Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eşimi ikna edemiyorum doktora götürmeye.. Yok bişeyi, ben de geç konuşmuşum diyo. Ay içim o kadar doluki.. Ya bişey çıksa da isyan edecek, istemeyecek halim yok zaten.. Ama içim rahat etsin, varsa da erkenden yapalım ne gerekiyosa.. Ama yok işte.. Of kızlar canım çok sıkkın. Sizi de daralttım kusura bakmayın. Bi süre gelmezsem merak etmeyin. Hayırlı akşamlar herkese

Elifcim ebeveynlerin en büyük sıkıntısı o zaten, olumsuzluğu redetme. .
Fakat benim de içim çok rahat gördüğüm kadarıyla verdiği pozlar gülüşü vb değildir diyorum. Sen de sıkılma nolur..
Bir süre daha geçsin yine söylersin eşine belki ikna olur. .

Belki birsey yok ama omur boyu icinde acabayla yasamaktansa goturmek istemen cok dogal. Once tvyi ortadan kaldirip göz göze gelerek oyunlar oynayin, konuşun bol bol. Annem bildigimiz cizgili kucuk deftere ciktilar yapistirmisti resimler doluydu defter. İste adam arabaya binmis. Kiz dondurma yemis. Vs surekli anlatirdi. Eger gelisme farkedemezsenizde acilen götürün doktora erken teshis onemlidir. eşinizde ikna olur bu denemeden sonra sadece siz degil esinizde ayni sekilde ilgilenmeli cocukla

Ve bugünkü menum

Öğlen ezogelin corbasi+2 dilim ekmek+ 3 dilim patates kızartması

15.00 1 tane luppo sufle+kahve

17.30 1 paket cubuk kraker

20.00 2 yumurta+80gr beyaz ekmek + 1 dilim beyaz peynir

Gece de muz ve ceviz yemeyi düşünüyorum bu ikili gece rahat uyumayi ve sakinlesmeye yardimciymis

Toplam 1600 kalori ile günü kapatacagim.

Bu sefer olacak gibi 90 gün icmeyecegim sonra vücut yeniden istemezmis.
Senin nasıl gitti menun Yeniden ekmek yemeyi özlemiş misin

Ekmek severim zaten. Özlemişim evet :)

Carsamba menusu
Sabah
Peynirli yumurta
Nescafe

Oglen
Kapuska (2 tabak yedim 1 er saat arayla)

Aksam
Lahana-kabak-havuc corba
Kapuska
Yogurtlu

Kapuska istiyorum ben de.. Bugün pazara gittim alicaktim ama unutmuşum...
Afiyet olsun. Iyi ödem atarsın bu menüyle. .

Kahvaltıyı özellikle yapmıyorsun dimi.?
Afiyet olsun başarılı gayet...

Diyetisyeniniz var mı kendiniz mi uyguluyorsunuz?

Evet var diyetisyenim.

Özellikle yapmıyorum 16 saat açlık 8 saat serbest zaman. Öğlen 13 ile akşam 9 arası yiyorum bende inanılmaz ise yariyor.

Özellikle yapmıyorum 16 saat açlık 8 saat serbest zaman. Öğlen 13 ile akşam 9 arası yiyorum bende inanılmaz ise yariyor.

Artık 90 lardan epey uzaklasmalisin cakilcim. .

Sen mutlu olduğun da pek bi poncik oluyorsun hep öyle görmek isteriz :)

Okumuştum bi yerde epey faydasını gören varmış senin sistemi . Sanırım instagramda idi..

Artık 90 lardan epey uzaklasmalisin cakilcim. .

Sen mutlu olduğun da pek bi poncik oluyorsun hep öyle görmek isteriz :)

Okumuştum bi yerde epey faydasını gören varmış senin sistemi . Sanırım instagramda idi..
Sanirim beni stres delirtiyor yeni yerim evime 1.5 saat mesafede ama yine de stres olmuyorum o da iyi geliyor. Bi de muz ve cevizi sevdim tavsiye ederim tok hisettiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…