[ı]dünya kadınlar gününüz kutlu olsun canım arkadaşlarım.[/ı]
canım yaa cok tesekkur ederım o da pek mutlu oldu sabah telefonlar susmadı arayanlara olculerı soyledık ıncelmelerı falan kaydirigubbakcemile2
ınsallah boyle gıder yaa ınsallah :Saruboceq:
masllah valla senın de pek guzel ıncelmıs zaten verdıgın kılolarda cok guzel annem gorunce hemen sor bı nasıl vermıs nasıl vermıs der dırekt :teytey:
günaydınlar cuma,cumartesi,pazar keşke okadar kötü geçmeseydi verdiklerimin hepsini almama ramak kaldı ama bu gün detox yapıyorum inş 2 gün yaparım yoksa aradaki açığı kapayamıycam bu gün neler yerim bir fikrim yok çünkü sadece sebze ve meyveyle besleniyorum önceden yaptığım plana uyamıyabiliyorum bi bakmışım acıkmışım yiyorum ama meyve veya sebze gün boyu meyve, çiğden sebze,salata,sebze çorbası şeklinde beslenicem 1, 1,5 saat aralıklarında beslenmeyi düşünüyorum tabi bolca ılık su inş 2 3 gün yapabilirimde açığı kaparım
sabah güne elma sirkesi&sandaloz sakızı ile başladım
08.00: elma ve kivi yedim
09.00 3 yaprak lahana
Elma Sirkesini unuttum yaa.. :mymeka: off!
[ı]dünya kadınlar gününüz kutlu olsun canım arkadaşlarım.[/ı]
çorbamı koydum ocağa pişiyor bu kez yanında 1 dilim çavdar ekmeği yemeyi düşünüyorum yesemmi ne dersiniz detox ta ekmek sakıncalımı acaba fikriniz varmı
blalarr gelmişşş :))) sizin de kutlu olsun kadınlar gününüz :))) geri gelin artık yaa bakın siz yoksunuz ben de gelemiyorum. şişko olarak kalacağım ama gelsenizeeeee :1hug:KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN HANIMLAR.....
YURDUSUM; gel artık çok özledim seni.....Öpüyorum canım.....
blalarr gelmişşş :))) sizin de kutlu olsun kadınlar gününüz :))) geri gelin artık yaa bakın siz yoksunuz ben de gelemiyorum. şişko olarak kalacağım ama gelsenizeeeee :1hug:[/QUOTE]
Yeme beni şimdi..Senin şişkoluğunun sebebi BEYZUS veYURDUSUM'mu..??
:roflol::roflol::roflol:
şişşşşttt çaktırmaaa beee yaaa o işin duygu sömürüsü kısmı. yoksa bunların geleceği yok terkettiler bizi :sinifsinif: :a015:
geldin ortalığı karıştırdın kızz dur bi dakka rahat beee alsanaalsanasmile
yene bende mücvere bayılırım eşim ve çocuklarda
ama sırf yagı yüzünden üzün süredir yapmıyorum
nasıl yaptın fırın işini
Yağlı kağıda döktüm..Tepsiye yapışmaması için..Birde beyaz peynir ufaladım içine yağ olmadığı için iyice yavan olmasın diye...
Ama inan çok güzel oldu..yanınada çay yapmıştım,iyi gitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?