Betule çok sevindim canım benim ufaklikta bu aralar açıldı dili bugün hiç akla gelmeyen laflar bile etti demekki her çocuğun bir zamanı varSelamun aleyküm..
Hepiniz iyiki varsınız.. Dün tv hiç açmadık. Canı sıkılınca gelip bizimle oynadı.. İyi gibi ya sanırım bişeyi yok betülün :)
Gelelim asıl meseleye.. Bu sabah +2.5 gördüm. Hem antibiyotik, hem de bi kaç gündür dikkat etmemenin etkisi herhalde.. Allahım bi anda 2.5 kilo nedir ya.. Verirken gram gram, alırken kilo kilo maşallah..
Valla tozu dumana katcam benden soylemesi bana yetismen lazim
Arkadasimin cocugu icin doktor ihtiyac duymadigi icin konusmuyor isine gelmedigi icin size cevap vermiyor demis. Cocuk dogustan tembel ilerde ne olur bilmiyorum. Yeni nesil keyfine duskun cani isteyince nasil geliyor yaninizaSelamun aleyküm..
Hepiniz iyiki varsınız.. Dün tv hiç açmadık. Canı sıkılınca gelip bizimle oynadı.. İyi gibi ya sanırım bişeyi yok betülün :)
Gelelim asıl meseleye.. Bu sabah +2.5 gördüm. Hem antibiyotik, hem de bi kaç gündür dikkat etmemenin etkisi herhalde.. Allahım bi anda 2.5 kilo nedir ya.. Verirken gram gram, alırken kilo kilo maşallah..
Demekki öyle canım ya, ben de açıkçası daha rahatım, bugün de tv açmadık. Bakıcısı da parka götürdü. Bakıcısının kuzeni de bebek bakıyo betülle yaşıt. O konuşuyo maşallah. Bugün beraber parka gittiler, sonra da bize geldiler. Sosyalleştikçe mutlu oluyo, gidip çocuğu sarılıp öpüyo falan.. Dün kitaptan ineği gösterip möö falan demiştim, az önce kitabı getirdi möö diyo. Yani sorun tv ye takılıp bize ihtiyaç duymamasıymış aslında. Biz de çıkarttık tv yi hayatımızdan. Müzik çok seviyo, tel den açıp dans ediyoruz arada..Betule çok sevindim canım benim ufaklikta bu aralar açıldı dili bugün hiç akla gelmeyen laflar bile etti demekki her çocuğun bir zamanı var
Bizimki de tembel.. Kesinlikle konuşmak zorunda kalmamasından. Ih ıh diye istediğini işaret edip işini görüyo çünküArkadasimin cocugu icin doktor ihtiyac duymadigi icin konusmuyor isine gelmedigi icin size cevap vermiyor demis. Cocuk dogustan tembel ilerde ne olur bilmiyorum. Yeni nesil keyfine duskun cani isteyince nasil geliyor yaniniza
Iyi aksamlar kizlar
Bir haftadir sebepsiz sekilde inanilmaz gerginim,sacma sapan hic önemsemeyecegim seyler inanilmaz batiyor gözüme..Beslenme konusunda da cok basarisiz oldugum bir haftaydi,gerildikce yedim yedikce gerildimhos gectigimiz haftada basarili oldugum söylenemez ama neyse..
Özetle her anlamda biraz kendimi toparlayana kadar izin istiyorum,gereginin yapilmasini arz ederim efenim:)YENA Bonus
Hepinizi seviyorum,sevgiyle kalin
Haketti yena fircala onu lutfen o sisko olacak bize arkadan bakacakSu an vaktim yok. Daha sonra fırçamla geleceğim :)
Ya arkadas elinde cizelgemi var :))) bunu yersem 40 cl bunu yersem 80 kalori gibi dolaniyosun ve yiyosun yaniYa ama tam motive oldum yola girdim bir sessizlik bir suskunluk olmuyor amayoldan çıkmaya bahane var bilemiyorum yani.
4 gündür kola içiyorum kaldı 86 gün ve bugün kendimi zorlayarak peynir yedim hergün peynir yiyecegim.
Menulerim
Bu sabah çok aç uyandım saat 10 da cubuk krater yedim 1 paket
Öğlen patates köfte ama köfteler de patateslerde misket boyutundaydi Kızartma olduğunu yerken anladım geçmiş ola bana yanına yayla çorbası 2 dilim pide
Saat 3 de luppo sufle buna iyi alıstilar beni de alistiriyorlar kahve ile güzeldi
Saat 17 de 1 tane halley Küçüklerden paketi arkadaşlar bitirdi.
Saat 20.00 80 gr ekmek içine 20 gr beyazpeynir.
Şimdi çay içiyorum gece de muz ceviz yapabilirim yine toplam 1600 kalori ile günü kapatacagim
6 ayda mi 10 kilo verdinKaratay diyeti yapanlara bir sorum olacak. Ben de yaklaşık 5 aydir bu diyeti yapıyorum. Kilo verdim ama az veriyorum. Bu normal mi. Spor hic yapmiyorum,arada küçük kaçamaklarim oldu. Toplamda 10kg oldu. Acaba ara ögünlü diyetlere mi geçsem.. karatay da çokzorlanmıyorum ama. Ne yapsam acaba?
5 ayda verdim sayilir,az degil mi6 ayda mi 10 kilo verdin
Biraz hareketlilik istiyosan seni haftaya duellaya davet ediyorum çakılYa ama tam motive oldum yola girdim bir sessizlik bir suskunluk olmuyor amayoldan çıkmaya bahane var bilemiyorum yani.
4 gündür kola içiyorum kaldı 86 gün ve bugün kendimi zorlayarak peynir yedim hergün peynir yiyecegim.
Menulerim
Bu sabah çok aç uyandım saat 10 da cubuk krater yedim 1 paket
Öğlen patates köfte ama köfteler de patateslerde misket boyutundaydi Kızartma olduğunu yerken anladım geçmiş ola bana yanına yayla çorbası 2 dilim pide
Saat 3 de luppo sufle buna iyi alıstilar beni de alistiriyorlar kahve ile güzeldi
Saat 17 de 1 tane halley Küçüklerden paketi arkadaşlar bitirdi.
Saat 20.00 80 gr ekmek içine 20 gr beyazpeynir.
Şimdi çay içiyorum gece de muz ceviz yapabilirim yine toplam 1600 kalori ile günü kapatacagim
Kalori kotanı kaliteli olanından doldurursan daha iyi sonuç alırsın cnmCep telime program kaydettim yediğim herseyi yazıyorum orda hesapliyor bide geriye kalan kaloriyi de hesapliyor kiskananlar çatlasin bu saat oldu hala 250 kalori alabilirim muz ve ceviz yemedim daha.
karatay kaçamak kaldırmıyor cnmKaratay diyeti yapanlara bir sorum olacak. Ben de yaklaşık 5 aydir bu diyeti yapıyorum. Kilo verdim ama az veriyorum. Bu normal mi. Spor hic yapmiyorum,arada küçük kaçamaklarim oldu. Toplamda 10kg oldu. Acaba ara ögünlü diyetlere mi geçsem.. karatay da çokzorlanmıyorum ama. Ne yapsam acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?