Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Laktozdan nefret ediyorum
Takip programından gidiyorum mercimek için protein de yazıyor nohut fasulye hepsinde protein ve karbon var. Bu arada ben et tavuk çok sevmiyorum yani çok aklıma gelmeyen yiyecekler onun yerine doktor peynir yumurta veriyor baklagil veriyor bol bol. Et e alışmaya çalışıyorum. Ondan bu şekil yiyorum

Hadi bakalım izle ve gör nasıl kilo veriyorum ama sen de katıl böyle olmuyor sısko sısko

Onlarda ne kuduruk çıktı yaaa..
Şaka bi yana huzursuzluk elbet zor ama böyle sık sık sizin de dahil olmanız kötü tabii.. Allah huzur versin ..

KP yinemi kötü nesi var.?

Gayet iyi.. eski dafi menüleri oluyor yine çok seviniyorum. .

Tebrik ederim başlangıç kiloları görünce çok şaşırdım

Günaydın kizlar şuanda kahvalti hazirliyorum tost makinesinde 1 dilim ekmek üzerine kaşar domates salatalık ve 1 bardak az şekerli çay çayın şekerini yavaş yavaş kesme lazım belki sadece kahvaltilarda az şekerli çay içerim artık simdilik bunları yiycem

Gunaydin.
Yumurta zeytin de ekle. Kahvaltın doyurucu olsun ki erken acikma olmasın canım.

Gunaydinn

Iyi gecti yenacigim bu sefer kimseyi cagirmadim hep kalabalik oluyo curcuna oluyo diye aksam duygu baskalarini istiyorum diyodu :))
Pasta yemiycektimde aksam pek bi gergindim regl yuzundenmis demek yedim biraz pazartesi bekliyodum aslinda cumartesiye nasipmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…