Gunaydinn
Iyi gecti yenacigim bu sefer kimseyi cagirmadim hep kalabalik oluyo curcuna oluyo diye aksam duygu baskalarini istiyorum diyodu :))
Pasta yemiycektimde aksam pek bi gergindim regl yuzundenmis demek yedim biraz pazartesi bekliyodum aslinda cumartesiye nasipmis
Pes etmek yok bu sefer ama hamburger reklamları çok zorluyor köfte mi yesem bugün marul in içinde güzel bir hamburger
inş.sonuçların iyi çıkacak simicimIkinci sefer hücre degisimi baslamis canim dr acilen cagirdi bu hafta Iki hafta sonra sonuclar belli olacak..
Laktozsuz olanlarından al bari cnmYok keser miyim ayran çok sancı yaptı gece kötüydum laktoz beni mahvediyor. Ama inat ettim yoğurt yiyeceğim
Dün kimin doğum günüydü bonuscan kızının mi nice mutlu yıllara bize de pasta ayrı lutfen@Bonus nasıl geçti canım doom günü .?
Kalabalikmiydinjz gel hele anlat. Yidinmi pasta.? Yaptığım pastayı beğendimi duygu.
Offffff offff hiç sormaPes etmek yok bu sefer ama hamburger reklamları çok zorluyor köfte mi yesem bugün marul in içinde güzel bir hamburger
Durumun hakkında daha sık rapor istiyorum rakibimi yakından tanımaliyim 20 Kasım a kadar 8 kilo verirsen kendime ödül verecegim ve ilk defa ödülüm yemek olmayacak ailemin yanına gidecegim hergün kola parami kurbağayı atıyorum bilet parası çıkacak gibi.Günaydınnnn
Az kalorili bol hareketli bi haftasonu diliyorum
Çok şükür dünü kaçamaksız atlattım
3 günü tamamlarsam gerisi gelir inşallah
Sabahda eksi gördüm ama ben daha fazlasını bekliyodum :)
Laktozsuz yoğurt var mı ben sadece suite gördüm ama sütü hiç sevmiyorum yoğurt daha iyi geliyor.inş.sonuçların iyi çıkacak simicim
Laktozsuz olanlarından al bari cnm
Pes etmek yok bu sefer ama hamburger reklamları çok zorluyor köfte mi yesem bugün marul in içinde güzel bir hamburger
Laktozsuz yoğurt var mı ben sadece suite gördüm ama sütü hiç sevmiyorum yoğurt daha iyi geliyor.
Tmm bebeğim sen rapor iste yeterki :))Durumun hakkında daha sık rapor istiyorum rakibimi yakından tanımaliyim 20 Kasım a kadar 8 kilo verirsen kendime ödül verecegim ve ilk defa ödülüm yemek olmayacak ailemin yanına gidecegim hergün kola parami kurbağayı atıyorum bilet parası çıkacak gibi.
Burda var cnm mutlaka ordada vardırLaktozsuz yoğurt var mı ben sadece suite gördüm ama sütü hiç sevmiyorum yoğurt daha iyi geliyor.
Hoşgeldinnnn elifimBen geldiiiiiiim:)
Gününüz aydın olsun,musmutlu haftasonları
Ben de içine domates biber de koyuyorum aslında bugün için iyi fikir yapabilirim hem et de yemiş olurumBizimkiler hamburger yerken ben köftesini bir yaprak marulun arasına koyup yiyorum bir dilim de domates :)
Hazır yoğurt ama ev yoğurdu da yapmak istiyorumYoğurt rahatsız etmez zaten. Süt ve ayran rahatsız ediyor.
Yoğurdun bağırsaklar üzerin de olumlu etkisi büyük. Probiyotik bakımından tabii ev yoğurdu ise .
Evet isterim tabiki ben grubun adını görünce ilgimi çekti üye oldum bu sayfaya yazılarını takip ediyorum ama aranıza katılmak isterim.. ben bir ürün sayesinde verdim biraz kilo ama yeme duzenim pek yok diyetisyenim yok kendin az yemeye çalışıyorum ayrıca çay içiyorumSen de katılmak istermisin .?
Baksana be diyecek senin son düğünde aldığın elbiseyide ben göremedim hee atsana boydan bir foto sabah sabah içim açılsın :)Mefkurem elbise ne renk modeli nasıl. ? Fotosunu atsan ya :)
Sen kapalımisin acikmisin.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?