Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım evine gidince terasta oturuyor üşütüyor. Gitme dedim dinlemedi gitti grip olmuş tuvalete giderken düşmüş heryeri morarmiş yüzülmüş yaralanıp geldi. Evini özlüyor elitinde gel burda kal deneyince terasa çıkıp ordaki odada kalıyor hasta olup dönüyor. Hastalığıda çok cıvık hergün yanına gelsinler istiyor. Torunlar kalabalık haliyle bende mutfakcı

cakil80 cakilimi ellemeyin hatunlar :)))

Kendimden biliyorum cok yeme kapasitesi olan insaniz ikimizde.
O simdi luppoda yese normalde sınırsız yedigi icin kendine sınır ölçü getiriyor basariyorda.
Kilolarimiz cok ve cok yiyorduk simdi yedigi icerik olarak zararli bisey bile olsa az yedigi icin ona eksi getiriyor.
Bir sure boyle gitsin alissin az yemeye sonra yediklerinin icerigini duzenler insallah.
Ve saglikli proteini ögünlerine koyucak dimi cakil :)
Peyniri yumurtasi eti tayuğu gibi :))
Baklagillerde cok iyi protein ama senin hayvansal protein yemen lazim cok az yiyorsun hepsinden.
Sütü kahveyle ic hep kahve seviyosun.

Haaa ayrica :))

Saglikli karbonda bize eksi getiriyor soylemek istedim #direkekmek

Hamburger yerine 2 dilim tam bugday yada tahıllı gibi sıkı olan bi ekmekle kofte yiyebilir.

Dr listelerini unutmayin 6-8 dilim ekmek veriyorlar ve kilo verdiriyor.
Ölcusu icerigi onemli.

Soz haftaya dr islerim cok yogun ondan sonra gelicem su agrilarima bi cozum bulayim insallah sözu soyluycem
Ya nerde vercek cakil ya yogurt bile yemiyo sebze bile yuketmiyo 5 caylarinda luppolari goturuyo baksana:)))
canım hacamattan sonra omuzlarımdaki ağrıyı hissetmemeye başladım. Sırtımda duvar taşıyormuş gibiydim çok şükür hiç ağrım kalmadı çok rahatım. Inşallah kalıcı olur. Bilgin olsun istedim.
Bu haftada başımdan yaptırdım. Günü geldikce tarama gibi devam etmek istiyorum.

Baştan cok fayda gorucen abla allah sifa versin.
Etkisi en fazla 6 ay hadi 1 sene olsun mutlaka tekrar olmali her sene en az bir kere

fulyacım senin sorunun motivasyon
Bunu nasıl kazanıcaksın bilmiyorum ama bu yerinde saymak insanı daha çok bunalıma sokuyor
Geçen günde dediğim gibi negatif olmayı bırak
Bugün bismillah dedim ve başladım de
1 hafta dikkat etsen arkası gelir hem kendine güveninde tazelenir
Bak ben 2 gündür toparlayınca bile kendime geldim
Buraya da artık yok bıraktım yok dikkat etmedim yazmak istemiyorum
Inş.böyle devam eder

ayyy kötü olmuş cnm yaa çok geçmiş olsun

Baştan cok fayda gorucen abla allah sifa versin.
Etkisi en fazla 6 ay hadi 1 sene olsun mutlaka tekrar olmali her sene en az bir kere
Sağol canım
İki üç sene önce tarama yatırıyordum aynı zamanda aclikta yapiyordum altıncı hacamattan geldim evde bayılmışım yedinciden sonra sülük yatıracaktım yarım kaldı bayılınca eşim birdaha götürmedi.

Sağol canım teşekkürler

Tabiki herkesin bünyesi farklı cnm
Artık bu kadar tecrübe edinmişiz hepimiz al-ver ler yaparak
Herkes kendine ne iyi geldiğini daha iyi bilir
Zaten ben genel kurallara göre söylediğimi dedim

evdeyim ve an itibariyle yataktan ulusa sesleniyorum
yapilacak öyle çok sey varkine kaldiramiyorum kendimi
hayirlisi olsun canim
ne dedim sana
ötesi varsa onu da yasariz
Şimdi sonuç tam olarak ne çıktı başkalasmis hücre mi tanı mi .... baskalasmis ben de de vardı rahim içini kazıdilar yenileseydi kemoterapi alacaktım ama yenilemedi. Kanamalarim çok fazla oluyordu. O tür bişey mi merak ettim seni

Hadi o zaman ben son surat gidiyorum rüzgar yapcam size

Askida elbise görüntüsü de olur simdilik

Ben de arayim o kadar sancim oluyor ki et de yapıyor iki ürüne var. Doktor sık sık başka yiyeceklerle en fazla 1 çay bardağı iç dedi. Dün dayanamadım 500ml içtim allahtan 1 saatte geçti uyumusum

10 kilo da 2 beden düşüyorsa ay ben de verim hemencecik acil 42 bedene düşmem gerek ise kıyafet bulmak için.

Sağol bonuscanim doktor da dedi kola yi birakirken hepsini birden kesersen kola atağı çok olurmus 6 gündür aklıma gelmemişti kola ay çok şahane bugün 6. Gün kolasiz yaşam. Kola yerine ayran ve soda koymaya calisiyorum. Bu arada kolayı ilk meyve suyu ile bıraktirdi. Geçen hafta hem kola hem meyve suyu içtim 2 litre kola iciyorsam 1 litre kola 1 litre meyve suyu taze sıkılmış. Bir süre sonra çok gelmeye başladı 2 kutu kola yarım litre meyvesuyu sonra 1 kutu 1 bardak şimdi sıfır gazlı içecek sıfır meyve suyu. Meyvenin kendisini yiyeceğim günde 1 veya 2 porsiyon. Ete alisana kadar peynir var haftaya et de yiyecegim. Benim yeme bozukluğu gerçekten kötü duruma gelmişti 3 paket bisküvi yedim geçen pazar düşünün. Sufle ne 1 ne de 2 kaç paket olurdu sayamazdim. Pazar günü nasıl yediysem eşim ev çöp ev olmuş dedi hepsinin jelatini duruyordu. Sonra ne yaptım kokulu çöp posetine hepsini attim ve sıçrama yapmak üzere dipten ayağa kalktim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…