genelde çalışmıyorum canım. bazen
Başlangıç için gayet güzel cnmBende aksam yemeğinde 1 orta boy tabak ıspanak yemeği yoğurt Ton balıklı salata ve 1 dilim ekmek yedim doymadim tabiki ama artık doymadim kalkmaya alışmak lazim
sorma yenam annem fena biraz da pinpirkli sağolsun ameliyat en son çare dedi Dr omirlikte daralma olduğu için zor olur dedi kok hücre yaptılar boynuna koluna bide bu yırtıklar cıktı hiç kullanamıyor simdi@Derin canım ne demek listeden çıkmak... Hayat devam ediyor. bu bir süreç ve herşey yoluna girecek Allahın izniyle..
Allah beterinden korusun canım...
@baharnaz sanırım kilonu yazmadın yahut ben görmedim yine o yüzden aynı yazdım... İstersen değiştirebilirim...
OGULCUKLARIM annen epey kötüleşmiş,dr ne diyor bu duruma ameliyat falan öneriyorlarmı.? tekrar geçmiş olsun...
@74FRIDA Anarşik fridasistem ne diyorsa onu yapcan alla alla..
@simeranya7
Mefkurem çakıl gibi bir rakiben var davran spora.
60kiloyum reglden sonra iyice hafiflemiş olursun her açıdan sonra yeni yılda hedeflediğin rakamı görürsün tartıda inş..
@balinmaz doktora gittinmi ne dedi.? gül hastalığımıymış..?
@Bonus çok öpüyorum güzel duyguşu.nilüfer teyzesinden hedaye kendi ellerimle yaptım ama sen yime. :)
@asumanzeynep gadasını aldığımın isyankar staylası.
@hergaf kilom gitmiyor diyordun 1 kg gitti. arada bize şikayet et metabolizmanı en iyisi, korktu bak.
Yenam ellerine sağlık kilo veren güzeller kutlarım hepinizi
sorma yenam annem fena biraz da pinpirkli sağolsun ameliyat en son çare dedi Dr omirlikte daralma olduğu için zor olur dedi kok hücre yaptılar boynuna koluna bide bu yırtıklar cıktı hiç kullanamıyor simdi
Valla kuzum fulya bilir beni
yaş da ilerledikçe herşey zor geliyor artık yena. kilo da cabası. haftasonu 2 gün bile yetmiyor bazen. Allah çalışanlara yardım etsin.Çok iyi.. ben de hep çalışırdım.. geçen seneden beri çalışmıyorum artık..
Yenam ellerine sağlık kilo veren güzeller kutlarım hepinizi
sorma yenam annem fena biraz da pinpirkli sağolsun ameliyat en son çare dedi Dr omirlikte daralma olduğu için zor olur dedi kok hücre yaptılar boynuna koluna bide bu yırtıklar cıktı hiç kullanamıyor simdi
Valla kuzum fulya bilir beni
Kırbaç konusunda ustayımdır da
Bilmem burdakiler kabul ederlermi
yaş da ilerledikçe herşey zor geliyor artık yena. kilo da cabası. haftasonu 2 gün bile yetmiyor bazen. Allah çalışanlara yardım etsin.
Gerçekten yetmiyor ama bir günle kıyaslayınca çok iyi. :)
Ben okul dönemi erken geliyorum eve o yüzden haftaiçi ev işlerini bitirmeye çalışıyorum haftasonum bana,bize kalıyor iyi oluyor...
Ama çalışmak zor dediğin gibi. hep bir plan hep bir organizasyon içinde olmak lazım yoksa ipin ucu kaçtımı toparlayamıyorsun...
ben özellikle son bir kaç yıldır kendime boş zaman istiyorum. yaşla mı ilgili bilmiyorum ya da son birkaç yıldır depresyon modundayım belki ondandır.
KAç kiloydun canım.. Unuttum söylediysen de..
Plates yapmanı öneririm... Eğer vaktin varsa eğitmen eşliğin de...Ben 1 ay oldu başlayalı. Çok iyi sonuç alanlar var...
Birde bana çok mantıklı gelmiyor. hiç bir çaba sarfetmeden enerji harcamadan bölgenin incelmesi..hevesini kırmak istemiyorum ama fikrimi söylemek istedim..
Seneler evvel benim de vardı şu titreşimli kemerlerden yok yani sıfır etki..
Ay hatırlıyorum bu parcayi
Vay beee.. Yıllar yıllar yıllar önceydi :) Dans ederdik çay partilerin de bu parçayla :)
Bir de george michael - careless whisper vardı dans parçası..
Sevindim böyle devam bakalım nasıl olcakBaşlangıç için gayet güzel cnm
bir ayarlayayım da kasımda belki izne çıkarım. kafam çok dolu. gerçekten biraz uzaklaşmaya ihtiyacım var.Senelik izin kullanmalısın, yada ücretsiz izin bir süre..madem bu kadar sıkıldın bi deşarja ihtiyacın var...
İnşallah son büyük bedrnlerimiz olur tatlimmmAynı biz sıkıntı yok doğru yerdesin
Hedef aynı benimde 35 kilo kaldı geriyeToplamda 35 kilo vermem lazım 35 kilooo nasıl gidicek
Kaç Kilo verdin sen kuzumHedef aynı benimde 35 kilo kaldı geriye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?