Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

düşe kalka verdik işte geçen yıl tam da bugün 121 kiloydum.. :icecream:

Elma Sirkesini unuttum yaa.. :mymeka: off!

Elma Sirkesini unuttum yaa.. :mymeka: off!

valla ihmal etme al hemen ben 3 gündür fırsat bulamadım içmeye bir iştahım açıldı nasıl bu gün başladım tekrar inan sabahtan bu tarafa çiğ sebze meyve yiyorum sanki dünyayı yemiş gibi şişim canım istemiyor

çorbamı koydum ocağa pişiyor bu kez yanında 1 dilim çavdar ekmeği yemeyi düşünüyorum yesemmi ne dersiniz detox ta ekmek sakıncalımı acaba fikriniz varmı

çorbamı koydum ocağa pişiyor bu kez yanında 1 dilim çavdar ekmeği yemeyi düşünüyorum yesemmi ne dersiniz detox ta ekmek sakıncalımı acaba fikriniz varmı

Bence yeme...

Bende yoğurtlu kereviz yemeyi düşünüyorum..Sabah simit yedim çünkü..

halley,senin ıspanaklı yemeğini yaptım,sevdim..Dediğim gibi severim ben ıspanağı..

Birdahakine bir kaşık un koymayı düşünüyorum..

Ben birde kabak mücver yaptım fırınıda sıfır yağ...bol yeşillikli güzel,tavsiye ederim..

Bu hafta karnabaharı kabak mücver şeklinde yapıp fırınlıycam...

Son düzenleme:
günaydın kızlar..
ben girmeyeli ne çok şey yazılmış... anca okuyacağım..
candy, mesajını aldım ama unutmam umarım cuma günü özelden bildirmeyi
deprem gerçekten çok üzücü... ama biliyormusunuz bu depremin olacağını bir sitede önceden bildirmişler.
dkos.org/turkiye
incelemek isterseniz diye adresi de verdim...
bu arada hepimizin kadınlar günü kutlu olsun...

* Kadınlara karşı şiddet dünyada en yaygın, ancak en az cezalandırılan suçtur.
* Tahminlere göre 113 ile 200 milyon arasında kadın demografik olarak “kayıp” (yok) görünmektedir. Ya doğar doğmaz öldürülmüşler (erkek çocuğun kız çocuğa tercih edilmesi) ya da erkek kardeşleri ve babalarıyla eşit derecede gıda ve tıbbi olanaklara ulaşamamışlardır.
* Fuhuşa zorlanan ya da bunun için satılan kadınların sayısı yılda 700.000 ila 4.000.000 arasındadır. Cinsel kölelik düzeninden elde edilen kazançlar yılda tahminen on iki milyar dolardır.
* Küresel olarak, on beş ile kırk beş yaş arası kadınlar, kanser, sıtma, trafik kazaları ve savaşlardan daha ziyade, erkek şiddetinin sonucu hayatını kaybetmekte veya sakatlanmaktadır.
* En az üç kadından biri dövülmüş, cinsel ilişkiye zorlanmış ya da hayatı boyunca başka türlü suistimal edilmiştir (tecavüz, kötü davranış). Genellikle, suistimal eden kişi aileden bir üye ya da kadının tanıdığı bir kimsedir. Ev içi şiddet, bölge, kültür, etnik köken, eğitim, sınıf ve din ne olursa olsun kadınlara karşı en yaygın suistimal şeklidir.
* Dinsel, kültürel vb. nedenlerle yılda iki milyondan fazla kız çocuğunun genital organlarına hasar verilmektedir (kadın sünneti). Bu oran, 15 saniyede bir kız çocuğudur.
* Sistematik tecavüz yeryüzündeki birçok çatışmalarda bir terör silahı olarak kullanılmaktadır. Ruanda soykırımı (1994) esnasında 250.000 ila 500.000 kadının tecavüze uğradığı tahmin edilmektedir.
* Araştırmalar, kadına karşı şiddet ile HIV virüsü arasında yükselen bağlantıyı göstermekte ve HIV bulaşmış kadınların daha fazla şiddete maruz kaldıklarını, şiddet kurbanlarının da HIV bulaşma risklerinin daha yüksek olduğunu ortaya koymaktadır.
kayıtlara göre nüfusun 12%si okuma yazma bilmiyor.
okuma yazma bilmeyenlerin 75%si kadın.
bu oran genel nüfusun 20%si oluyor.

25 yaş üstü nüfus içinden:
toplam kadın nüfusunun (sondaki parantez toplam nüfusa oran)
%27.38'i okur yazar değil (% 13,74)
%7.52'si okur yazar ama bir egitim kurumundan mezun değil (% 3,77)
(bunlar ilkokul3'ten mezun da olabilir)
% 45.24 ilkokul (5 yil) (% 22,71)
% 5.30 orta okul (% 2,66)
% 9.11 lise ve dengi (% 4,57)
% 5.39 yüksek okul mezunu (% 2,71)

1935 senesinde 395 millet vekilinden 18'i kadın (%4.6)
2002 senesinde 550 milletvekilinden 24'ü kadın. (% 4.4 daha iyi değil kesinlikle)
bu konuda en trajik tablo 1950 senesinde 487 milletvekilinden 3ünün kadın olması şeklinde vuku bulmuş.

21. yüzyilda türkiye'de kadin tablosu

türkiye'de hala kadınların yüzde 40'ı görücü usulüyle evlenirken, yüzde 30'u dini nikahla, yüzde 20'si nikahsız yaşıyor...
türkiye'de 8 milyon kadın okuma-yazma bilmiyor, eğitim gören 100 kadından ise sadece 2 tanesi yükseköğrenim görüyor...
türkiyede kadınların yüzde 55'inin doğum kontrolünü uygularken, yüzde 64'ü hamilelik döneminde doktor yüzü görmüyor. anne olmak için
ülkemizde yılda 2 bin 500 kadın yaşamını yitiriyor.
türkiye'de kadınların yüzde 65'i eve gelen konuğa görünmüyor, ki bu özellikle kırsal kesimde çok yaygın.
türkiye'de berdel, başlık parası, töre ve namus cinayetleri, dayak, baskı ve gelenekler kadını hedef almaya devam ediyor.

yani 21. yüzyılda türkiye'de hala kadının adı yok ne yazik ki...

KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN HANIMLAR.....

YURDUSUM; gel artık çok özledim seni.....Öpüyorum canım.....
blalarr gelmişşş :))) sizin de kutlu olsun kadınlar gününüz :))) geri gelin artık yaa bakın siz yoksunuz ben de gelemiyorum. şişko olarak kalacağım ama gelsenizeeeee :1hug:

şişşşşttt çaktırmaaa beee yaaa o işin duygu sömürüsü kısmı. yoksa bunların geleceği yok terkettiler bizi :sinifsinif: :a015:

geldin ortalığı karıştırdın kızz dur bi dakka rahat beee alsanaalsanasmile

Naaaptım ben ama...
Zaten çiçek bekleyip durdum...:roflol::roflol::roflol:

namem,şaka maka minicik prensesin yaşınada az kalmış...

Heyecanlımısın..??

Çarşamba günü oğlumun doğum günü...:)

Güya 85 olucaktım..

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
ben yollayayım sana bi dünyasından kıyamam !!! :1hug:

yene bende mücvere bayılırım eşim ve çocuklarda
ama sırf yagı yüzünden üzün süredir yapmıyorum

nasıl yaptın fırın işini
bende deneyimm

valla az kaldı hayatım azimliyim en azından hamile kaldığım kiloya döneyim. şok diyetlerle maymuna çevirmek niyetindeyim bünyeyi yoksa sağlıklı beslenmeyle benden bi halt olmayacak :kedi:
tam zamanında oldu bir aylık ücretsiz spor salonu üyeliği hediye geldi bana :)))) bu akşam allah nasip ederse başlıyorum. bu ay benden korkun. bu gazla devam etsem iyi de yavaşlayacağım o zamanda beni iteleme görevini de sana verdim... haberin ola :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…