalktı diye serdı dersleri toparlamak lazım çarşıda ıslerım vardı onları hallettım yenı oturdum size bakayım dedım dun ev ısı baya uzadı menuyazamadım ama mutlu ve umutluyum guzel gidiyor gibi
Bonus
karatay yapıyorum canım başka yapamazmısım gibi şimdilerde cok haklısın rabbım başka dert vermesin geçicek

Derin kuzum çok geçmiş olsun rabbım yardımcın olsun ınsslşh tedavisi var ve geçicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…