Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dua et derincim.. en azından namazını kılabileceğin kadar bi vaktin olması için Allah'a.. Çocukla zor oluyordur tabi.. Ben de 3 çocuk istiyorum ya hayırlısı kaydirigubbakcemile2 sadece farzlarını kılabilirsin.. Benim 1 yıla yaklaştı yeni başladım sayılır namaza.. geçen yıl kandilde 11 martta başladım.. inşallah hiç bırakmaya da niyetim yok.. Allah da nasip kısmet ederse.. kazalarımı da bitirirsem.. gönül rahatlığıyla göçmeyi nasip etsin Allah hepimize.. :Saruboceq:

evet canım bunun gibi o kadar çok hadis ve söz var ki... okumaya bi başladım eyvahlar olsun dedim napıyorum ben..! kesinlikle açlıkla terbiye etmek lazım nefsimizi de midemizi de... yaşamak için günde 1 avuç yemek yeterliymiş gerisi sadece sistemimizi zorluyormuş... eğer dinlemek isterseniz kızlar AİDİN SALİHİ yazıp youtube tan izleyin süper.... ne kadar yanlış yaşadığımızı görceksiniz...
Her hastalığın temelinde tokluk vardır. (Hadis-i Şerif)
Nefislerinizi aç bırakınız ki Allah'ı (onun cemalini) müşahede edebilsin. Hz İsa (A.S)
Açlık Allah'ın hazinelerindendir, Allah dilediği ve sevdiği kimselere verir. Abu Süleyman Darani
Yemek onlar için bir ceza, bir ağ, bir tuzak ve bir pranga olacaktır. Hz. Davut (A.S)
kızlar valla süper ya okumanızı ve dinlemenizi tavsiye ederim.olumunekankayizsmile

İyi akşamlar hepinize güzeller....

Halley sağlığınla oynama canım benim.

Detoxlarla sağlıklı ve kalıcı kilo verebilen duymadım daha.....

Bizim topikten bir arkadaşımız(Seçil) 40 kiloya yakın verdi.Asla detox yaptığını duymadım.

Bence 1200 kalorilik bir diyet reçetesiyla gayet başarılı zayıflarsın ve sağlık sorunları

yaşamazsın.Tabii sen bilirsin bu benim fikrim.Açıkçası çok şeyi tecrübe ettim.Düzenli ve

dengeli beslenerek tabii hareketi de arttırarak zayıflamak en başarılı ve kalıcı olanı.

Diğer tüm şok diyetlerden zarar gördüm....

bugün misafirlerim vardı,akşam ana yemek olarak söylemesi ayıp patlıcan kebabı yaptım :) ve benn patlıcan yemem.böylelikle en azından çok fazla yemeği engellmiş oldum :))gelelim bugün yediklerime
kahvaltı.......çavdar ekmeğiyle yapılmış tost
öğle....... 1 dilim peynirli börek-çay
akşam....bol yeşil salata-5 kaşık pilav-yoğurtlu havuç salatası

İşte budur.Bu kararlılıkla yolun yarısını kat ettin zaten...Tebrik ediyorum ve azmine hayran oldum.Haydi hayırlısı inşallah çok iyi kilo vereceksin.Ben eylülde 70 olacağına inanıyorum canım....

Rumeliliyim canım.....][/I][/B](nabıyon beya.....iyi beya.......Ata Demirer çok güzel yapmış bizim trakya şivesini bayıldım.Genellikle roman gibi yaparlar bizim şiveyi Ata bitirmiş işi)
ablacım bizde öle konuşuruz gırgırına çok severiz yeğenler arasında babaannemim şivesini rahmetli oldu adadan gelme babaannemler yaparsın beyaaaaaaaa gelesin beyaa
sucaaazzzz ekmecik ayrancık köftecik böle gisder

ablacım inşallah olacak bu sefer kilo yüzünden bu kadar mutsuz olmak istemiyorum 2 sene önce zayıfladığımda ne kadar mutluydum ama ozamanlar bebeğimin olması için sürekli koşturuyordum yürüyüşe spora ordan market gezmeğe hareketli olmak adına herşeyi yapıyordum şimdi kızçem var o yüzden spor yok hayatımda ama bazen leslie abla ile yürüyorum yarın başlayacağım yine . bende ablacım çok severim ikramdı hamurişiydi bayılırım yaparım eşim yemez adam cık 70 kilo zaten yese belli olacak hatunda 120 kilo çok çirkin oluyor yanyana olunca eskiden motora çok binerdik o zamanlar arabamız yoktu dalga geçerleri arkadan bakınca motorun sen kullanıyorsun gibi duruyor derlerdi adam önümde kaybolurdu sempatiksalakcinni en başta sağlık adına tabiki zayıflamak istiyorum sonra istediğim kıyafeti giyebilmek birde bebeğimin sağlıklı zayıf bir annesi olması için inanki evimiz beşinc,i katta daha bebeğim 8 aylık zor çıkıyorum kucağımda kilodan dolayı kendim zor çıkıyorum zaten birde bebişle dahada zor oluyor ablanın gelininden bahsederken bende öyleydim bir zamanlar akşam spora giderdim eve gelirken eşime çerez çikolata alırdım güya eşime kaydirigubbakcemile3biz baba tarafı olarak ailece iri yapılı insanlarız hiç kısa boylumuz yoktur hepimiz sırık gibiyiz ama bende kiloda olunca boydan dolayı yinede kapatıyorum aslında:hulya:[/QUOTE]

Şimdi de sevgili kızının sağlıklı bir annesi olması için zayıflamalısın...Dış mihraklara uyma sakın.....
Sakın puding,sütlaç falan yapma...Tatlılar çok güzel ama bizi çok çirkinleştiriyor.Bunu düşün tatlı isteyince......
kızlarr ben çok fenayım
hastayımm
bi tuhafım
elerim titriyorr
başım dönüyorr
erkenden yatmayı düşünüyorumm

Canım geçmiş olsun.Kendini çok yordun bu gün.Benim nacizane teşhisim şekerin düştü.
Kendini çok mu zorladın diyet konusunda yoksa pazar günkü yediklerinmi fazla geldi acaba.Uzunca bir zamandır yemiyordun bünyen kaldıramadı sanırım.Şekerin hızla yükselip aynı hızla düştü galiba.....Kendine dikkat et canım...öpüyorum...

Diyet gayet güzel olmuş.Maaşallah......Tontişim lafına üzülme.Herkes herkese kullanıyor bunu...Takılma sen çocuk duymuştur birinden hoşuna gitti kullanmak istedi her halde.Hoşuna gittiği içinde en sevdiğine kullanmak istemiştir.

Ahhh Derin'cim seni kutluyorum ben o tatlı krizlerine yenildim ,bugün halley yedim nescafeyle..

kızlarr ben çok fenayım
hastayımm
bi tuhafım
elerim titriyorr
başım dönüyorr
erkenden yatmayı düşünüyorumm

Geçmiş olsun..

Çok haklısın 1200 maksimum 1500 en ideali..

tam ezel bitti girdim sayfaya birden silah sesleri geldi çok yakınımızdan halakalbim çarpıyor zannettim bizim evi tarıyorlar zaten ezelden sonra bıçaktı tabancaydı iyice gerildim sanki 10 el tüfek tabanca attılar buradan koşarak eşimin yanına salona geçtim nasıl kalbim çarpıyor birde ne göreyim heryer ışıl ışıl havai fişek atıyorlarmış aklım gitti gecenin 11 30 unda neyin nesi eşim hemen polisi aradı geldiler ama nerde bulacaklar sevdiği kıza gösteri filanmı yaptı acaba dedik ama hala kalbim çarpıyor.

evet beyzus ablacım kızımı sağlıklı büyütebilmek için zayıflayacağım gerçekten istiyorum bunu yoksa bu saatte bu sayfada sizlerle olmam uykum geldiği hlde yemedim ablacım zaten cısssss dedim ama kızıma pirinç unu muhallebisi apmıştım ondan iki kaşık atıverdim ağzıma bayılırım ama hemen kızımın yemediğini çöpe döktüm yoksa yerdim onuda

Gemlik ve Adanada sallanmış...akannehir

ahhhh yenacım keşke yapmasaydın bende sana imranmiştim ne güzel pirinç lapası yiyor diye senelerdir rejim yaparım hiç onu yapamadım bir türlü herşeyi denedim. sorma benimde gözümde uçuştu hallay çikolatalar kaymaklı bisküviler kısacası bütün tatlılar adet oluyorum onundaetkisi var heralde hiç tatlı birşey yemiyorum ben çaya kahveye filanda atmıyorum şeker ondan olabilirmi acaba

citol canım mahvettin kendini sende benim gibi bir günde bitirmek istiyorsun bende parçalarım kendimi illaki bitiririm bugünlisteni yazmadın

candy inşallah sürekli dua ediyorum inşallah başlar ve bırakmam diye okadar yoruyorki kızım beni onu uyuttuğum zaman artık dermanım klmıyor yada yemek yapıyorum ev işi derken fırsat bulamıyorum tabiii bahane değil aslında

iyi geceler beyzus abla dilenci yena sohbet etmek isterdim sizinle ama kızım bu sabah 6 ta kalktı çok uykum var şimdi yine uyudu bakalım gece kaç kez uyanacak o yüzden yatayım

iyi geceler beyzus abla dilenci yena sohbet etmek isterdim sizinle ama kızım bu sabah 6 ta kalktı çok uykum var şimdi yine uyudu bakalım gece kaç kez uyanacak o yüzden yatayım

İyi geceler..

BEYZUS'çum bende ki düzensizlik son bir yıldır tavan yaptı...Yani emzirmeyi kestikten sonra..

Öncesi zaman zaman olurdu...

Endokrin bölümüne kiloyla alakalı gitmiştim..Bir sürü tahlil yapılmıştı..Hormon bozukluğu yok dendi..

Dediğin gibi herşeyin başı moral..bende o kadar takarımki herşeyi kafaya..En kötü ve eleştirdiğim yanım...

dilenciii geldi ve gitti..

İyi geceler canım...
Hormonlar normalse;stres ve hassaslık galiba canım.Bende takarım maalesef,ince ince düşünürüm her şeyi.Haklı olduğum halde birisine laf ettiysem günlerce üzülürüm.Görende hiç anlamaz ama.....Dünya yansa hasırı yanmaz gibi görürler ....Bunlar bizi yıpratıyor.Bir yol bulsakta bu huyumuzu düzeltsek çok iyi olur;çünkü bana yemek yeme isteği olarak geri dönüyor.

Aynen bende öyle,çok güçlü,hiç bişeyi takmayan bir imajım vardır..

Ama değil işte..İçim içimi yer..

Belki zayıflarsak herşey düzelir..boshayallersmile

cherry-pie özelden mesaj attım bunu da görmezsen bişeye küstüğünü düşünücem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…