Ben bugünden itirafımı yapayım
Bu hafta hiç dikkat etmedim ne spor ne diyet
Normal olarak artıyım bugün dikkat etsemde yarına ne kadar giderse artık
Ama önümüzdeki hafta için listemi yaptım
Buzdobına asıcam
Yapabilirsem ektra bişeyler yapıp son aldığım bütün artılardan kurtulmak istiyorum
Bide benim küçük oğlanın haftaya nişanı var
Elbiseye girmem lazım
Denemeye korkuyorum
10 kilo bence çok güzel ama kendini zorlamadan rahat vermissin ben 10 kilo vermiş olmak için neler vermezdim. Az olsun kolay olsun sonuçta 1 ayda kilonun % 5 ini verebiliyorsun sağlıklı olanı bu ben 92 kiloyum 1 ayda 4.6 kilo vermem sağlıklı ve normal olanı fazlası kas kaybı5 ayda verdim sayilir,az degil mi
Elifcim en azından sebebi yok diyosun buda iyi bişeyIyi aksamlar kizlar
Bir haftadir sebepsiz sekilde inanilmaz gerginim,sacma sapan hic önemsemeyecegim seyler inanilmaz batiyor gözüme..Beslenme konusunda da cok basarisiz oldugum bir haftaydi,gerildikce yedim yedikce gerildimhos gectigimiz haftada basarili oldugum söylenemez ama neyse..
Özetle her anlamda biraz kendimi toparlayana kadar izin istiyorum,gereginin yapilmasini arz ederim efenim:)YENA @Bonus
Hepinizi seviyorum,sevgiyle kalin
Duelloya bayılırım tabiki varım haftaya görün beniBiraz hareketlilik istiyosan seni haftaya duellaya davet ediyorum çakıl
Kalori kotanı kaliteli olanından doldurursan daha iyi sonuç alırsın cnm
karatay kaçamak kaldırmıyor cnm
Bide herkesin metobolizması farklı kimi yavaş kimi hızlı verir
Hayatına sporu sokma zamanın gelmiş bence
Hem metonda hızlanır
Iyi yapmışın cnmBu sabah bir kaç arkadaş dışarıda kahvaltı yaptık. Çok iyi geldi . Daha erken çıkmam gerekti mesaiden önce buluşup yiyecegimiz için. Sabah yapacaklarımı eşime devrettim ve erkenden çıktım evden..
Hepimize iyi geldi bundan sonra ay da bir yapmayı planladık şartlar el verdikçe . :)
Bugün yediklerim,
Sabah,
Yarım Kaşarlı poğaça
Öğle,
Yumurta salatası
Ara,
1ceviz
1 kare bitter
Duble kahve
Aksam,
Firin da karışık sebze (sarımsaklı yogurtlu)
Ara,
1 çay bardağı süt veya armut düşünüyorum.
45 dk. Yürüyüş
Sorma fulyacımözel günlerde kıyafet çok sorun oluyor. insan giyinmek bile istemiyor. seni anlıyorum. hayırlısı olsun canım.
Sesini duymak çok güzel sen yine de yaz yine de dok içini bak biz burdayız ben az yiyince çenem de düşüyor. Çok çalıştığım için moralin bozuluyor da olabilir beyin yenilenmek ister kafayı dağıtmak ben geçen gün o kadar kötü oldum ki gidip arkadasima saclarimi fonlettim. Çok kötü Fonledi hatta saçlarım elektriklendi ama ben rahatladım. Dip not saclarimla oynaninca uykum geliyor.kuaforde uyuyakaliyorum. Mutlaka seni de rahatlatan birsey vardır. Seçimi yıkatmak da rahatlatir.iyi akşamlar kızlar. kaç zamandır pek yazmıyorum. düzenim bozulunca içimden gelmiyor. ama tabi aynı zamanda da artılar geliyor.
geçen hafta bir gariptim. vücudum ağır geldi sanki. beslenmem de güzel değildi. ama bir baktım dün gece halam geldi. yani r... şimdiyse davul gibiyim. ama tabi yine de artım da var bunu biliyorum. moralim çok bozuk. hiçbirşey gelmiyor içimden. sadece yatıp uyumak istiyorum.
akşam eve gelince 83 çıktım tartıda.
Fulya insanın kendini iyi hissetmesi beslenmesiyle o kadar alakalıkiiyi akşamlar kızlar. kaç zamandır pek yazmıyorum. düzenim bozulunca içimden gelmiyor. ama tabi aynı zamanda da artılar geliyor.
geçen hafta bir gariptim. vücudum ağır geldi sanki. beslenmem de güzel değildi. ama bir baktım dün gece halam geldi. yani r... şimdiyse davul gibiyim. ama tabi yine de artım da var bunu biliyorum. moralim çok bozuk. hiçbirşey gelmiyor içimden. sadece yatıp uyumak istiyorum.
Ok.bebeğimDuelloya bayılırım tabiki varım haftaya görün benisonra pişman olmayasin
Wowwwww bu hafta spor da yapim ozaman hedef büyükOk.bebeğim
Sen daha beni tam tanımıyon kuzum
Pişman olmama hiç gerek kalmıcak
ben 68 kiloya düşdüğümde 38 beden az sıkıyordu 65 de rahat olurBen de yeniden 38 beden olmak istiyorum2018 dualarım bu yönde. Bonuscan nerdesin bu aksam sessizsin.
Tabiki canikom spor da olacak inş.Wowwwww bu hafta spor da yapim ozaman hedef büyük
Haaa Haaa güzelmiş buuEki Görüntüle 2057383
Düello yarın sabah başlar
Ya ama tam motive oldum yola girdim bir sessizlik bir suskunluk olmuyor amayoldan çıkmaya bahane var bilemiyorum yani.
4 gündür kola içiyorum kaldı 86 gün ve bugün kendimi zorlayarak peynir yedim hergün peynir yiyecegim.
Menulerim
Bu sabah çok aç uyandım saat 10 da cubuk krater yedim 1 paket
Öğlen patates köfte ama köfteler de patateslerde misket boyutundaydi Kızartma olduğunu yerken anladım geçmiş ola bana yanına yayla çorbası 2 dilim pide
Saat 3 de luppo sufle buna iyi alıstilar beni de alistiriyorlar kahve ile güzeldi
Saat 17 de 1 tane halley Küçüklerden paketi arkadaşlar bitirdi.
Saat 20.00 80 gr ekmek içine 20 gr beyazpeynir.
Şimdi çay içiyorum gece de muz ceviz yapabilirim yine toplam 1600 kalori ile günü kapatacagim
Haketti yena fircala onu lutfen o sisko olacak bize arkadan bakacak
Karatay diyeti yapanlara bir sorum olacak. Ben de yaklaşık 5 aydir bu diyeti yapıyorum. Kilo verdim ama az veriyorum. Bu normal mi. Spor hic yapmiyorum,arada küçük kaçamaklarim oldu. Toplamda 10kg oldu. Acaba ara ögünlü diyetlere mi geçsem.. karatay da çokzorlanmıyorum ama. Ne yapsam acaba?
iyi akşamlar kızlar. kaç zamandır pek yazmıyorum. düzenim bozulunca içimden gelmiyor. ama tabi aynı zamanda da artılar geliyor.
Ok.bebeğim
Sen daha beni tam tanımıyon kuzum
Pişman olmama hiç gerek kalmıcak
Eki Görüntüle 2057383
Düello yarın sabah başlar
Sorma fulyacım
Yumurta kapıya dayandı :))
Nişanı şöyle böyle atlatacam da mart sonu düğün var
Allahın izniyle o zamana 38 beden olacam :)
Fatsecret ordan yediklerimi takip ediyorum yemek foto paylaşan var ama benim istahim arttığı için kısma takılıyorum sadece menu ve sistemi inceliyorum. Proteini arttırmam lazım mesela karb biraz azaltirsam ortalama denge olusacak.Hangi program baktığın...
Whatsapptan söyledim söyleyeceğimi. hadi toplulukta rencide olmasın didim..
Senin kilona ve karataya göre az olmuş.. ben de karatay yaptım bi dönem ve yanılmıyorsam 3 ayda 10 kilo vermiştim...
Mefkurenin dediği gibi karatay kaçamak telafi etmeyen bir sistem, keza dukan da öyle...
eğer çok sıkıldıysan ara öğünlü beslenmeyle yol al bir müddet baktın olmuyor yine karataya dönersin...
Ara ara işle özel hayatla alakalı sorunlar yaşıyoruz hepimiz.. Fakat sık sık yaşadığımız depresyon mutsuzluk istekszilik tahammülsüzlük adı her neyse beslenmeyle çok alakalı...
Lütfen sen de bir an önce toparlan.. Girdap gibi içine çekildikçe çekiliyoruz....
Vuhuuuu buralar yıkılacak desene..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?