Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sanirim beni stres delirtiyor yeni yerim evime 1.5 saat mesafede ama yine de stres olmuyorum o da iyi geliyor. Bi de muz ve cevizi sevdim tavsiye ederim tok hisettiriyor.
Cevizi çok severim. Hele bu mevsim de taze ceviz var bayılırım. Bugün de aldım pazardan.
Ama muz pek sevmem fakat birlikte deneyebilirim madem onerdin :)

Başladı canım nöbet gecirmemesi için surup veriyoruz inşallah iyi gelirde kesilir nöbetler çok korkuyorum yine olacak diye

Bu haftaki sonucunu merak ediyorum çakılcım

E eboe Canim benim henüz daha netlesmis bir durum söz konusu degilken varsayimlar üzerinden en kötüsünü düsünerek üzüp,yipratma kendini lütfen.
Arkadaslarinda dedigi gibi her cocugun gelisimi farkli,yakin arkadasiminda oglu cok gec yürüdü,hala net konusabilmis degil..
Ben betül'ün otizim gibi bir durumunun oldugunu düsünmüyorum,resimleri vb gördügüm kadari ile..
Ama yinede icin rahat etsin doktara git tabi,göreceksin insallah bak bosuna evham yapmisim diyeceksin..
Allah umut ettiklerine nail,korktuklarindan da emin eylesin kuzumm..

Davuldan halliceyim hayir olsun ins sonu.
Garip bi siskinligim var hafta basindan beri anlam veremedigim.

Belim boynum icin gittiğim dr bana fibromiyalji tarzi agrilarim icin probiyotik ilac vermisti.
Şişkinligine iyi gelicek demişti ilac az kaldi 1 aydir unutuyorum almayi onun etkisi olabilirmi acaba bilmiyorum

Normalin disinda bisey bu hic tadim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…