Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Simi evdemisin istemisin.?
Sonuç çıkınca haber etmeyi unutma.
Bu arada benim içim çok rahat soylim Allahın izniyle sonuçlar iyi çıkacak ..

evdeyim ve an itibariyle yataktan ulusa sesleniyorum
yapilacak öyle çok sey varkine kaldiramiyorum kendimi
hayirlisi olsun canim
ne dedim sana
ötesi varsa onu da yasariz

YENA topraaam,naif ve duyarlı kişilik:) Arkadaş ve doslukların menfeate dayalı oldugu şu zamanlarda bile senin gibi güzel insanların varlıgını bilmek ne çok umut verici..İyi ki varsın canımın içi,öyle çok yer ettinki gönlümde apayrı bir köşede saklıyorum seni:)
Dilerim senin de yolun kendin gibi duyarlı,güzel insanlarla keşişsin hep..

@mefkurem canım benim güzel mesajların için çok teşekkür ederim..Tatlı bir telaşların var anladıgım kadarı ile,nişaniniz gönlünüzce geçsin inş..Mutluluklar diliyorum genç çiftlere..

@Bonus Duyguşun dogum günü kutlu olsun gözüm,Saglıkla,huzurla nice güzel seneleri olsun..Allah evlatlarından yüzünü güldürsün,hep güzel günlerine şahit ol,hiç ayrılmayın inşallah..

@cakil80 Ne güldüm mesajina,demek ben şişko kalicim siz zayıflıycaksınız öyle mi,bak sen yok öyle yagma :)anca beraber kanca beraber,ben de sizi takip edicim bi kere

@simeranya7 simi inşallah test sonuçların güzel çıkar canım,en kötüsünü düşünerek yıpratma kendini..

@OGULCUKLARIM çok geçmiş olsun annecigine canım,acil şifalar diliyorum..

Yazacaklarım vardı daha ama unuttum:) yaşlilik zor zanaat aaa dostlar

Mefkurem elbise ne renk modeli nasıl. ? Fotosunu atsan ya :)
Sen kapalımisin acikmisin.?
Normalde netten uygun bi elbise almıştım ama küçük beden göndermişler
Geri göndermesi falan bisürü iş bide yetişmicekti değiştirmedim bende
Heralde bana işaret :)
Evde geçen sene Tr den aldığım bitane vardı antrazit tonda tesettür tarzında 1 kere giymiştim, onu giymeye karar verdim
Bu kiloda tekrar almak istemedim zaten nişan aile arasında olacak onun için abartmaya gerek yok
Giyince unutmazsam atarım cnm

Ben başörtü kullanmıyorum ama açık kıyafette giymem. En fazla açıklığım kısa kollu giymek :)

Sağlıkla daha nice nice senelere annesi demek pastayı sen yaptın ne güzel evde yapılan daha güzel oluyor zatiii

Bu yaşlarda kız çocukları çok tatlı oluyor jan janlı bir paketle küçük bir hediye onları çok mutlu edebiliyor bizimkisi sürekli bir süpriz beklentisindeydi anam ağlardı süpriz ne bulsam diyee :)))

Baksana be diyecek senin son düğünde aldığın elbiseyide ben göremedim hee atsana boydan bir foto sabah sabah içim açılsın :)
Ayy bende onu dicektim :)
Yena bu kadar kilo verdi bi öncesi sonrası yapsada görsek
Ya yüzünü kapatsın yada albüm yapsın
Olmazmı Yena

@mefkurem canım benim güzel mesajların için çok teşekkür ederim..Tatlı bir telaşların var anladıgım kadarı ile,nişaniniz gönlünüzce geçsin inş..Mutluluklar diliyorum genç çiftlere..
Amin cnm sağolsın

Seninde iyi olmana sevindim

Hoşgeldinnnn elifim nasılsın daha iyimisin

Canımsın mefkuremm
İyiyim kuzumm,iyi ki sizleri tanimişim,tanişmamiş olsakta ayrı ayrı yeriniz var göynümde:)
Sen nasılsın,nasıl gidiyor nişan telaşi? Bu arada elbiseni ben de merak ettim:)

Çay iciyorum sonra hazırlanıp yüzmeye Daha sonra çamaşır düzenleme yapıp yengeme gideceğim bugünkü planım bu ..

Amethyst_1 topraam hosgeldin. Pozitif pozitif mesajın pek Mesud oldum.

Topraaam,hoşbulduk afiyet olsun kuzuuumBu arada sen afet olmuşsun canısı,o ölçülerde neydi öyle beyaa:) şu plates dedikleri kadar var herhal:)
Hiç hız kesmeden devam et kuzuu,daha da sıkılasacaksın inş..
Bende mi başlasam acep,bu kıloda bacamı zor kaldırırım sanki,rezil olmuyim elaleme

Hazır yoğurt ama ev yoğurdu da yapmak istiyorum

Canım ben yogurdumu kendim yapıyorum,önceleri cesaret edemezdim inan çok kolay ve daha lezzetli hazır yogurtlardan..
Kesinlikle yaparsın sen de,hem aliştıkça kaymak gibi oluyor:)
Ev yogurdu hazırlar kadar rahatsiz etmez sanırım,burda laktozsuz yogurt ve süt ürünleri rahatlıkla bulunabiliyor,tr'de de varsa laktozsuz yogurt ile yapabilirsin ev yogurdunu,daha iyi olur senin için..

Son düzenleme:
İlk aldığın elbise ne olcak zamanla içine girerim mi diyorsun

Ay ne kötü bende Ankaraya iki elbise götürdüm birini nefes almadan oldurmuştum giymek istediğimde oydu diğerini beğendiler onu giydim yaz başı aldığım 46 beden pantulon olmuyor işte ayıptır süslemesi geçen kıştan kalan birde 44 beden deri pantulonum var bir kere giyebilmiştim ....

anımsın mefkuremm
İyiyim kuzumm,iyi ki sizleri tanimişim,tanişmamiş olsakta ayrı ayrı yeriniz var göynümde:)
Sen nasılsın,nasıl gidiyor nişan telaşi? Bu arada elbiseni ben de merak ettim:)
Nişanı kız tarafı yapıyor cnm o yüzden pek telaşemiz yok :))biz elbisesini masa çiçeğini falan alıyoruz zaten dedimya aile arasında olacak 150 kişilik falan
Elbiseyi yukarda yazdım

o elbiseye girilecek cnm başka yolu yok :))40 beden inş.onu kınada giymeyi düşünüyorum mart sonunda olacak

Bi 10 kilo versen 2 beden birden düşersin cnm görünüşde çok farkediyor hemde pantolonlarına kavuşursun
Benim dolap 38 -44 arası kıyafetle dolu
Bende bi 10 kilo versem çoğu olmaya başlar

afiyet olsun çakılcım. ama bence kaloriye pek takılma. içerik önemli. o kaloriyi aldığım besinlerin niteliği önemli

Tekrar gitsen o dr a cnm
onu da düşündüm canım. ama sonra vazgeçtim. çünkü onun verdiği diyeti artık istemiyorum. esmer ekmek var ve yemekler çok sade. lezzet almayınca da olmuyor. akapunktur yapıyordu. kilo veriyorsun ama bırakınca o kadar sade yemek yemeyince tekrar kilo alıyorsun.
bir de o yağdan çok kısıyordu. ben artık sağlıklı yağları makul oranda kullanarak zayıflamak istiyorum. sağlıklı herşeyden yiyince beslenme düzenin o doğrultuda gidiyor. özellikle sosyal medyada diyet ve sağlıklı beslenme hesapları çok var. normal diyet yapanlar sonradan kilo alıyor ama sağlıklı besinlerle dolu dolu yiyenler kilosunu koruyor. hem de daha sağlıklı hissediyor kendini.
benim sorunum bu konuda çok şey biliyorum ama maalesef harekete geçmiyorum.

Az kalorili bol hareketli bi haftasonu diliyorum

Çok şükür dünü kaçamaksız atlattım
3 günü tamamlarsam gerisi gelir inşallah
Sabahda eksi gördüm ama ben daha fazlasını bekliyodum :)
eksi eksidir canım. az olsun çok olsun yeterki olsun. sabit veya artı çıkmaktan iyidir.

Nişanı kız tarafı yapıyor cnm o yüzden pek telaşemiz yok :))biz elbisesini masa çiçeğini falan alıyoruz zaten dedimya aile arasında olacak 150 kişilik falan
benim dolaplar da kıyafet dolu. son kilo verişimde üç beşini giyebildim. güzel duyguydu. diğerlerini de giymek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…