Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

O daha zor bir anne için sagol canım..rabbim benim çocuğun ara bütün hasta çocuklara şifa versin
Sağol canım..
Başıma gelince duyuyorum ne çok varmış meğer herkez anlatıyor 3 sene içerisinde düzeldiğini moral oluyor bana da inşallah bizde yenebiliriz

Amin canım inşallah çok sagol
Sağol canım ayakta durmak çok zor ama evlatlarını için güçlü olmak zorundasın..

Amin insallah canim arkadasimin bebegi kucagimda epilepsi gecirdi odum koptu korkunu anlayabiliyorum bebekken daha zormus anlamak ama cok sukur suaan 2 yasinda nobet gecirmiyor ilac kullaniyorlar
ay kiyamammm küçük bebek daha zor

Uzulmenden daha dogal bisey yok sadece kendini hirpalama bebeginin sana ihtiyaci olacak insallah hersey yoluna girecek
Inşallah canım sagol

ay yyy miral verdin inanki cok tesekkurler

Aynen azltilarak bırakılıyor ilaçlar. .

Derin gördünmu kuzum bak canlı örnek hasibe.
Aynen canım insallahhh

Sağol canım....olumlu düşünmeye calisiyorum
Sağol canım,zamanla alışırım insallah suan daha alisamadim...kizimin hiçbir hastalığı yoktu çok neşeli hareketli çok akıllı bir çocuk konduramiyorum işte annelik duygusu

Çok geçmiş olsun dualarımız sizinle Allah şifasini versin kuzunun
Sağol canim...

Sağol canım,zamanla alışırım insallah suan daha alisamadim...kizimin hiçbir hastalığı yoktu çok neşeli hareketli çok akıllı bir çocuk konduramiyorum işte annelik duygusu
Çok şükür çaresiz büyük bişey değil cnm
Yine normal hayatına devam edecek kızımız

Geçmiş olsun canım.

baharnaz Nasil gecti bugun beslenmen?Ben basarili olmadim pek,gözüm döndü aksam yemeginde:)

Bu detoxlar hic benim harcim degil yaa,ne zaman yapsam elime yüzüme bulastiriyorum

Gunduzum iyiydi aksam isi pek olmadi bol domatesli sarimsakli maydonozlu makarna yapinca dayanamadim yedim

Amethyst_1 seninki bence basarili gecmis

Derin sagolasin canim

YENA henuz cikmadi canim. Ne guzel bir evlat yetistirmisin vicdani olan cesur olan yardimsever kizina Masallah.
Kontrolunde insallah degerlerin iyi cikar

@balımnaz hosgeldin bebegini saglikla huzurla sevgiyle büyütesin inşallah. Çoookk çitir bi annesin kilolarini verince daha ta citir olcaksin :)

Günaydın millet sabah uyandım başım dönüyor geğirmeye de başlayınca anladım ki tansiyonum yüksek dün Zaten saat 5 de eve geldim bir yatım sabaha kadar bir ara kalıp bir on dk bizimkilere sofra kurdum eczanede ölçtürdüm 13/9 küçük yüksekmiş eczacı limonlu su iç dedi anlamadım canım bişeyde sıkılmadı bir kilo durumuma pazartesi çok üzülmüştüm 110 küsürü görünce napıcam ben diyee neyse bugün atlatırım limonlu sular içiyim olmadı devam ederse Dr. Giderim

Hafta sonuna mis gibi gireceksin desene yaaa yenoş ben hafta içi iş yapamıyorum ama yapmam lazım anca yemek yapıyorum bulaşık ve çamaşır hergün plan yapıyorum bugün evin şurasını temizliycem diye olmuyor hafta sonu Zaten bir gün oda hiç bişeye yetmiyor ....

Geçmiş olsun kuzum. Aman dikkat et yüksek tansiyon fena. Beni de 13-14 hemen etkiler..
Demek 110 gördün. Ne kaldı 130 lara az kalmış 20 kilo gibi bişey. Biraz daha yersen 3 aya görürsün 130 u rahatlarsin o zaman...

Yok yok pazartesi den beri aldım sıkıya ilk şişkinliği attım bu sabah 108 di bugünde dikkat ederim malum dönem şişkinliğimde var ama olsun yılbaşına ikili rakamlarda gireceğim

Fridacim ben okul zamanı erken geliyorum onun da etkisi var...

1 gün yetmiyor evet. cumartesi de çalışmiyorum artık biliyorsun. 2 gün iyi oluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…