O daha zor bir anne için sagol canım..rabbim benim çocuğun ara bütün hasta çocuklara şifa versinHic kolay degil Derin. Rabbim sana da sabir ve tedavi surecinde guç kuvvet kizinada sifa versin.
Seni anliyorum.
Bi arkadasimin 7 yasinda kizi var kalp rahatsizligi vardi. 10 yasina kadar ameliyat olmuycakti. Dr gecen son kontrolde hemen ameliyat demis. Simdi ameliyat oncesi hazirliklar yapiliyor curuk dis cekilmesi gibi. Çok zor...
Rabbim hasta olan yavrularimiza şifa versin
Sağol canım..@Derincim Rabbim şifa versin canım...benim kuzenim üç yaşındayken aynı anlattıklarını yaşadı...üç sene düzenli ilaç kullandı sabah akşam ve bitti gitti canım şimdi 20 yaşında üni okuyo...elh tedavisi olan bi hastalık ama zor tabi anne yüreği dayanmıyo Rabbim yardımcın olsun bol sabır versin yüreğini ferahlatsın inş...
Başıma gelince duyuyorum ne çok varmış meğer herkez anlatıyor 3 sene içerisinde düzeldiğini moral oluyor bana da inşallah bizde yenebiliriz
Amin canım inşallah çok sagolDerin'cim cok gecmis olsun,Allah acil sifalar versin yavruna..Arkadaslarinda dedigi gibi lütfen yipratma kendini,bu zor günleride atlacaksiniz insallah ama sen güclü olmalisin..
Allah dermansiz dert vermesin,bu süreci kolaylikla atlatmayi nasip etsin insallah.
Sağol canım ayakta durmak çok zor ama evlatlarını için güçlü olmak zorundasın..kötü olmuş cnm yaa Allah şifa versin
Şimdi nasıl oluyor bilmiyorum ama bana seneler önce taş olunca mecbur safrakesesi alınıyor demişlerdi. Bende mide ağrısı çok yapıyodu bikaç seferde kolik ağrı tutmuştu
O zaman ölecem zannettim
Aldırınca bi şikayetim kalmadı
Bakalım sana ne diyecekler
Çok geçmiş olsun derincim
Gerçekten zorlu bikaç gün yaşamışın
Böyle durumlarda dayanmak zor olsada anneler mecbur ayakta durmak durumunda kuzum
Allah şifasını versin inş.miniğe
ay kiyamammm küçük bebek daha zorAmin insallah canim arkadasimin bebegi kucagimda epilepsi gecirdi odum koptu korkunu anlayabiliyorum bebekken daha zormus anlamak ama cok sukur suaan 2 yasinda nobet gecirmiyor ilac kullaniyorlar
Inşallah canım sagolUzulmenden daha dogal bisey yok sadece kendini hirpalama bebeginin sana ihtiyaci olacak insallah hersey yoluna girecek
ay yyy miral verdin inanki cok tesekkurlerGunaydin kizlarrr
Cok gecmis olsun cnm Allah yardimciniz olsun
Ben de kucukken 2 kere havale gecirmisim 9 eylulde takip etmisler erken teshisle epilepsi tedavisi gormusum 7 yasima kadar ilaclar azaltilarak kesiliyor cunku. Cok sukur bir daha gecirmemisim ve bir sikintim olmadi bu yasima kadar. En az 25 sene onceki imkanlardan bahsediyorum ki simdi bir hayli ilerledi.
Aynen canım insallahhh
Sağol canım....olumlu düşünmeye calisiyorumDerin cok gecmis olsun canm.ims atalatabilecek ve tamamen iyilesek düzeydedir.erken farkedilmesi önemli.bi tanıdığım çocuğu bu sekilde toplam 3 defa baygınlık yaşadı cocugu ortaokula gidiyordu.sonra sıkı takip düzenli ilac.hic bayılma olmadı hatta bi dönem doktir ilacı tamamen kesti.ama o dönemde cocuk salincaktan düşüp kafasını cok sert sekilde betona carpinca bi bayılma daha oldu.tekrar ilac kullanyr.su anda lise son sınıfta ve ilactan sonra tek bayılma oldu o da düşmeden dolayı iste.hep olumlu düşün ins senin kızın da atlatr ve tekrarlamaz.geçmiş olsun tekrar Allah sifa versin
Sağol canım,zamanla alışırım insallah suan daha alisamadim...kizimin hiçbir hastalığı yoktu çok neşeli hareketli çok akıllı bir çocuk konduramiyorum işte annelik duygusuDerin canım geçmiş olsun düzenli konturol , senin sabrın ve güçlü oluşunla az birazda zamanla geçer inşallah ilacı var tedavisi var takipleri aksatmamak lazım geçen kuzenimin bebeğindede çıktı bebek küçük olduğu için kuveze alındı şimdi iyi şu ara düzenli takiptiler ...
Sağol canim...Çok geçmiş olsun dualarımız sizinle Allah şifasini versin kuzunun