Canım evine gidince terasta oturuyor üşütüyor. Gitme dedim dinlemedi gitti grip olmuş tuvalete giderken düşmüş heryeri morarmiş yüzülmüş yaralanıp geldi. Evini özlüyor elitinde gel burda kal deneyince terasa çıkıp ordaki odada kalıyor hasta olup dönüyor. Hastalığıda çok cıvık hergün yanına gelsinler istiyor. Torunlar kalabalık haliyle bende mutfakcıOnlarda ne kuduruk çıktı yaaa..
Şaka bi yana huzursuzluk elbet zor ama böyle sık sık sizin de dahil olmanız kötü tabii.. Allah huzur versin ..
KP yinemi kötü nesi var.?
Gayet iyi.. eski dafi menüleri oluyor yine çok seviniyorum. .
canım hacamattan sonra omuzlarımdaki ağrıyı hissetmemeye başladım. Sırtımda duvar taşıyormuş gibiydim çok şükür hiç ağrım kalmadı çok rahatım. Inşallah kalıcı olur. Bilgin olsun istedim.Soz haftaya dr islerim cok yogun ondan sonra gelicem su agrilarima bi cozum bulayim insallah sözu soyluycem
Ya nerde vercek cakil ya yogurt bile yemiyo sebze bile yuketmiyo 5 caylarinda luppolari goturuyo baksana:)))
canım hacamattan sonra omuzlarımdaki ağrıyı hissetmemeye başladım. Sırtımda duvar taşıyormuş gibiydim çok şükür hiç ağrım kalmadı çok rahatım. Inşallah kalıcı olur. Bilgin olsun istedim.
Bu haftada başımdan yaptırdım. Günü geldikce tarama gibi devam etmek istiyorum.
fulyacım senin sorunun motivasyonafiyet olsun çakılcım. ama bence kaloriye pek takılma. içerik önemli. o kaloriyi aldığım besinlerin niteliği önemli
onu da düşündüm canım. ama sonra vazgeçtim. çünkü onun verdiği diyeti artık istemiyorum. esmer ekmek var ve yemekler çok sade. lezzet almayınca da olmuyor. akapunktur yapıyordu. kilo veriyorsun ama bırakınca o kadar sade yemek yemeyince tekrar kilo alıyorsun.
bir de o yağdan çok kısıyordu. ben artık sağlıklı yağları makul oranda kullanarak zayıflamak istiyorum. sağlıklı herşeyden yiyince beslenme düzenin o doğrultuda gidiyor. özellikle sosyal medyada diyet ve sağlıklı beslenme hesapları çok var. normal diyet yapanlar sonradan kilo alıyor ama sağlıklı besinlerle dolu dolu yiyenler kilosunu koruyor. hem de daha sağlıklı hissediyor kendini.
benim sorunum bu konuda çok şey biliyorum ama maalesef harekete geçmiyorum.
eksi eksidir canım. az olsun çok olsun yeterki olsun. sabit veya artı çıkmaktan iyidir.
benim dolaplar da kıyafet dolu. son kilo verişimde üç beşini giyebildim. güzel duyguydu. diğerlerini de giymek istiyorum.
ayyy kötü olmuş cnm yaa çok geçmiş olsunCanım evine gidince terasta oturuyor üşütüyor. Gitme dedim dinlemedi gitti grip olmuş tuvalete giderken düşmüş heryeri morarmiş yüzülmüş yaralanıp geldi. Evini özlüyor elitinde gel burda kal deneyince terasa çıkıp ordaki odada kalıyor hasta olup dönüyor. Hastalığıda çok cıvık hergün yanına gelsinler istiyor. Torunlar kalabalık haliyle bende mutfakcı
Sağol canımBaştan cok fayda gorucen abla allah sifa versin.
Etkisi en fazla 6 ay hadi 1 sene olsun mutlaka tekrar olmali her sene en az bir kere
Sağol canım teşekkürlerfulyacım senin sorunun motivasyon
Bunu nasıl kazanıcaksın bilmiyorum ama bu yerinde saymak insanı daha çok bunalıma sokuyor
Geçen günde dediğim gibi negatif olmayı bırak
Bugün bismillah dedim ve başladım de
1 hafta dikkat etsen arkası gelir hem kendine güveninde tazelenir
Bak ben 2 gündür toparlayınca bile kendime geldim
Buraya da artık yok bıraktım yok dikkat etmedim yazmak istemiyorum
Inş.böyle devam eder
ayyy kötü olmuş cnm yaa çok geçmiş olsun
Tabiki herkesin bünyesi farklı cnmcakil80 cakilimi ellemeyin hatunlar :)))
Kendimden biliyorum cok yeme kapasitesi olan insaniz ikimizde.
O simdi luppoda yese normalde sınırsız yedigi icin kendine sınır ölçü getiriyor basariyorda.
Kilolarimiz cok ve cok yiyorduk simdi yedigi icerik olarak zararli bisey bile olsa az yedigi icin ona eksi getiriyor.
Bir sure boyle gitsin alissin az yemeye sonra yediklerinin icerigini duzenler insallah.
Ve saglikli proteini ögünlerine koyucak dimi cakil :)
Peyniri yumurtasi eti tayuğu gibi :))
Baklagillerde cok iyi protein ama senin hayvansal protein yemen lazim cok az yiyorsun hepsinden.
Sütü kahveyle ic hep kahve seviyosun.
Haaa ayrica :))
Saglikli karbonda bize eksi getiriyor soylemek istedim #direkekmek
Hamburger yerine 2 dilim tam bugday yada tahıllı gibi sıkı olan bi ekmekle kofte yiyebilir.
Dr listelerini unutmayin 6-8 dilim ekmek veriyorlar ve kilo verdiriyor.
Ölcusu icerigi onemli.
Şimdi sonuç tam olarak ne çıktı başkalasmis hücre mi tanı mi .... baskalasmis ben de de vardı rahim içini kazıdilar yenileseydi kemoterapi alacaktım ama yenilemedi. Kanamalarim çok fazla oluyordu. O tür bişey mi merak ettim senievdeyim ve an itibariyle yataktan ulusa sesleniyorum
yapilacak öyle çok sey varkine kaldiramiyorum kendimi
hayirlisi olsun canim
ne dedim sana
ötesi varsa onu da yasariz
Hadi o zamanYENA topraaam,naif ve duyarlı kişilik:) Arkadaş ve doslukların menfeate dayalı oldugu şu zamanlarda bile senin gibi güzel insanların varlıgını bilmek ne çok umut verici..İyi ki varsın canımın içi,öyle çok yer ettinki gönlümde apayrı bir köşede saklıyorum seni:)
Dilerim senin de yolun kendin gibi duyarlı,güzel insanlarla keşişsin hep..
@mefkurem canım benim güzel mesajların için çok teşekkür ederim..Tatlı bir telaşların var anladıgım kadarı ile,nişaniniz gönlünüzce geçsin inş..Mutluluklar diliyorum genç çiftlere..
@Bonus Duyguşun dogum günü kutlu olsun gözüm,Saglıkla,huzurla nice güzel seneleri olsun..Allah evlatlarından yüzünü güldürsün,hep güzel günlerine şahit ol,hiç ayrılmayın inşallah..
@cakil80 Ne güldüm mesajina,demek ben şişko kalicim siz zayıflıycaksınız öyle mi,bak sen yok öyle yagma :)anca beraber kanca beraber,ben de sizi takip edicim bi kere
@simeranya7 simi inşallah test sonuçların güzel çıkar canım,en kötüsünü düşünerek yıpratma kendini..
@OGULCUKLARIM çok geçmiş olsun annecigine canım,acil şifalar diliyorum..
Yazacaklarım vardı daha ama unuttum:) yaşlilik zor zanaat aaa dostlar
Askida elbise görüntüsü de olur simdilikNormalde netten uygun bi elbise almıştım ama küçük beden göndermişler
Geri göndermesi falan bisürü iş bide yetişmicekti değiştirmedim bende
Heralde bana işaret :)
Evde geçen sene Tr den aldığım bitane vardı antrazit tonda tesettür tarzında 1 kere giymiştim, onu giymeye karar verdim
Bu kiloda tekrar almak istemedim zaten nişan aile arasında olacak onun için abartmaya gerek yok
Giyince unutmazsam atarım cnm
Ben başörtü kullanmıyorum ama açık kıyafette giymem. En fazla açıklığım kısa kollu giymek :)
Ben de arayim o kadar sancim oluyor ki et de yapıyor iki ürüne var. Doktor sık sık başka yiyeceklerle en fazla 1 çay bardağı iç dedi. Dün dayanamadım 500ml içtim allahtan 1 saatte geçti uyumusumCanımsın mefkuremm
İyiyim kuzumm,iyi ki sizleri tanimişim,tanişmamiş olsakta ayrı ayrı yeriniz var göynümde:)
Sen nasılsın,nasıl gidiyor nişan telaşi? Bu arada elbiseni ben de merak ettim:)
Topraaam,hoşbulduk afiyet olsun kuzuuumBu arada sen afet olmuşsun canısı,o ölçülerde neydi öyle beyaa:) şu plates dedikleri kadar var herhal:)
Hiç hız kesmeden devam et kuzuu,daha da sıkılasacaksın inş..
Bende mi başlasam acep,bu kıloda bacamı zor kaldırırım sanki,rezil olmuyim elaleme
Canım ben yogurdumu kendim yapıyorum,önceleri cesaret edemezdim inan çok kolay ve daha lezzetli hazır yogurtlardan..
Kesinlikle yaparsın sen de,hem aliştıkça kaymak gibi oluyor:)
Ev yogurdu hazırlar kadar rahatsiz etmez sanırım,burda laktozsuz yogurt ve süt ürünleri rahatlıkla bulunabiliyor,tr'de de varsa laktozsuz yogurt ile yapabilirsin ev yogurdunu,daha iyi olur senin için..
10 kilo da 2 beden düşüyorsa ay ben de verim hemencecik acil 42 bedene düşmem gerek ise kıyafet bulmak için.Nişanı kız tarafı yapıyor cnm o yüzden pek telaşemiz yok :))biz elbisesini masa çiçeğini falan alıyoruz zaten dedimya aile arasında olacak 150 kişilik falan
Elbiseyi yukarda yazdım
o elbiseye girilecek cnm başka yolu yok :))40 beden inş.onu kınada giymeyi düşünüyorum mart sonunda olacak
Bi 10 kilo versen 2 beden birden düşersin cnm görünüşde çok farkediyor hemde pantolonlarına kavuşursun
Benim dolap 38 -44 arası kıyafetle dolu
Bende bi 10 kilo versem çoğu olmaya başlar
Wowwww sert oldu benden gelsin bu şarkıSoz haftaya dr islerim cok yogun ondan sonra gelicem su agrilarima bi cozum bulayim insallah sözu soyluycem
Ya nerde vercek cakil ya yogurt bile yemiyo sebze bile yuketmiyo 5 caylarinda luppolari goturuyo baksana:)))
Wowwww sert oldu benden gelsin bu şarkı
Sağol bonuscanim doktor da dedi kola yi birakirken hepsini birden kesersen kola atağı çok olurmus 6 gündür aklıma gelmemişti kola ay çok şahane bugün 6. Gün kolasiz yaşam. Kola yerine ayran ve soda koymaya calisiyorum. Bu arada kolayı ilk meyve suyu ile bıraktirdi. Geçen hafta hem kola hem meyve suyu içtim 2 litre kola iciyorsam 1 litre kola 1 litre meyve suyu taze sıkılmış. Bir süre sonra çok gelmeye başladı 2 kutu kola yarım litre meyvesuyu sonra 1 kutu 1 bardak şimdi sıfır gazlı içecek sıfır meyve suyu. Meyvenin kendisini yiyeceğim günde 1 veya 2 porsiyon. Ete alisana kadar peynir var haftaya et de yiyecegim. Benim yeme bozukluğu gerçekten kötü duruma gelmişti 3 paket bisküvi yedim geçen pazar düşünün. Sufle ne 1 ne de 2 kaç paket olurdu sayamazdim. Pazar günü nasıl yediysem eşim ev çöp ev olmuş dedi hepsinin jelatini duruyordu. Sonra ne yaptım kokulu çöp posetine hepsini attim ve sıçrama yapmak üzere dipten ayağa kalktim.cakil80 cakilimi ellemeyin hatunlar :)))
Kendimden biliyorum cok yeme kapasitesi olan insaniz ikimizde.
O simdi luppoda yese normalde sınırsız yedigi icin kendine sınır ölçü getiriyor basariyorda.
Kilolarimiz cok ve cok yiyorduk simdi yedigi icerik olarak zararli bisey bile olsa az yedigi icin ona eksi getiriyor.
Bir sure boyle gitsin alissin az yemeye sonra yediklerinin icerigini duzenler insallah.
Ve saglikli proteini ögünlerine koyucak dimi cakil :)
Peyniri yumurtasi eti tayuğu gibi :))
Baklagillerde cok iyi protein ama senin hayvansal protein yemen lazim cok az yiyorsun hepsinden.
Sütü kahveyle ic hep kahve seviyosun.
Haaa ayrica :))
Saglikli karbonda bize eksi getiriyor soylemek istedim #direkekmek
Hamburger yerine 2 dilim tam bugday yada tahıllı gibi sıkı olan bi ekmekle kofte yiyebilir.
Dr listelerini unutmayin 6-8 dilim ekmek veriyorlar ve kilo verdiriyor.
Ölcusu icerigi onemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?