Niğde deyim canım benCanım sen nerde oturuyorsun bizim takım kaptanı @oynakbasi34 çok güzel doyarak kilo veriyor harika bir diyetisyeni var aylik 50 TL gibi rakamdi en son sanada ona gitmeni tavsiye ederim istanbuldaydi yeri tam adres bize banucum verir
Sanada afiyet olsun cnmBen de Kahvemleyim mefkuş
Sabah Türk Kahvesi içtim şimdi filtre
Afiyet olsun
Hepimizde öyle cnmKalçamın içinde arada girip çıkan bir ağrı var anlamadım neden bide topuklarım çok ağtçrıyo yaşamıyorum ah bu kilo benı vaktinden önce yaşlandırıdı
Maşallah kuzuyaSosyal Yardımlaşma projesi kapsamında kızım ve birkaç arkadaşı koy okuluna gittiler bugün. .
Bayagi koşturdular yardım vb.
Bir sürü resim atmış okulla ve çevreyle çok duygulandim ya..
Tutamıyorum kendimi ağlamaktan. . okulun şekli, çocuklar falan.
Sonra kızımı düşünüyorum hangi ara büyüdüde böyle faydali organizasyonlara dahil oluyor
Çok geçmiş olsun dualarımız sizinle Allah şifasini versin kuzununIyi akşamlar kızlar
Iyi değilim dualarinizi bekliyorum rabbim dayanma gücü versin bana kızım havale geçirdi iki gün izmirdeydim 9 eylülde küçük kızım maalesef epilepsi sürekli ağlıyorum...
Zamanın çok çabuk geçtiğini çocuklara bakınca anlıyaruz zaten cnmSosyal Yardımlaşma projesi kapsamında kızım ve birkaç arkadaşı koy okuluna gittiler bugün. .
Sonra kızımı düşünüyorum hangi ara büyüdüde böyle faydali organizasyonlara dahil oluyor
Öğlen yemeği yiyorum taze fasulye ..
Aksama da kuru fasulye yapıcam :)
Siz de neler var .?
bomba fasulyeler aşkına
Bizde ne var kıymalı Karnıbahar yemeği, kırmızı pancar kavurmasi , kıymalı makarna , daha düşünüyorum fırında karnıyarık yapsakmi diye koltukta oturdum kalkasimda yok öyle düşünüyorum bı kahve alıp biraz daha düşünmeye karar verdim:))
Karnıyarıki bosverdim şuan baktım kabaklar dolapta kendinden geçmek üzere hemen fırını açtım onları dilimleyip fırına vericem yoğurtlu sarımsaklı yensin bitsin didim kahvemi içiyorum bir yandanBosver karniyarigi yarın yaparsın.
Yeterince yemek varmış :)
Hee Buca dolaylarında gaz bulutu görürsen o bizim evdendir.
Rakibem naslsn?bıraktığım kiloda degilsinndir umarim.en son 84 lerdeydin?de bakim simdi kac oldun?Karnıyarıki bosverdim şuan baktım kabaklar dolapta kendinden geçmek üzere hemen fırını açtım onları dilimleyip fırına vericem yoğurtlu sarımsaklı yensin bitsin didim kahvemi içiyorum bir yandan
Seni bekliyorum canım sensiz gitmek 7 lere içime sinmedi 80-81 arası oynuyor, senin kilon ne durumda ?Rakibem naslsn?bıraktığım kiloda degilsinndir umarim.en son 84 lerdeydin?de bakim simdi kac oldun?
Boşu boşuna işe gittim çalışamadımda eve döndüm yatağa geçtim başımda ağrıyor kolay gelsin sana dolaplara girdin dimiii kışlıkları çıkartacaktın ooooyyyy bendede iş çok da yapan Yok ....Bakak gorek noolcak. .
Iyi şeyler olur gibi. .
Senin sonuçlar çıkmadı dimi daha..
Sonbahar da önceleri hüzünlenirdim... son yıllarda bi aydınlanma bi şükür hali doğanın yeşilden Sarıya,sarıdan kızıla dönmesini büyük bir hayranlıkla maneviyatın doruğun da izliyorum..
Aynı duyguları ilkbaharda da yaşıyorum. .Bu sefer sükunetle değil de daha bi civil civil izliyorum . .
Geçmiş olsun canım. Keşke dinlensen. Yol yorgunluğu fena gerçekten.
Ben de büyük temizliğe kalkıştım çok yorgunum ev dandini .
Niğde de oturuyor Hayriş...
Ben de Kahvemleyim mefkuş
Sabah Türk Kahvesi içtim şimdi filtre
Afiyet olsun..
Ne güzel insan hem duygulanıyor hemde kendi çocuğuyla gurur duyuyor ben oğlanda çok yaşadım bilirim kendinden küçük istanbul dışından gelmiş takım oyuncularına çok yardım ederdi Zaten merhametlidir benim oğlum :)Sosyal Yardımlaşma projesi kapsamında kızım ve birkaç arkadaşı koy okuluna gittiler bugün. .
Boşu boşuna işe gittim çalışamadımda eve döndüm yatağa geçtim başımda ağrıyor kolay gelsin sana dolaplara girdin dimiii kışlıkları çıkartacaktın ooooyyyy bendede iş çok da yapan Yok ....
Öncelikle kızın adına çok sevindim böyle sorumluluk sahibi bireyler yetişmesi çok güzel birşey tabiki kendinle gurur duymalısın bu konuda...Keşke gitmeseydin ise.. dinlen bari yemeğin falan varsa..
Ev berbat ya. Kalkıştım birseylere ama iyice dağıtım toparliyamiyorum bir türlü. .
Bugün cam perde işini halletsem iyi olacak dolapları hallettim mutfak dolapları dışında tabii...
Bu gidişle cuma bitiririm sanırım halılar da cuma gelecek. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?