Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben bugünden itirafımı yapayım

özel günlerde kıyafet çok sorun oluyor. insan giyinmek bile istemiyor. seni anlıyorum. hayırlısı olsun canım.

5 ayda verdim sayilir,az degil mi
10 kilo bence çok güzel ama kendini zorlamadan rahat vermissin ben 10 kilo vermiş olmak için neler vermezdim. Az olsun kolay olsun sonuçta 1 ayda kilonun % 5 ini verebiliyorsun sağlıklı olanı bu ben 92 kiloyum 1 ayda 4.6 kilo vermem sağlıklı ve normal olanı fazlası kas kaybı

Elifcim en azından sebebi yok diyosun buda iyi bişey
Zaman Zaman hepmizde oluyor
Özellikle dengesiz havalar herşeyimizi etkiliyor
Ama burdan uzaklaştıkça daha çok salacaksın kendini buda artılar demek
Ve tabiki sonu pişmanlık daha fazla üzüntü

Bikaç haftayı boşa geçirdik diye önümüzdeki haftaları da böyle geçircez anlamına gelmiyor
Hadi kuzum yarın tartı ne derse desin
Hiç moral bozmadan tekrar bismillah diyelim

Duelloya bayılırım tabiki varım haftaya görün beni sonra pişman olmayasin

Iyi yapmışın cnm
Arada hepimiz krndimize izin versek ne güzel olur

özel günlerde kıyafet çok sorun oluyor. insan giyinmek bile istemiyor. seni anlıyorum. hayırlısı olsun canım.
Sorma fulyacım
Yumurta kapıya dayandı :))
Nişanı şöyle böyle atlatacam da mart sonu düğün var
Allahın izniyle o zamana 38 beden olacam :)

Sesini duymak çok güzel sen yine de yaz yine de dok içini bak biz burdayız ben az yiyince çenem de düşüyor. Çok çalıştığım için moralin bozuluyor da olabilir beyin yenilenmek ister kafayı dağıtmak ben geçen gün o kadar kötü oldum ki gidip arkadasima saclarimi fonlettim. Çok kötü Fonledi hatta saçlarım elektriklendi ama ben rahatladım. Dip not saclarimla oynaninca uykum geliyor.kuaforde uyuyakaliyorum. Mutlaka seni de rahatlatan birsey vardır. Seçimi yıkatmak da rahatlatir.

Fulya insanın kendini iyi hissetmesi beslenmesiyle o kadar alakalıki

Valla bende 1 haftadır yedikçe kendimden nefret ettim, ettikçe yedim
Sonuç, bitkin yorgun mutsuz enerjisiz negatif Zühal
Bugün az yedim cıss da yok
Bi enerji geldi moralim düzeldi

Hadi sende artık at şu negatifliği üstünden

Ben de yeniden 38 beden olmak istiyorum 2018 dualarım bu yönde. Bonuscan nerdesin bu aksam sessizsin.
ben 68 kiloya düşdüğümde 38 beden az sıkıyordu 65 de rahat olur

Bence max.6 ayda pekala olabiliriz

Wowwwww bu hafta spor da yapim ozaman hedef büyük
Tabiki canikom spor da olacak inş.
Haaa Haaa güzelmiş buu

Bak heyecan yaptım şimdi
Bende iştah falan kalmadı

Hangi program baktığın...

Haketti yena fircala onu lutfen o sisko olacak bize arkadan bakacak

Whatsapptan söyledim söyleyeceğimi. hadi toplulukta rencide olmasın didim..

Senin kilona ve karataya göre az olmuş.. ben de karatay yaptım bi dönem ve yanılmıyorsam 3 ayda 10 kilo vermiştim...
Mefkurenin dediği gibi karatay kaçamak telafi etmeyen bir sistem, keza dukan da öyle...
eğer çok sıkıldıysan ara öğünlü beslenmeyle yol al bir müddet baktın olmuyor yine karataya dönersin...

Ara ara işle özel hayatla alakalı sorunlar yaşıyoruz hepimiz.. Fakat sık sık yaşadığımız depresyon mutsuzluk istekszilik tahammülsüzlük adı her neyse beslenmeyle çok alakalı...
Lütfen sen de bir an önce toparlan.. Girdap gibi içine çekildikçe çekiliyoruz....

Ok.bebeğim

Sen daha beni tam tanımıyon kuzum
Pişman olmama hiç gerek kalmıcak

Vuhuuuu buralar yıkılacak desene..

Fatsecret ordan yediklerimi takip ediyorum yemek foto paylaşan var ama benim istahim arttığı için kısma takılıyorum sadece menu ve sistemi inceliyorum. Proteini arttırmam lazım mesela karb biraz azaltirsam ortalama denge olusacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…