kızlar bu sabah bır baktım esım benı suzuyo noldu dedım..
Hatun senın memıslerınde varmıs.dedı
tabı mıdemde ve gobısımde ıncelme olunca memısler meydana cıktı.
Yanı daha 6 kılo verdım adamın dıkkatını cekmeye basladım...
Onun ıcın kacamak falan yapmam artık .
Karalıyım ben cok gozel ve seksuu bır bayan olucammmmm alkisalkisalkis
blalarr gelmişşş :))) sizin de kutlu olsun kadınlar gününüz :))) geri gelin artık yaa bakın siz yoksunuz ben de gelemiyorum. şişko olarak kalacağım ama gelsenizeeeee :1hug:
iyi ki yazıyorsun, zevkle okuyorum:)Bugün çok ilginç bişey oldu...
Halen görüştüğümüz liseden bir arkadaşımla buluştuk..Çocuklar evde babalarıyla..Bu arkadaşımın benimde bildiğim bir erkek arkadaşı vardı ama duygusal anlamda diil..neyse işte o erkek arkadaşı bizden biri olmuş...
Çok şaşırdım görünce,bu kadar zarif aynı zamanda zayıf:)) bir baayan görmedim hiç..Çakma sarışın ama doğal duruyor..
Hala kendime gelmiş değilim..O kadar şaşkınımki..Bu konuyu eşimle uzun uzun konuştuk..
Arkadaşımın anlattığına göre ailesi reddetmiş,Alsancakta yanlız yaşıyo ve maalesef malum işi yaparak geçimini sağlıyomuş...
Çok şaşkınım yaa offfff..
Neyse bende menümü yazayım düzenli bildirelim artık...
Sabah: fiyaskoydu yazmıyayım kötü örnek teşkil etmemesi açısından citol hn.etkileniyomuş..:roflol:
Ara:dışarıda kahve,dilencii, istediğimi yaptım..Dışarda kahve içesim var diyodum ya..
İki saat dışarıda kaldım,50 defa eşimden tel.geldi..zırt nerde vırt nerde..aynı evde yaşıyoruz ama nedense herşeyin yerini bi tek ben biliyorum, te allam ya..
Neyse bazen yazdıklarımı okuyor,düzgün şeyler yazayım..Canım sevgilim benim,seni seviyorum iyiki evliyiz ...:))) :asigim:
Akşam dönüşte balık aldım..Balık,piyaz,salata..Piyazı şöyle yaptım bir gün önceden kuru fasulye yemeğim vardı,onu süzgüde yıkadım içine yeşillik ve soğan doğradım al sana piyaz...:))))
Ne çok yazmışım gece gece...
Bunuda yazıp yatayım..Sabah kızımın 3 kankisi gelicek,önce kahvaltı edicekler sonra ingilizce sınavına çalışıcaklar..dolayısıyla erkenden ayaktayım onlara kahvaltı hazırlıycam...
Bunlardan bize ne diyeceksiniz şimdi..:)) Söylemek istedim sadece tımammı..:))
dilencii,gel gel dedin bak böyle oluyo işte..:))
Çıktım..:))
çitol çok tatlısın ne güzel anlatmışsın temiz sıraları önümüze çekelim diye:)))bursam ikimizmi varız sadece sınıftaa
hadi az yaramazlık yapalım o zamann
tahtayı karalaayaım
temiz sıraları kendi önümüze çekelim kaydirigubbakcemile3
sevmedigimiz kızların sıralarının üstüne
bunu yazan tosum okyanaa ko...sunn yazalım :jeyyar:
aldım aldım ben mesajı tamamdır. ben pingui fanıyım canım :lepi:selam arkadaşlar.. umarım hepiniz mesajlarımı almışsınızdır. okundu onayını tıklamayı unutmuşum ben çünkü :kedi: .. günaydın herkese.. haftasonu dağıtıp hafta içi toparlayanlardanım sonuç ne olur bilemicem ama bugün sabah bir tostun beşte birini yedim beşte dördünü kardeşime verdim.. yanında 200 ml şeftali suyu içtim.. tek şekerli çay içtim bi de.. öğlen süt içicem.. bir de süt dilimi yerim :kedi:
süt dilimi fan club :lepi:
canlar ben yıne sızın topıge yazmak ıstedım umarım kızmazsınız
sız o kadar soyledıkten sonra anneme de anlattım o da zayıflama destegı bı urun alma fıkrınden uzaklastı gıbı yan etkılerını falan anlatınca bı de bıraz daha ertelemıs olduk en azından hayırlısı bakalım:)
annemın bugun olcum gunuydu gıttıgı spor salonunda herkesın bı tablosu var tam 1 ay once olcum yapılmıstı sımdı yıne yapıldı bayaa bı ıncelme olmus pek sevınclı paylasalım dedık :))
baslangıc 117ydı evdekı tartı 113 cıkardı ama salondakı tartı 114 o yuzden
kılo= onların tartısına gore 3 kılo gıtmıs evdekı 4 kılo dıyordu olsun bakalım
gogus= 8 cm
gogus altı= 5 cm
bel= 5 cm
karın=4 cm
kalca=7 cm
basen=6 cm
sag ust bacak= 3 cm
sol ust bacak= 3 cm
sag ust kol=2 cm
sol ust kol=1 cm
ıncelmıssssss
kit sana kısaca kıt desem..
sende bana emine yada emoş diyebılırsın...
yanlız kızlar zayıflıcaz derken bızım popolar buyumesın netın karsısında cokmu oturuyoz ne.
hadı kıt mesajını yazan leslıe abla gıbı oldugu yerde yurusun..
kızlar bısey sorucam altta sol tarafta kımler burada goruyordum nedense şimdi gormuyom.
orada kim varsa merhaba.
kitkurdu canım bız aksam bı karar almıstık demı.
eeeeeee beyzus annem nerde ozaman...
ödevler nerde......
annecım ben bugun sen ne dersen yapıcaktım ama hevesım kactı...
banane işte senın dedıgını yapmıcaaaaaam...laelaelaelaelae laelaelaelaelae
iyi olur perişanlık diz boyu öğlen kaçamağının pişmanlığını yaşıyorum.
CANDY yoksa beni beğenmiyor musun?Neden bana da mesaj göndermedin.ELAZIĞLILARA VE YURDUM İNSANINA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN .
HERGÜN KIRK KERE TARTIYA ÇIKARDIM CUMADAN BU YANA ÇIKMADIM .
ÖĞLEN biraz bozuldu gibi diyet ama ancak alışıyorum değil mi akşama telafi edeceğim .
Yürüyüş yapamazsam mekik çekeceğim .
ara verip gelenlerede merhaba .
Demin gördüm mezura bulup bizde mi ölçü yazsak ...vereliniortak
iyi ki yazıyorsun, zevkle okuyorum:)
sen ne diyorsun benim de üniversitede çok yakın bir arkadaşım yıllarca abisiyle telefonda konuşturdu beni işte nasılsınız kardeşinize iyi bakıyorum falan hesabı. bi gün bi itiraf etti resimlerini attı önüme bu abim diyo:) oo dedim süpermiş:) şok olmuştum. daracık kotlar falan giymiş süper seksi hiç anlaşılmıyo. arada hala karıştırır ablan nasıl derim:) doğulular yıllardır bi şekilde görüşmüyodu ailesiyle ama sonunda ailesine de söylediler . o bizim her şekilde çocuğumuz dediler ve dolabındaki elbiselerine sütyenlerine falan bakmışlar anne babasıyla:))) çok sevindim reddetmedikleri için.
bu arada senin kopyaladığın kadınlar günü yazının başını da ben ekledim yarım kalmasın
Merhaba canım.....
E kızcağızım dün gece ödevleri yazdık ya okumadın mı???Kıvırtma şimdi annem nerde diye.Annen çalışıyor sana mama getirecek, anca vakit buldum işler bitti geçtim topiğimizin başına.Sakın kaçamak yapma bak söz vermiştik.alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmileŞeniz
Örtmenim ,örtmenim ne oluyoruz bakiiiimmmmm hııııı....alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmileŞeniz
Bak yarın pişman olacaksın kaçamak yaptığın için hatta olmuşsun gibi geldi bana..
Üzülürsün sonra yapma kaçamak...(bu arada KAÇAMAK bizim yörede mısır unlu bir yemek adıdır bak şimdi nedense aklıma geldi hey yarabbim)
Benim bir iş arkadaşım vardı.Oldukça ince,güzel ve bakımlı bir kız.Bir gün yolda oldukça şişman bir kadın gördük.Arkadaşım ''''Aman abla kadına bak.Ben böyle olsam hiç yemek yemem''''' dedi.Bunu hiç unutmam.Bizi görenlerde aynı şeyi söylemesin.Hadi gayret....
Ciddimisin..Bravo aileye..hiiç kolay bir durum değil ama...
Hiç kimseyide kınamamak lazım...
Yazıyı kopylayarak iyi yaptın canım...
Senin okul bı yıl bitiyor diimi..Merak ettim sadece..
Çabuk çıkar aklında mısırlı,unlu yemeği...cısssssss...
Bende şeyi merak ediyorum hep...Şu karadenizin meşhur yemeğini,neydi mıhlamamı..??
Menümü yazayım..
Kahvaltım..Simit, kızlara almıştım bende yedim..Tulum peynir..2 zeytin..
Saat 15:00 de,Bir kase pirinç lapası 2 kaşık yoğurtla
Ara:3 kuru kayısı
Akşamda menüm aynı olur...
.....
Üzülürsün sonra yapma kaçamak...(bu arada KAÇAMAK bizim yörede mısır unlu bir yemek adıdır bak şimdi nedense aklıma geldi hey yarabbim)
Benim bir iş arkadaşım vardı.Oldukça ince,güzel ve bakımlı bir kız.Bir gün yolda oldukça şişman bir kadın gördük.Arkadaşım ''''Aman abla kadına bak.Ben böyle olsam hiç yemek yemem''''' dedi.Bunu hiç unutmam.Bizi görenlerde aynı şeyi söylemesin.Hadi gayret....[/COLOR][/I][/B]
slm kızlar öncelikle bugüne kötü bir haberle başlamak çok üzücü allah yardımcıları olsun
ve hepinizin kadınlar gününü kutluyorum
ben daha yeni girebildim nete sabahtan beri dolaplarla uğraştım temizlik yemek derken anca vakit buldum sizler nasılsınız neler yapıyosunuz nasıl gidiyo diyetler ben bugün yediklerimi yazayım
3 adet zeytin çok az beyaz ekmek 2adet patates haşlaması ve küçük bir domates sabahki kahvaltım
saat 1.30 da bir dilim portakallı kek yedim evde dolapta görünce dayanamadım
saat 4 gibi çubuk kraker yedim kızımınkilerden kaçırdım akşamada
taze bakla ve bulgur pilavım var ekmeksiz yerim sizce bulgur pilavını ne kadar yiyebilirim çok seviyorum
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada yeni gelen arkadaşlarım hoşgelmişler sefalar getirmişler bu sene yaza incecik girmek dileğiyle zemuszemuszemuszemus
ya neden burda olanları göremiyoruz kimler var arkadaşlar
Çıkarttım gitti YENACIĞIM;
Mıhlamanın tarifini biliyorum ama yazmayacağım.Hepimizin birden canı ister yazık bize.
Şu kadar söyleyeyim:Mıhlama;mısır unu.Trabzon peyniri ve tereyağından oluşuyor.
Yani cııııssssswssların ağababası.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?