Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yenam ellerine sağlık kilo veren güzeller kutlarım hepinizi
sorma yenam annem fena biraz da pinpirkli sağolsun ameliyat en son çare dedi Dr omirlikte daralma olduğu için zor olur dedi kok hücre yaptılar boynuna koluna bide bu yırtıklar cıktı hiç kullanamıyor simdi

Kuzum kas yırtılması çok zor ama. haklı annen..
Hatırlarsan benim kaç sene önce sağ ayak bileğim de burkulmadan dolayı kas yırtılması olmuştu.. Hala şişer çok ayakta kaldığım da ve hala ağrır...

Valla kuzum fulya bilir beni
Kırbaç konusunda ustayımdır da

Bilmem burdakiler kabul ederlermi

Yenam ellerine sağlık kilo veren güzeller kutlarım hepinizi
sorma yenam annem fena biraz da pinpirkli sağolsun ameliyat en son çare dedi Dr omirlikte daralma olduğu için zor olur dedi kok hücre yaptılar boynuna koluna bide bu yırtıklar cıktı hiç kullanamıyor simdi

geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.

Valla kuzum fulya bilir beni
Kırbaç konusunda ustayımdır da

Bilmem burdakiler kabul ederlermi

bilirim

yaş da ilerledikçe herşey zor geliyor artık yena. kilo da cabası. haftasonu 2 gün bile yetmiyor bazen. Allah çalışanlara yardım etsin.

Gerçekten yetmiyor ama bir günle kıyaslayınca çok iyi. :)
Ben okul dönemi erken geliyorum eve o yüzden haftaiçi ev işlerini bitirmeye çalışıyorum haftasonum bana,bize kalıyor iyi oluyor...
Ama çalışmak zor dediğin gibi. hep bir plan hep bir organizasyon içinde olmak lazım yoksa ipin ucu kaçtımı toparlayamıyorsun...

Gerçekten yetmiyor ama bir günle kıyaslayınca çok iyi. :)

ben özellikle son bir kaç yıldır kendime boş zaman istiyorum. yaşla mı ilgili bilmiyorum ya da son birkaç yıldır depresyon modundayım belki ondandır.

ben özellikle son bir kaç yıldır kendime boş zaman istiyorum. yaşla mı ilgili bilmiyorum ya da son birkaç yıldır depresyon modundayım belki ondandır.

Senelik izin kullanmalısın, yada ücretsiz izin bir süre..madem bu kadar sıkıldın bi deşarja ihtiyacın var...

25 Eylül de 92 kilo ile başladım.
13 Ekim de 87.300 düm.
Bugün tartılamadım.
Ama çok sıkılaştım. Herkes zayıfladın demeye başladı.

O kemerden bende de var. Düzenli kullanınca sarkmaları toparliyor. Ama en güzeli spor elbette.
Ben çok yoğun çalışıyorum bir de oğlum var 1. Sınıfa giden onun dersleri ev işi derken hiç zamanım olmuyor.
Bu korse şekillendirici etkili hani zayıflama etkisi yok öyle. Sadece kullananlardan bazıları mideye baskı uyguladığı için yeme isteğini azaltıyor demiş bakalım. Benim vücudum kare hiç hat yok. En azından zayiflarken sekillenirim belki dedim.

6,5 yıl öncesini hatırlıyorum. bir gece nette dolaşırken kendi kendime dedim ki zayıflayacağım. evet bunu yapabilirim. o gece nette özel bir doktor buldum. ertesi gün işten çıkıp muayenesine gittim ve böylelikle kilo verme sürecim başladı. ilk görüşmede yapabilir miyim dedim şöyle bir tereddüt geçti içimden ama yaptım. istediğim sonuca tam ulaşamadım sonradan boşladım. ancak 65 i gördüm. ama olsun çok güzeldi.
o günkü kararlılığımı yeniden istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…