Peki beni beni Nilüfer'ini
Deli ya sesli güldümbu nasil nilüş?
Deli ya sesli güldümbu nasil nilüş?
Aynı anda günaydın demek ne hoş seviyorum sizi
Bugunu kahve salata meyveyle geciricem bakalim nolcak
Aynen :)Ben de detox vari birseyler olsun diyerekten niyet ettim bugunü smoothie ve meyve ile gecirmeye:) Bakalim basarabilecek miyim,elime yüzüme bulastirmam insallah
Gecmis olsun Rabbim sifa versin canimDerin canım geçmiş olsun düzenli konturol , senin sabrın ve güçlü oluşunla az birazda zamanla geçer inşallah ilacı var tedavisi var takipleri aksatmamak lazım geçen kuzenimin bebeğindede çıktı bebek küçük olduğu için kuveze alındı şimdi iyi şu ara düzenli takiptiler ...
Gazellerle aşk yaşiyosun :)Battaniyenin altinda kahvemi yudumluyorum,bir taraftan da cam dan sararmis,rüzgarla yere düsen yapraklari izliyorum..Cok degil daha dün ilkbahari yasamis,doguslarina sahit olmustum oysaa..Zaman ne cok acimasiz,ne cok nankör ve kisa..
Sonbahar gercekten hüzün ayi miydi,yoksa biz mi hüznü seviyorduk bilemiyorum ama bildigim tek sey ben bu havalari seviyorum galiba:)
Günaydın
Koşturmaya çocukları gönderdim kahvaltımı ettim sımdı eve gırısıcem sabah bı market yaptım spordan sayılır belki herşeye en baştan başlamış gıbıyım verdiğim kiloyu unutup nurdan devam edıvçcem inşallah kilom.çok bazen sendelıycem bunu kabul etmek lazım ama hala tartıda gördüğüm rakamı hazmedemıyorum
haklısın normal karataycılardan az yiyordum ama alısmıstım takı cıldıtana kadar bonusum tartıya çıkınca ağlıyorum vr kaldıramıyorun neden boyle oldu anlamıyorum o yuzden tartılmak istemiyorum
Lesliye başlıycam inşallah bugün 2 millet rahat yapıyordum artık simdi nasıl olur bilmiyorum
inşallah asum
amin inşallah
Benı mahvettı bu kur elim Ayağım tıtredı migdem çok kotu oldu 2. Gun bıraktım
liste yazıcam inşallah canım bol temeli olur belki bu sefer
ellerine saglık ablam maşallah her yere yetısıyorsun
hacamat şifa versin inşallah ablam
Süt çoğaltıcı solgar takviyesi al canım eczaneden günde üç kez ikişer tablet yut günde 6 tablet yani gürül gürül sütün gelicekKarbonhidratin sute hic bir etkisi yok. Acikcasi zaten tam emziremiyorum yani mama agirlikli gidiyoruz. Bazi sebeplerden sütüm kaçtı ne yediysem sütüm artmadı. Süt üretimi beyinde bitiyor yemeyle artıyor olabilir tabi ama ben neler denediysem olmadi..
Bugunu kahve salata meyveyle geciricem bakalim nolcak
Battaniyenin altinda kahvemi yudumluyorum,bir taraftan da cam dan sararmis,rüzgarla yere düsen yapraklari izliyorum..Cok degil daha dün ilkbahari yasamis,doguslarina sahit olmustum oysaa..Zaman ne cok acimasiz,ne cok nankör ve kisa..
Sonbahar gercekten hüzün ayi miydi,yoksa biz mi hüznü seviyorduk bilemiyorum ama bildigim tek sey ben bu havalari seviyorum galiba:)
Bende yoldayım sabah kalkamadım bir baş ağrısı malum dönemin yoğunluğu bayağı bir işe gitmeyim diye düşündüm geçen Cumarteside gitmediğim için yapmam gereken işler vardı evde yatma modundayım şu pazar Ankara turu beni yordu galiba haftada 1 gün izinde insana yetmiyor doğrusu
Canım sen nerde oturuyorsun bizim takım kaptanıoynakbasi34 çok güzel doyarak kilo veriyor harika bir diyetisyeni var aylik 50 TL gibi rakamdi en son sanada ona gitmeni tavsiye ederim istanbuldaydi yeri tam adres bize banucum verir
Tünaydınnn millet
Dün çok şükür ütüleri bitşrdim baya vardı :))
Ayacıklarım çok ağrımış.,uzun süre dikilmekten
Sporda yapamadım malesrf
Uyku düzenide şaştı bugün
Gece uyuyamadım sabaha doğru yattım
Sabah eşim giderken tekrar kalktım
Sonra koltukta yine dalmışım bikaç saat
Sanki biyerim ağrımıyor gibi bide koltuk ağrıtmış :)
Türk kahvesi iyi gelir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?