Dün bende bir kase asureyle jubilemi yaptım gecesinede başka cislar derken bugün tam gaz başladım listeden atilmamiz an meselesiİyi akşamlar
Hem dün hem bugün ev oturmalari beni fena bozdu zaten Çok düzgün müydün demeyin :))
Aşure ile jübilemi yapıp yarın için acil eylem planı hazırlamalıyım
Listeden atılmayı garantiledim galiba
Bugün bende karnıyarık pilav cacık var dün yapmıştım ama bugüne kaldı az önce yedim 1 karnıyarık 1 kaşık pilav ve cacık
Öncelikle kızın adına çok sevindim böyle sorumluluk sahibi bireyler yetişmesi çok güzel birşey tabiki kendinle gurur duymalısın bu konuda...
İkinci konu benim asla kalkışamadığım şu büyük temizlik şu anlattıklarını her hafta söylüyorum kendime sonra yorgun oluyorum yapamıyorum. Senelik izne kısmetse bakalım ne zaman verecekler iznimi..
Evet kızlar şimdik geleyim menüme saat 16 30 da
1 mandalina
150 gr yoğurt
8 parmak galeta
Suya devam ama sular kesildi iş yerinde valla toolete gitmeye korkar oldum
İyi akşamlar
Hem dün hem bugün ev oturmalari beni fena bozdu zaten Çok düzgün müydün demeyin :))
Aşure ile jübilemi yapıp yarın için acil eylem planı hazırlamalıyım
Listeden atılmayı garantiledim galiba
Bugün bende karnıyarık pilav cacık var dün yapmıştım ama bugüne kaldı az önce yedim 1 karnıyarık 1 kaşık pilav ve cacık
Yaaa kızlar aşure ayı bitiş 1 ekim diolar ya olamaz dimi ben daha yeni yaptım daha ablama yapacaktım. Bilen varsa aydınlatsa benide çok sevinirim yaTeşekkür ederim guzel sozlerin için.
Temizliğe gelince çalışınca çok zor oluyor bir haftada anca bitiriyorum yılda iki kez kalkıştığım bu tip derin temizliği :)
Her gün azar azar yapıyorum...
Gündüz ne yedin bilmiyorum ama akşam yemeğin gayet iyi afiyet olsun.
Ben de kuruyla birlikte 1 kaşık pilav yedim. Ben ben tabaklarca pilav yiyen ben :)
Asu aşure ne zaman bitiyor. Önümüzde ki hafta yapmak istiyorum ama günü belli değil.
Yaaa kızlar aşure ayı bitiş 1 ekim diolar ya olamaz dimi ben daha yeni yaptım daha ablama yapacaktım. Bilen varsa aydınlatsa benide çok sevinirim ya
Yenacım haftaya cuma muharrem bitiyor
Gündüz aşure poğaça kurabiye felan yedim işte çok değil 1er adet ama :)
6 ay kontrol sonuçların iyi çıkacak bence inşallah
plates nasıl gidiyor cnm alışabildinmiYediklerime gelince
Sabah,
Kaşarlı yarım tost.
Ara,
Pestil
Ceviz
Öğle,
Taze fasulye
Aksam,
kuru fasulye
1 kaşık. Pilav
Ara,
Üzüm yiyeceğim
70 dk. Aerobik plates
Artı cam silme :)
inş.güzel sonuçlar alırsın cnmBenim doktorun asistanı mesaj attı salı günü 6.ay kontrolüm var. pek heyecanlandim bakalım kan değerlerim nasıl çıkıcak ..
3. Ay kontrolün de d vitamini ve B12 çok düşüktu takviyeler umarım ise yaramıştır. ..
plates nasıl gidiyor cnm alışabildinmi
inş.güzel sonuçlar alırsın cnm
Yena sen en fazla kaç kiloyu görmüştün
Etme zaten cnm daha yeni başladın zamanla alışırsın daha iyi olurAlışamadım kuzum çok zorlanıyorum. Bunca yürüyüş hep hareket halin de olmak hikayeymiş anladım ..
Ama devam edeceğim pes etmek yok...
En fazla 118 i gördüm canım.. boyum 1.60
Gazellerle aşk yaşiyosun :)
Bakak gorek noolcak. .
Iyi şeyler olur gibi. .
Senin sonuçlar çıkmadı dimi daha..
Sonbahar da önceleri hüzünlenirdim... son yıllarda bi aydınlanma bi şükür hali doğanın yeşilden Sarıya,sarıdan kızıla dönmesini büyük bir hayranlıkla maneviyatın doruğun da izliyorum..
Aynı duyguları ilkbaharda da yaşıyorum. .Bu sefer sükunetle değil de daha bi civil civil izliyorum . .
Geçmiş olsun canım. Keşke dinlensen. Yol yorgunluğu fena gerçekten.
Ben de büyük temizliğe kalkıştım çok yorgunum ev dandini .
Niğde de oturuyor Hayriş...
Ben de Kahvemleyim mefkuş
Sabah Türk Kahvesi içtim şimdi filtre
Afiyet olsun..
Kalçamın içinde arada girip çıkan bir ağrı var anlamadım neden bide topuklarım çok ağtçrıyo yaşamıyorum ah bu kilo benı vaktinden önce yaşlandırıdı
Sosyal Yardımlaşma projesi kapsamında kızım ve birkaç arkadaşı koy okuluna gittiler bugün. .
Bayagi koşturdular yardım vb.
Bir sürü resim atmış okulla ve çevreyle çok duygulandim ya..
Tutamıyorum kendimi ağlamaktan. . okulun şekli, çocuklar falan.
Sonra kızımı düşünüyorum hangi ara büyüdüde böyle faydali organizasyonlara dahil oluyor
Afiyet olsunYediklerim
Sabah
Mandalin
Muz
Ara
Smoothie
Aksam
Yogurtlu kuru patlican kavurmasi
Roka salatasi
1 adet tavuk incik
Ara
kahve+cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?