Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
ben yollayayım sana bi dünyasından kıyamam !!! :1hug:

:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

CANDY yoksa beni beğenmiyor musun?Neden bana da mesaj göndermedin.ELAZIĞLILARA VE YURDUM İNSANINA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN .
HERGÜN KIRK KERE TARTIYA ÇIKARDIM CUMADAN BU YANA ÇIKMADIM .
ÖĞLEN biraz bozuldu gibi diyet ama ancak alışıyorum değil mi akşama telafi edeceğim .
Yürüyüş yapamazsam mekik çekeceğim .
ara verip gelenlerede merhaba .
Demin gördüm mezura bulup bizde mi ölçü yazsak ...vereliniortak

candycim msjını aldım cuma citole atıcam kg ımı
haftasonu misafir yoğundu hiç giremedim hanımlar
ama kuralımı bozmadım kendime olan güvenim çok arttı ii gidiyorum bende bugün havuç haşlıycam yoğurtluycam çok tok tutuyor

kitkurdu,merhaba..

ya benim başım çok ağrıyor biraz fazla uyudum sanırım bugün dayanamıyorum sonra görüşürüz

Canım sıkıldı .ÖĞlen bıraz uyurdum onu da bırakayım dıye geÇtım netın baŞına sen ne yapıyorsun

kızlar bısey sorucam altta sol tarafta kımler burada goruyordum nedense şimdi gormuyom.
orada kim varsa merhaba.
kitkurdu canım bız aksam bı karar almıstık demı.
eeeeeee beyzus annem nerde ozaman...
ödevler nerde......
annecım ben bugun sen ne dersen yapıcaktım ama hevesım kactı...
banane işte senın dedıgını yapmıcaaaaaam...laelaelaelaelae laelaelaelaelae

Merhaba Bursa..Sanırım netle alakalı..ısimlerin görünmemesi..

Son düzenleme:

sıcak suyumuzu içelim .okulda ara öğün yapamayınca malum .ama akşama söz telafi edeceğim yarın da hazırlıklı gideceğim.sen ne yaptın.
Kaçamak yok dede moral olsun peşine takılayım

yok canım bende kacamak macamak yok...
sana dedımya esıme kızdım kılolardan muhakkak kurtulucam.
bana dedıkı zayıflama merkezıne gıtmek ıstedım.one dedı...
yerken masraf zayıflarken masraf bu soz benım ıcımı acıttı....
yenacım yanı sız benı bu cusseyle altta goruyonuzmu....oralara sıgıyormuyum..kaydirigubbakcemile3

"
8 Mart 1857 tarihinde ABD'nin New York kentinde 40.000 dokuma işçisi daha iyi çalışma koşulları istemiyle bir tekstil fabrikasında greve başladı. Ancak polisin işçilere saldırması ve işçilerin fabrikaya kilitlenmesi, arkasından da çıkan yangında işçilerin fabrika önünde kurulan barikatlardan kaçamaması sonucunda çoğu kadın 129 işçi can verdi. İşçilerin cenaze törenine 100 bini aşkın kişi katıldı.

EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ

26 - 27 Ağustos 1910 tarihinde Danimarka'nın Kopenhag kentinde 2. Enternasyonale bağlı kadınlar toplantısında (Uluslararası Sosyalist Kadınlar Konferansı) Almanya Sosyal Demokrat Partisi önderlerinden Clara Zetkin, 8 Mart 1857 tarihindeki tekstil fabrikası yangınında ölen kadın işçiler anısına 8 Mart'ın "Dünya Emekçi Kadınlar Günü" olarak kutlanması önerisini getirdi ve öneri oybirliğiyle kabul edildi.
"

8 mart dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun...

kızlar bu sabah bır baktım esım benı suzuyo noldu dedım..
hatun senın memıslerınde varmıs.dedı
tabı mıdemde ve gobısımde ıncelme olunca memısler meydana cıktı.
yanı daha 6 kılo verdım adamın dıkkatını cekmeye basladım...
onun ıcın kacamak falan yapmam artık .
karalıyım ben cok gozel ve seksuu bır bayan olucammmmm alkisalkisalkis

ya kızlar zaten görmüyorum sızı kım burdaysael kaldırsın..
yoklama yapıcam....
kımse yoksa bende cıkıcam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…