Cevizi çok severim. Hele bu mevsim de taze ceviz var bayılırım. Bugün de aldım pazardan.Sanirim beni stres delirtiyor yeni yerim evime 1.5 saat mesafede ama yine de stres olmuyorum o da iyi geliyor. Bi de muz ve cevizi sevdim tavsiye ederim tok hisettiriyor.
Eskiden muz çilek elma karıştırır üstüne çikolata dökerdim artık sadece meyvesini yiyorum.Cevizi çok severim. Hele bu mevsim de taze ceviz var bayılırım. Bugün de aldım pazardan.
Ama muz pek sevmem fakat birlikte deneyebilirim madem onerdin :)
Izleyemedim ben
Siz de seyredin sanki beni anlatıyordu.
Eskiden muz çilek elma karıştırır üstüne çikolata dökerdim artık sadece meyvesini yiyorum.
Başladı canım nöbet gecirmemesi için surup veriyoruz inşallah iyi gelirde kesilir nöbetler çok korkuyorum yine olacak diyeSelamün aleyküm...
napayım kuzu bu ara pek iyi değilim hava şartlarından sanırım romatizmal bi ton ağrım var bir iki gündürde grip gibiyim..diyeti çok boşlamadım ama adaptede olamıyorum toparlanıcam inş...
sağolun kızlar...idare ediyorum tuğbacım...geçmiş çok birikmiş okuyamadım etiketlere cevap verebildim anca inş önemli bişey yoktur herkes iyidir...
Derin cim kuzu nasıl başladımı tedavi süreci..
Bende öyle yapıyorum çok yapan var burdada konuşmuştukArtık 90 lardan epey uzaklasmalisin cakilcim. .
Sen mutlu olduğun da pek bi poncik oluyorsun hep öyle görmek isteriz :)
Okumuştum bi yerde epey faydasını gören varmış senin sistemi . Sanırım instagramda idi..
Rabbim esirgesin şifasını versin inşallah kuzununBaşladı canım nöbet gecirmemesi için surup veriyoruz inşallah iyi gelirde kesilir nöbetler çok korkuyorum yine olacak diye
Bu haftaki sonucunu merak ediyorum çakılcımVe bugünkü menum
Öğlen ezogelin corbasi+2 dilim ekmek+ 3 dilim patates kızartması
15.00 1 tane luppo sufle+kahve
17.30 1 paket cubuk kraker
20.00 2 yumurta+80gr beyaz ekmek + 1 dilim beyaz peynir
Gece de muz ve ceviz yemeyi düşünüyorum bu ikili gece rahat uyumayi ve sakinlesmeye yardimciymis
Toplam 1600 kalori ile günü kapatacagim.
Ben deBu haftaki sonucunu merak ediyorum çakılcım
Gunaydin yarini merakla bekliyorum haftaya yuruyus de ekleyecegim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?