şu karbonu vücudumuzdan bir uzaklaştırsak ne güzel olacak. hepimizin kilolarının en baş nedeni o
7 kilo normalde burda 5 kiloKaç Kilo verdin sen kuzum
Tekrar gitsen o dr a cnm6,5 yıl öncesini hatırlıyorum. bir gece nette dolaşırken kendi kendime dedim ki zayıflayacağım. evet bunu yapabilirim. o gece nette özel bir doktor buldum. ertesi gün işten çıkıp muayenesine gittim ve böylelikle kilo verme sürecim başladı. ilk görüşmede yapabilir miyim dedim şöyle bir tereddüt geçti içimden ama yaptım. istediğim sonuca tam ulaşamadım sonradan boşladım. ancak 65 i gördüm. ama olsun çok güzeldi.
o günkü kararlılığımı yeniden istiyorum.
Ek olarak suan 3 dilim etimek 500 ml ayran içtim birazdan da muz ve ceviz yiyeceğim günü kapatacagim bu yediklerimleBugünkü menu
Öğlen patates kızartması küçük bir kase +mercimek corbasi+ tırnak pide
Aksam 50 gr beyaz peynir+ 90 gr ekmek
Suana kadar 882 kalori almisim Karnım aç ama birsey yemek istemiyor canım bugün tüm gün 3000 adım almışım ne hareketsizlik
Çakılcım yenanın bana verdiği yetkiyle yorumumu yapayımBugünkü menu
Öğlen patates kızartması küçük bir kase +mercimek corbasi+ tırnak pide
Aksam 50 gr beyaz peynir+ 90 gr ekmek
Suana kadar 882 kalori almisim Karnım aç ama birsey yemek istemiyor canım bugün tüm gün 3000 adım almışım ne hareketsizlik
Sağol canım inşallah ağzından olsun ..Derin canım ne demek listeden çıkmak... Hayat devam ediyor. bu bir süreç ve herşey yoluna girecek Allahın izniyle..
Allah beterinden korusun canım...
baharnaz sanırım kilonu yazmadın yahut ben görmedim yine o yüzden aynı yazdım... İstersen değiştirebilirim...
@OGULCUKLARIM annen epey kötüleşmiş,dr ne diyor bu duruma ameliyat falan öneriyorlarmı.? tekrar geçmiş olsun...
@74FRIDA Anarşik fridasistem ne diyorsa onu yapcan alla alla..
simeranya7
Mefkurem çakıl gibi bir rakiben var davran spora.
@60kiloyum reglden sonra iyice hafiflemiş olursun her açıdan sonra yeni yılda hedeflediğin rakamı görürsün tartıda inş..
@balinmaz doktora gittinmi ne dedi.? gül hastalığımıymış..?
Bonus çok öpüyorum güzel duyguşu.nilüfer teyzesinden hedaye kendi ellerimle yaptım ama sen yime. :)
@asumanzeynep gadasını aldığımın isyankar staylası.
@hergaf kilom gitmiyor diyordun 1 kg gitti. arada bize şikayet et metabolizmanı en iyisi, korktu bak.
Mercimek çorbası ve Ayranım da var amaÇakılcım yenanın bana verdiği yetkiyle yorumumu yapayım
Ne kadar rakibemde olsan sağlıksız beslenmeni istemem
Evet toplam kalorin fazla değil ama kaliteli kalori almamışın
Öğleyin sadece karbon olmuş
Hiç sebze salata vs.yok sadece bi peynirin var elle tutulan cnm
Mercimekde karbonnnMercimek çorbası ve Ayranım da var ama
Tatlım bu hafta eksi geldiğine göre belki böyle beslenmek seni etkilemiyordurMercimek çorbası ve Ayranım da var ama
Geçmiş olsun canım Allah hayırlı şifalar versinYenam ellerine sağlık kilo veren güzeller kutlarım hepinizi
sorma yenam annem fena biraz da pinpirkli sağolsun ameliyat en son çare dedi Dr omirlikte daralma olduğu için zor olur dedi kok hücre yaptılar boynuna koluna bide bu yırtıklar cıktı hiç kullanamıyor simdi
Simi noldu niye sordun bir daha da birsey yazmadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?