- 3 Ağustos 2016
- 2.385
- 16.445
- 208
- 45
Simi evdemisin istemisin.?
Sonuç çıkınca haber etmeyi unutma.
Bu arada benim içim çok rahat soylim Allahın izniyle sonuçlar iyi çıkacak ..
Günaydın kuzuuu içini ferah tut olur mu öpüyorumevdeyim ve an itibariyle yataktan ulusa sesleniyorum
yapilacak öyle çok sey varkine kaldiramiyorum kendimi
hayirlisi olsun canim
ne dedim sana
ötesi varsa onu da yasariz
Normalde netten uygun bi elbise almıştım ama küçük beden göndermişlerMefkurem elbise ne renk modeli nasıl. ? Fotosunu atsan ya :)
Sen kapalımisin acikmisin.?
Sağlıkla daha nice nice senelere annesi demek pastayı sen yaptın ne güzel evde yapılan daha güzel oluyor zatiiiGunaydinn
Iyi gecti yenacigim bu sefer kimseyi cagirmadim hep kalabalik oluyo curcuna oluyo diye aksam duygu baskalarini istiyorum diyodu :))
Pasta yemiycektimde aksam pek bi gergindim regl yuzundenmis demek yedim biraz pazartesi bekliyodum aslinda cumartesiye nasipmis
Ayy bende onu dicektim :)Baksana be diyecek senin son düğünde aldığın elbiseyide ben göremedim hee atsana boydan bir foto sabah sabah içim açılsın :)
Hayırlısı olacak inşallahhh cnmevdeyim ve an itibariyle yataktan ulusa sesleniyorum
yapilacak öyle çok sey varkine kaldiramiyorum kendimi
hayirlisi olsun canim
ne dedim sana
ötesi varsa onu da yasariz
Amin cnm sağolsın@mefkurem canım benim güzel mesajların için çok teşekkür ederim..Tatlı bir telaşların var anladıgım kadarı ile,nişaniniz gönlünüzce geçsin inş..Mutluluklar diliyorum genç çiftlere..
Hoşgeldinnnn elifimnasılsın daha iyimisin
Çay iciyorum sonra hazırlanıp yüzmeye Daha sonra çamaşır düzenleme yapıp yengeme gideceğim bugünkü planım bu ..
Amethyst_1 topraam hosgeldin. Pozitif pozitif mesajın pek Mesud oldum.
Hazır yoğurt ama ev yoğurdu da yapmak istiyorum
İlk aldığın elbise ne olcak zamanla içine girerim mi diyorsunNormalde netten uygun bi elbise almıştım ama küçük beden göndermişler
Geri göndermesi falan bisürü iş bide yetişmicekti değiştirmedim bende
Heralde bana işaret :)
Evde geçen sene Tr den aldığım bitane vardı antrazit tonda tesettür tarzında 1 kere giymiştim, onu giymeye karar verdim
Bu kiloda tekrar almak istemedim zaten nişan aile arasında olacak onun için abartmaya gerek yok
Giyince unutmazsam atarım cnm
Ben başörtü kullanmıyorum ama açık kıyafette giymem. En fazla açıklığım kısa kollu giymek :)
Nişanı kız tarafı yapıyor cnm o yüzden pek telaşemiz yok :))biz elbisesini masa çiçeğini falan alıyoruz zaten dedimya aile arasında olacak 150 kişilik falananımsın mefkuremm
İyiyim kuzumm,iyi ki sizleri tanimişim,tanişmamiş olsakta ayrı ayrı yeriniz var göynümde:)
Sen nasılsın,nasıl gidiyor nişan telaşi? Bu arada elbiseni ben de merak ettim:)
o elbiseye girilecek cnm başka yolu yok :))40 beden inş.onu kınada giymeyi düşünüyorum mart sonunda olacakİlk aldığın elbise ne olcak zamanla içine girerim mi diyorsun
Ay ne kötü bende Ankaraya iki elbise götürdüm birini nefes almadan oldurmuştum giymek istediğimde oydu diğerini beğendiler onu giydim yaz başı aldığım 46 beden pantulon olmuyor işte ayıptır süslemesi geçen kıştan kalan birde 44 beden deri pantulonum var bir kere giyebilmiştim ....
Hadi bakalım izle ve gör nasıl kilo veriyorum ama sen de katıl böyle olmuyor sısko sısko
Soz haftaya dr islerim cok yogun ondan sonra gelicem su agrilarima bi cozum bulayim insallah sözu soyluycemVuuuu pek iddalı. .
Evet baharnaz söz sen de .
Izlemekle kalma sende katıl bebeğim :))yoksa cuma biz sevinirken üzülmekmi istiyosun :)izliyorum
Bugünkü menu
afiyet olsun çakılcım. ama bence kaloriye pek takılma. içerik önemli. o kaloriyi aldığım besinlerin niteliği önemliÖğlen patates kızartması küçük bir kase +mercimek corbasi+ tırnak pide
Aksam 50 gr beyaz peynir+ 90 gr ekmek
Suana kadar 882 kalori almisim Karnım aç ama birsey yemek istemiyor canım bugün tüm gün 3000 adım almışım ne hareketsizlik
onu da düşündüm canım. ama sonra vazgeçtim. çünkü onun verdiği diyeti artık istemiyorum. esmer ekmek var ve yemekler çok sade. lezzet almayınca da olmuyor. akapunktur yapıyordu. kilo veriyorsun ama bırakınca o kadar sade yemek yemeyince tekrar kilo alıyorsun.Tekrar gitsen o dr a cnm
Günaydınnnn
eksi eksidir canım. az olsun çok olsun yeterki olsun. sabit veya artı çıkmaktan iyidir.Az kalorili bol hareketli bi haftasonu diliyorum
Çok şükür dünü kaçamaksız atlattım
3 günü tamamlarsam gerisi gelir inşallah
Sabahda eksi gördüm ama ben daha fazlasını bekliyodum :)
Nişanı kız tarafı yapıyor cnm o yüzden pek telaşemiz yok :))biz elbisesini masa çiçeğini falan alıyoruz zaten dedimya aile arasında olacak 150 kişilik falan
benim dolaplar da kıyafet dolu. son kilo verişimde üç beşini giyebildim. güzel duyguydu. diğerlerini de giymek istiyorum.Elbiseyi yukarda yazdım
o elbiseye girilecek cnm başka yolu yok :))40 beden inş.onu kınada giymeyi düşünüyorum mart sonunda olacak
Bi 10 kilo versen 2 beden birden düşersin cnm görünüşde çok farkediyor hemde pantolonlarına kavuşursun
Benim dolap 38 -44 arası kıyafetle dolu
Bende bi 10 kilo versem çoğu olmaya başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?