Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dün bende bir kase asureyle jubilemi yaptım gecesinede başka cislar derken bugün tam gaz başladım listeden atilmamiz an meselesi

Teşekkür ederim guzel sozlerin için.

Temizliğe gelince çalışınca çok zor oluyor bir haftada anca bitiriyorum yılda iki kez kalkıştığım bu tip derin temizliği :)
Her gün azar azar yapıyorum...

Gündüz ne yedin bilmiyorum ama akşam yemeğin gayet iyi afiyet olsun.
Ben de kuruyla birlikte 1 kaşık pilav yedim. Ben ben tabaklarca pilav yiyen ben :)

Asu aşure ne zaman bitiyor. Önümüzde ki hafta yapmak istiyorum ama günü belli değil.

Yaaa kızlar aşure ayı bitiş 1 ekim diolar ya olamaz dimi ben daha yeni yaptım daha ablama yapacaktım. Bilen varsa aydınlatsa benide çok sevinirim ya

Yaaa kızlar aşure ayı bitiş 1 ekim diolar ya olamaz dimi ben daha yeni yaptım daha ablama yapacaktım. Bilen varsa aydınlatsa benide çok sevinirim ya

Ben daha 8-9 gun var diye biliyorum. Emin olmak için sordum bakalım ehil kişiler ne diyecek :)

Benim doktorun asistanı mesaj attı salı günü 6.ay kontrolüm var. pek heyecanlandim bakalım kan değerlerim nasıl çıkıcak ..
3. Ay kontrolün de d vitamini ve B12 çok düşüktu takviyeler umarım ise yaramıştır. ..

Yenacım haftaya cuma muharrem bitiyor
Gündüz aşure poğaça kurabiye felan yedim işte çok değil 1er adet ama :)
6 ay kontrol sonuçların iyi çıkacak bence inşallah

Iyi hadi malzemeleri tamamlarsam vakit yaratabilirsem. Inşallah yapayim...

Yediklerime gelince

Sabah,
Kaşarlı yarım tost.

Ara,
Pestil
Ceviz

Öğle,
Taze fasulye

Aksam,
kuru fasulye
1 kaşık. Pilav

Ara,
Üzüm yiyeceğim

70 dk. Aerobik plates
Artı cam silme :)
plates nasıl gidiyor cnm alışabildinmi

inş.güzel sonuçlar alırsın cnm

Yena sen en fazla kaç kiloyu görmüştün

plates nasıl gidiyor cnm alışabildinmi

inş.güzel sonuçlar alırsın cnm

Yena sen en fazla kaç kiloyu görmüştün

Alışamadım kuzum çok zorlanıyorum. Bunca yürüyüş hep hareket halin de olmak hikayeymiş anladım ..
Ama devam edeceğim pes etmek yok...

En fazla 118 i gördüm canım.. boyum 1.60

Alışamadım kuzum çok zorlanıyorum. Bunca yürüyüş hep hareket halin de olmak hikayeymiş anladım ..
Ama devam edeceğim pes etmek yok...

En fazla 118 i gördüm canım.. boyum 1.60
Etme zaten cnm daha yeni başladın zamanla alışırsın daha iyi olur

Benim kadar olmasada sende bana yaklaşmışın rekorunda :))ben 123 ü görmüştüm tabi bildiğim bilmediğim daha fazlaysa haberim yok :))

Ama aramızdaki fark sen hedefine baya yaklaştın

Gazellerle aşk yaşiyosun :)

:)

Topraaam ayni duygulari ilkbaharda yasiyorum ben,en coskulusundan:) Sonbaharda hüzünlenmiyorum desem yalan olur neyse zamanla duygularim farkli boyutlara dönüsür umarim senin gibi:)

Kalçamın içinde arada girip çıkan bir ağrı var anlamadım neden bide topuklarım çok ağtçrıyo yaşamıyorum ah bu kilo benı vaktinden önce yaşlandırıdı

Cok gecmis olsun hayriyem,önemli bir durum yoktur yogunluk ve yorgunluktandir umarim,acil sifalar diliyorum..

Ne mutlu berfin kuzuya,ne mutlu onu güzel yetistiren annecigine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…