Fatsecret ordan yediklerimi takip ediyorum yemek foto paylaşan var ama benim istahim arttığı için kısma takılıyorum sadece menu ve sistemi inceliyorum. Proteini arttırmam lazım mesela karb biraz azaltirsam ortalama denge olusacak.
Bu hafta benimde beslenmem berbattı yarınki artılar beni korkutuyor geçen hafta bayağı düzen kurdum zanetmiştim ama olmadı hemde hiç olmadı....
Ozaman bu hafta o zararlilari yemiyoruz tadını biliyorsun nasılsa bu hafta yeni şeyler denemek lazimBu hafta benimde beslenmem berbattı yarınki artılar beni korkutuyor geçen hafta bayağı düzen kurdum zanetmiştim ama olmadı hemde hiç olmadı....
Adım adım gidiyorum sırada onlar var ama yanımda yenenleri bir gorseniz onlar nasıl kilo almıyor anlamiyorumBir de nacizane paketli ürünleri minimuma indirmeye çalış...
Adım adım gidiyorum sırada onlar var ama yanımda yenenleri bir gorseniz onlar nasıl kilo almıyor anlamiyorum
İyiyim sağol canım bu gün işe gitmedim kızın okuluna uğradım ordan bir kaç mağaza gezdim akşamda maç vardı ona gittim çok yoruldum ayakkabılar ayağımı ağrıttı biraz çantam tamirdeydi onu aldım alacak hiç bişey bulamadım tüm giyimler tesettüre dönmüş burda herşey diz altı gömlekler filan butik sahibi arkadaşım para artık onlarda diyor neyse ben giyecek bişey bulamadım yanii bir ara kumaşcımada uğradım ama aklımd model olmayınca ne kumaş beğenebildim ne bişey ....Nasılsın canım.. Yoktun bir kaç gün..
Olsun bu hafta böyle oldu diye salmak bırakmak yok.. Yeniden başla ve devam et...
İyiyim sağol canım bu gün işe gitmedim kızın okuluna uğradım ordan bir kaç mağaza gezdim akşamda maç vardı ona gittim çok yoruldum ayakkabılar ayağımı ağrıttı biraz çantam tamirdeydi onu aldım alacak hiç bişey bulamadım tüm giyimler tesettüre dönmüş burda herşey diz altı gömlekler filan butik sahibi arkadaşım para artık onlarda diyor neyse ben giyecek bişey bulamadım yanii bir ara kumaşcımada uğradım ama aklımd model olmayınca ne kumaş beğenebildim ne bişey ....
Sende arkadaşlarınla buluşmuşsun güzel geçmiş sevindim hadi ayda bir daim olsun o zaman kaç kişiydiniz?
17.30 oldumu içlerinden sanki bir canavar çıkıyorBenim yanımdakiler de öyle... Özellikle İkindi vakti.. Genel de abur cubur ...
38 beden olunca yine limon dan alacağım ben de gencligimin magzasi3 kişiydik :) hem sabah oluşu hem çocuklu olunca herkes yanaşmıyor... Bir de ben zaten çok kalabalığı sevmiyorum...Böyle az ve öz iyi oluyor...
Neden bulamadın ki kıyafet.. Butik dışın da lcw tarzı mağazalara baksaydın koton mango batik...
Bulamadım aslında avm de değildi sokak mağazaları ondan belkide işe giderken giycek bişey bulamıyorum evdekilerde yıkana yıkana eskidi...3 kişiydik :) hem sabah oluşu hem çocuklu olunca herkes yanaşmıyor... Bir de ben zaten çok kalabalığı sevmiyorum...Böyle az ve öz iyi oluyor...
Neden bulamadın ki kıyafet.. Butik dışın da lcw tarzı mağazalara baksaydın koton mango batik...
az öz samimi ortam bende severim çok kalabalıktan bişey anlaşılmıyor3 kişiydik :) hem sabah oluşu hem çocuklu olunca herkes yanaşmıyor... Bir de ben zaten çok kalabalığı sevmiyorum...Böyle az ve öz iyi oluyor...
Bulamadım aslında avm de değildi sokak mağazaları ondan belkide işe giderken giycek bişey bulamıyorum evdekilerde yıkana yıkana eskidi...
Mangonun kotonun batiğin büyük bedenleri yok zayıf hatun:) lcv de iyide kalıplarımı bana uymuyor benimi şekilsizim Anlamadım) gerçi geçenlerde 25 tl ye bir buluz almıştım çokta mutlu olmuştum
Allah kabul etsin biz atlatıl o işi :) bayılırımBu arada ben armut yerine nar yedim. yarın nasipse aşure yapıcam onun için ayıkladım. ben ayıkladıkça yediler :)
Yarın son günmüş... hazırladım herşeyi sabah fasulye ve nohutu haşlarsam birini bile haşlasam şahane olur...
Eve geldiğim de malzemeleri birleştirme ve son rötüş kalır...
Sizler de çıkın çıkın gelin birlikte yiyek :)
Allah kabul etsin biz atlatıl o işi :) bayılırım
38 beden olunca yine limon dan alacağım ben de gencligimin magzasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?