Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

süpersin .hep eşlerin dediği yada yaptığı şeyler bizi üzerken gaza da getiriyor.ama çiçekli elbisemi giydiğimde hepsinin acısını çıkaracağım.bende
kalkıp yeşil çay içeyim .bursa 16 hazır netin başındayken karnımızı çekip bırakalım yerçekiminede savaş açalım.

kit sana kısaca kıt desem..
sende bana emine yada emoş diyebılırsın...
yanlız kızlar zayıflıcaz derken bızım popolar buyumesın netın karsısında cokmu oturuyoz ne.
hadı kıt mesajını yazan leslıe abla gıbı oldugu yerde yurusun..

blalarr gelmişşş :))) sizin de kutlu olsun kadınlar gününüz :))) geri gelin artık yaa bakın siz yoksunuz ben de gelemiyorum. şişko olarak kalacağım ama gelsenizeeeee :1hug:

Ben geldim ;artık buradayım.....Hadi sende gel......Daha sık gel demek istedim canım öpüyorum.Şeniz

iyi ki yazıyorsun, zevkle okuyorum:)

sen ne diyorsun benim de üniversitede çok yakın bir arkadaşım yıllarca abisiyle telefonda konuşturdu beni işte nasılsınız kardeşinize iyi bakıyorum falan hesabı. bi gün bi itiraf etti resimlerini attı önüme bu abim diyo:) oo dedim süpermiş:) şok olmuştum. daracık kotlar falan giymiş süper seksi hiç anlaşılmıyo. arada hala karıştırır ablan nasıl derim:) doğulular yıllardır bi şekilde görüşmüyodu ailesiyle ama sonunda ailesine de söylediler . o bizim her şekilde çocuğumuz dediler ve dolabındaki elbiselerine sütyenlerine falan bakmışlar anne babasıyla:))) çok sevindim reddetmedikleri için.

bu arada senin kopyaladığın kadınlar günü yazının başını da ben ekledim yarım kalmasın
çitol çok tatlısın ne güzel anlatmışsın temiz sıraları önümüze çekelim diye:)))
aldım aldım ben mesajı tamamdır. ben pingui fanıyım canım :lepi:

neden kızalım çoookk sevindim canım ilaç işini ertelemenize. hatta tam iptal edersiniz bi 10 kg versin güveni gelir o zaman.

OLDU EMOŞUM YÜRÜYORUM .TUTABİLENE AŞKOLSUN.
KARIN POPO DERKEN YARIM DÜNYA OLURUZ.VERENLERDEN NEYİMİZ EKSİK ACI OLMADAN HAREKET OLMADAN OLMUYOR.
BEYZUS ÇOĞALIYORUZ.
CUMAYA LÜTFEN HEPİMİZ GÜZEL BİLDİRİMLERLE ŞAHLANALIM KALKIYORUM HAREKET YAPMAYA.
EMOŞ ÇOOOKKK TEMBELİM SPOR KONUSUNDA AMA ŞİMDİ 20 MEKİK ÇEKİP KAÇAK YAPILANMAYI AZALTACAĞIM ÖPÜLDÜN .kaydirigubbakcemile3

Merhaba canım.....
E kızcağızım dün gece ödevleri yazdık ya okumadın mı???Kıvırtma şimdi annem nerde diye.Annen çalışıyor sana mama getirecek, anca vakit buldum işler bitti geçtim topiğimizin başına.Sakın kaçamak yapma bak söz vermiştik.alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmileŞeniz

iyi olur perişanlık diz boyu öğlen kaçamağının pişmanlığını yaşıyorum.

Örtmenim ,örtmenim ne oluyoruz bakiiiimmmmm hııııı....alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmileŞeniz
Bak yarın pişman olacaksın kaçamak yaptığın için hatta olmuşsun gibi geldi bana..
Üzülürsün sonra yapma kaçamak...(bu arada KAÇAMAK bizim yörede mısır unlu bir yemek adıdır bak şimdi nedense aklıma geldi hey yarabbim)
Benim bir iş arkadaşım vardı.Oldukça ince,güzel ve bakımlı bir kız.Bir gün yolda oldukça şişman bir kadın gördük.Arkadaşım ''''Aman abla kadına bak.Ben böyle olsam hiç yemek yemem''''' dedi.Bunu hiç unutmam.Bizi görenlerde aynı şeyi söylemesin.Hadi gayret....

benim aptal kafam eski listeden atınca tabi ben mesajları.. bek yüzüme gözüme bulaştırdım asistanlığı :kedi: Citol yeni arkadaşlarımızı atsana bana özelden.. gözden kaçırdıklarım olmasın.. pc m de bozuk zaten katılamıyorum size mafoldumben

Ciddimisin..Bravo aileye..hiiç kolay bir durum değil ama...
Hiç kimseyide kınamamak lazım...

Yazıyı kopylayarak iyi yaptın canım...

Senin okul bı yıl bitiyor diimi..Merak ettim sadece..

Çabuk çıkar aklında mısırlı,unlu yemeği...cısssssss...

Bende şeyi merak ediyorum hep...Şu karadenizin meşhur yemeğini,neydi mıhlamamı..??

Menümü yazayım..

Kahvaltım
..Simit, kızlara almıştım bende yedim..Tulum peynir..2 zeytin..

Saat 15:00 de,Bir kase pirinç lapası 2 kaşık yoğurtla

Ara:3 kuru kayısı

Akşam
da menüm aynı olur...

Ciddimisin..Bravo aileye..hiiç kolay bir durum değil ama...
Hiç kimseyide kınamamak lazım...

Yazıyı kopylayarak iyi yaptın canım...

Senin okul bı yıl bitiyor diimi..Merak ettim sadece..

inşallah biter ne bileyim:) yani bitecek gibi duruyor ama bi hoca takar geçirmez belli mi olur. olmadı yazokulunda falan biter herhalde ya.

Çıkarttım gitti YENACIĞIM;

Mıhlamanın tarifini biliyorum ama yazmayacağım.Hepimizin birden canı ister yazık bize.
Şu kadar söyleyeyim:Mıhlama;mısır unu.Trabzon peyniri ve tereyağından oluşuyor.
Yani cııııssssswssların ağababası.......

Bu günkü menüm:

SABAH: 2 çok ince ekmek.peynir,domates,dereotu,biber
ARA: 2 adet kepek bisküvisi
ÖĞLEN: 2 adet ızgara köfte ( yağsız kıymadan yapılma), yarım tabak haşlanmış karnabahar,1 kase yoğurt.
AKŞAM(Plan): 1 tabak az yağlı taze fasulye,1 dilim ekmek,1 kase yoğurt
ARA: 1 Meyva

45 dak koşu bandında yürüyüş planlıyorum.Bu arada günde 3 -4 kupa bitki çayı içiyorum.(Yaseminli yeşil çay,limonlu zencefil)

.....

Üzülürsün sonra yapma kaçamak...(bu arada KAÇAMAK bizim yörede mısır unlu bir yemek adıdır bak şimdi nedense aklıma geldi hey yarabbim)
Benim bir iş arkadaşım vardı.Oldukça ince,güzel ve bakımlı bir kız.Bir gün yolda oldukça şişman bir kadın gördük.Arkadaşım ''''Aman abla kadına bak.Ben böyle olsam hiç yemek yemem''''' dedi.Bunu hiç unutmam.Bizi görenlerde aynı şeyi söylemesin.Hadi gayret....[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

annem yoksa sende benim gibi gürcümüsün.artvinli misin???

annem yoksa sende benim gibi gürcümüsün.artvinli misin???[/QUOTE]

Rumeliliyim canım.....][/I][/B](nabıyon beya.....iyi beya.......Ata Demirer çok güzel yapmış bizim trakya şivesini bayıldım.Genellikle roman gibi yaparlar bizim şiveyi Ata bitirmiş işi)

Son düzenleme:
slm kızlar öncelikle bugüne kötü bir haberle başlamak çok üzücü allah yardımcıları olsun
ve hepinizin kadınlar gününü kutluyorum
ben daha yeni girebildim nete sabahtan beri dolaplarla uğraştım temizlik yemek derken anca vakit buldum sizler nasılsınız neler yapıyosunuz nasıl gidiyo diyetler ben bugün yediklerimi yazayım
3 adet zeytin çok az beyaz ekmek 2adet patates haşlaması ve küçük bir domates sabahki kahvaltım
saat 1.30 da bir dilim portakallı kek yedim evde dolapta görünce dayanamadım
saat 4 gibi çubuk kraker yedim kızımınkilerden kaçırdım akşamada
taze bakla ve bulgur pilavım var ekmeksiz yerim sizce bulgur pilavını ne kadar yiyebilirim çok seviyorum
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada yeni gelen arkadaşlarım hoşgelmişler sefalar getirmişler bu sene yaza incecik girmek dileğiyle zemuszemuszemuszemus

3 tabak yiyemezsin :roflol: ben geçen pazar bu kadar yemiştim :kedi:

bugün totalde 2 adet süt dilimi bir bardak yeşil çay 200 ml şeftali suyu 180 ml kakaolu süt ve bir karışık tostun 5 te 1ini yedim.. eve gidincxe de tavuk ve salata yapıp yicem kardeşimle misler gibi.. açım zaten çok bilmiyorumkismile hepinize iyi akşamlaaarr! Benim patron(Citol) da yok bugün :ecrin_bebek:

Oraya ait malzeme olması gerkiyor diimi..

Öyle duymuştum bende..Oyyyy:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…