Oraya ait malzeme olması gerkiyor diimi..
Öyle duymuştum bende..Oyyyy:))
yenaaaa bende hepsi var :roflol:
gelsene bana yapardım sana en güzelinden vallaa :roflol:
nasıl yoruldum nasıl yoruldum anlatamammmm
perişan ettim kendimi temizlik yapıcam diye
perdeler ve camlar kaldıı yagmur yagarmı yapmasammı ama kirli görünüyo gözüme birde koltuklar silinecek
ahh alahım hiç mi bitmez bu temizllik derdii
candy yoksun diyodun cnm işte sebebi...........
yena ve dilencii anlattıgınız olayları hayretle okudum
şidiye kadar hiç öle-böle biriyle karşılaşmadım
insan ewladının örnek bir insan olmasını isterken
başka şeyle karşılaşmakk çok kötü olsa gerekk
aman ewlerden ırakkkkk
yadırgamam ama başımada gelsin istemem şahsen...............
başka ne yazcaktım
yoruldum yoruldummmmmmmmm
annem yoksa sende benim gibi gürcümüsün.artvinli misin???
İnşallah bebeğim.
İstedikten sonra olur..
Yalnız sıkı diyet sonrası bir gün geliyor ki sabrımız taşıyor ve isyanla birlikte kendimizi
yemeklerin kucağına atıyoruz.Tamda bu kırılma noktasında birbirimizin elinden tutup
yardımcı olmalıyız.Bu duruma gelince herkes söylesin bence etkili bir takım görüşler
mutlaka bize yardımcı olur....
Sende umarım en kısa zamanda kendi evine taşınır rahat edersin her konuda.
Ablamla gelinide aynen senin konumunda.Altlı üstlüler.Aynı evde gibi
yaşıyorlar.Yeğenimin işi nedeniyle de akşam yemekleri beraber yeniyor.Yalnız onlarda
durum senin tersine .Ablam kızımız diyet yapabilsin diye elinden geleni yapıyor.Kendinin
de diyete ihtiyacı var zaten;ama kızımız çikolata ve çereze dayanamıyor ve hamurişlerine
tabii.Ablam pasta börek yapmıyor diye ben yanlarına gidince bizim kız ilk 5 çayını
hazırlarken''''Anne teyzem kek istiyormuş yanına da kısır yapalım.Yazık teyzem özlemiştir''
deyip yapacağını yapıyor.Aslında kendi istiyor da benim üzerime atıyor ablam izin versin diye.Ben asla yemiyorum desem inanırmısın.Tabii inanmazsın..
Çünkü yiyorum.Göz görünce dayanılmıyor.Seni anlıyorum ama bu ilanihaye devam
edemez;sen elinden geldiğince yememeğe dikkat et.Bence onların evine yemeğe
gitmeden önce bol yağsız salata yeyip su iç orada az yersin.....
kızlar ya deli olucam ne olur bir yol yardım gündüz detox sum gayet başarılı geçti ama başıma ağrı girdi tansiyonum yükseldi kendimi çok kötü hissettim oyüzden yemek yemek zorunda kaldım.
küçük kase kuru fasulye,
kahvaltı tabağı dolusu yağsız bulgur pilavı(tavuk suyuna haşlama bulgur aslında)
salata
yedim neyse bunlar şöyle dursun kuru pastada aşırdım ama elim ayağım kesilmiş açlıktan sanırım yemek yiyince kendime geldim bunları yerken mutlu oldummu hayır hatta kötü bir hafta sonundan sonra bu yediklerim yüzüne oturup ağlamak istiyorum yaaaaakannehir
mafoldumben mafoldumben
halley bak canımı istetiyorsun halley başka nick bulamadınmı canım yaaaaaa yok metro nestle damak ......
candy bravo canım çok hırslısın hiç üşenmeden yazmışsın onları inşallah istediğin kiloya inersin bende temmuza kadar 99 olmak istiyorum
kızlarr ben çok fenayım
hastayımm
bi tuhafım
elerim titriyorr
başım dönüyorr
erkenden yatmayı düşünüyorumm
candy canım hazırladıgın programa bayıldım.süpersin inan :lepi:
namaz kılıyor oluşunda çok hoşuma gitti.allah kabul etsin tatlım..
fakat bır sorun görünüyor..06 15 artık namaz için geç oluyor tatlışım 06 20de güneş doguyor..
saat 06. 00da kalksan daha iyi olur...
bende kalkıyor ve esımıde cocuklarımıda kaldırıyorum..çok şükür cocuklarda buna egımlı zorlanmıyorum..yasları 14,13,10 ve 9 insallah alışır ve devam ederler.cok sukur cocuklarım 5, 6 yaslarında hatım ındırdıler..
bugun hersey guzeldıde suyu ıhmal ettım.yarın su bıdonuyla gezecegım..:içelim:
selam hanımlar... opuyorumnanaktan
candy'cim bende senin gibi bi karar aldım... yarından itibaren sadece yaşamak için yemeye alıştırcam kendimi... gerekirse oruç tutcam hem alışmama hem de borçlarımı kapatmama faydası olması açısından kaydirigubbakcemile3 inşallaah başarabilirim anladım ki bu pis nefsi başka türlü köreltmenin imkanı yok..!!
bilmiyorum siz de var mı ama bende şu zihniyet mevcut bi kilo vereyim şunları şunları yicem bundan yapcam şurasına şöyle sos koycam böyle bilmem napcam :bbo: ve çok şükür ki bu 100 ün altına düşme muhabbeti bütün bu söylediklerimi kocamaaan balçıktan bi top yapıp suratıma çarptı kendime getirdi...
neden mi? tartıda 98 i gördüğüm an dedim tamamdır sen hakettin artık bişileri ye bakalım bugün istediğini, o 1 gün oldu 2 sonra 3 sonra 4 sonra 5 bu sabah şuurum bi ara yerine geldi bi çıktım tartıya tam 100.0 :bbo: 4 5 günde 2 kiloyu geri almışım ve eminim metabolizmamın içine ettim bu süreçte... kızlar tartıda 100 ü görünce hissettiklerimi nasıl anlatsam acaba sanki göz kapaklarımı kirpiklerimden tutup kaşlarıma doğru yapıştırdılar karşıma da eşek kadar bi yazı "GÖR ARTIK BUNUN SONU YOK BU ZİHNİYETTE OLURSAN İSTERSEN 100 KİLO VER GERİ ALCAKSIN... ALCAKSIN!!! KANDIRMA KENDİNİ..!!" zorla okuttular sanki bunu...:1shok: inanın bütün gün sarhoş gibi gezdim düşüne düşüne... bişiler yanlış gidiyo belli, kilo vermiş olsam da yanlış! vallahi yanlış billahi yanlış... mafoldumben
şu şey muhabbeti var ya hani bu beslenme tarzını alışkanlık haline getirmek lazım flan kesinlikle mesele bu sanırım... böyle yaşamakla yükümlüyüz az yiyeceğiz hocam Allah bize böyle emretmiş...
Peygamberimiz, peygamberlerimiz ve ne kadar takva sahibi insan varsa hepsi yaşamak için yemiş çok dikkatimi çekerdi önceden de böyle sahabelerin ya da evliyaların hayatını okudukça hiç yemek yemezdi su içerdi yok sadece hurma yerdi bikaç zeytin yerdi bi tas süt içerdi bi kaşık bal yerdi flan hep böyle... çünkü hepsi bilirler ki bu yeme işinin verdiği lezzet pis nefsimizi daha da pisletmekten, kalbimizi karartmaktan ve bedenimizi kirletip bizi hasta etmekten başka bi işe yaramıyor. bu eylemin sonu da yok ye ye ye ye bi ömür gider vallahi...
bayağı araştırdım daha da araştırcam o yüzden sizlere de yanlış bi bilgi vermek istemiyorum ama hani diyoruz ya “yaaaa ne şanslı yiyo yiyo kilo almıyo” flan yaptığım araştırmalara göre diyomuşum lülülülülülü kaydirigubbakcemile3 aslında kilolular onlara göre daha şanslıymış çünkü biz yağ depolayıp zararlı şeyleri orda muhafaza ediyomuşuz yiyip kilo almayanların ise vücudunda sürekli zehirli madde dolaşıyomuş ve uzun vadede ortaya çıkıyomuş etkileri falan flan işte söylediğim gibi çoooook kapsamlı bilgi sahibi değilim ama kafaya koydum artık 1200 ün altı zarar flan gibi de düşünmicem ne kadar az yiyebilirsem o kadar az yicem bi de aslında pişirmeden yemek lazımmış sebzeleri flan yaa bence bu detox muhabbeti de aynı şey…
az ye sık sık ye flan da aslına bakarsanız çok doğru değil sanırım hadislerde flan da bunun doğruluğuna yönelik bişi yok aksini gösteren şeyler var nerde okusam besinler sindirilmeden yenilmemeli yani en az 4 5 saat arayla yenilmeliymiş meyve ve tatlı yemekten önce, sonra karbonhidrat sonra da protein ve sebzeler yenilmeliymiş sindirim sırasına göre meyve sonra yenilirse midede kalıp çürüyomuş bağırsağa gidene kadar bu da çok zararlıymış falan flan…
bacılarım sakın yanlış anlamayın kimseye akıl veriyo ya da bişiler öğretmeye çalışıyo değilim… ben sadece araştırmaya çalışıyorum bikaç gündür de ondan sesim çıkmıyo ve doğruluğuna inandığım ve mantıklı gelen şeyleri paylaşmak istedim umarım becerebilirim… gelişmeleri de sizinle paylaşıcam tabi ki becerebilirsem durun bakalım nolcek… öptümmmm hepiniziii….opuyorumnanaktan Yine uzatmışım yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?