Sağol bonuscanim doktor da dedi kola yi birakirken hepsini birden kesersen kola atağı çok olurmus 6 gündür aklıma gelmemişti kola ay çok şahane bugün 6. Gün kolasiz yaşam. Kola yerine ayran ve soda koymaya calisiyorum. Bu arada kolayı ilk meyve suyu ile bıraktirdi. Geçen hafta hem kola hem meyve suyu içtim 2 litre kola iciyorsam 1 litre kola 1 litre meyve suyu taze sıkılmış. Bir süre sonra çok gelmeye başladı 2 kutu kola yarım litre meyvesuyu sonra 1 kutu 1 bardak şimdi sıfır gazlı içecek sıfır meyve suyu. Meyvenin kendisini yiyeceğim günde 1 veya 2 porsiyon. Ete alisana kadar peynir var haftaya et de yiyecegim. Benim yeme bozukluğu gerçekten kötü duruma gelmişti 3 paket bisküvi yedim geçen pazar düşünün. Sufle ne 1 ne de 2 kaç paket olurdu sayamazdim. Pazar günü nasıl yediysem eşim ev çöp ev olmuş dedi hepsinin jelatini duruyordu. Sonra ne yaptım kokulu çöp posetine hepsini attim ve sıçrama yapmak üzere dipten ayağa kalktim.
Sağol bonuscanim doktor da dedi kola yi birakirken hepsini birden kesersen kola atağı çok olurmus 6 gündür aklıma gelmemişti kola ay çok şahane bugün 6. Gün kolasiz yaşam. Kola yerine ayran ve soda koymaya calisiyorum. Bu arada kolayı ilk meyve suyu ile bıraktirdi. Geçen hafta hem kola hem meyve suyu içtim 2 litre kola iciyorsam 1 litre kola 1 litre meyve suyu taze sıkılmış. Bir süre sonra çok gelmeye başladı 2 kutu kola yarım litre meyvesuyu sonra 1 kutu 1 bardak şimdi sıfır gazlı içecek sıfır meyve suyu. Meyvenin kendisini yiyeceğim günde 1 veya 2 porsiyon. Ete alisana kadar peynir var haftaya et de yiyecegim. Benim yeme bozukluğu gerçekten kötü duruma gelmişti 3 paket bisküvi yedim geçen pazar düşünün. Sufle ne 1 ne de 2 kaç paket olurdu sayamazdim. Pazar günü nasıl yediysem eşim ev çöp ev olmuş dedi hepsinin jelatini duruyordu. Sonra ne yaptım kokulu çöp posetine hepsini attim ve sıçrama yapmak üzere dipten ayağa kalktim.
Ya kendi yok şimdi arkasından konuşmak gibi olmasın daMefkurem de bele yımışak yımışak iyi eleştiriyor.
Ama yerin de ve doğru söyledikleri.
Tek başına zayiflayip kiskandirim istemiyorum şimdi ben 38 beden foto koyunca kıskanır felan bu arada ben süt ürünlerinin hiçbirini yemezdim anne sütü bile icmemisim o kadar diyim annem ayran yoğurt görünce çok duygulaniyor. 90 günde alışkanlıklar degisirmis 90 gün yoğurt yemeye devam edeceğim vücudum alınır umarım sancı bile çeksem yiyecegim.Siz ne güzel atisiyorsunuz böyle büyük bir keyifle izliyorum..
Nur1835 daimi takipcimiz sizi burda gorurmuyduk
Ben küsüm sana
Hep takipteyim ben. Yazicak kafam yok su siralar sadece.
Neden kussun acaba
2 tabak yeşil mercimek yemeği ile 500 kalori almış olabilir miyim
Ben çorba gibi olunca kalorisi az sandım keşke önce kalorisine baksaymisim kontrollü olurdum. Burdan çıkardığım ders yediğim şeyleri tanımam gerek
Bol protein lif aldin oyle dusun.
Aksamini sebzeli gecir mutlaka mis gibi dengelenir saat erken cunku.
Hic olmadi bol salatalikli koyu cacik yap
Şimdi sonuç tam olarak ne çıktı başkalasmis hücre mi tanı mi .... baskalasmis ben de de vardı rahim içini kazıdilar yenileseydi kemoterapi alacaktım ama yenilemedi. Kanamalarim çok fazla oluyordu. O tür bişey mi merak ettim seni
Tabiki düşer 5-6 kiloda 1 beden oynar10 kilo da 2 beden düşüyorsa ay ben de verim hemencecik acil 42 bedene düşmem gerek ise kıyafet bulmak için.
Ben kaçamak yapmadığım zaman kimse yapsın istemiyorum
güzelim 90 gün demişsin ama bi 21 günü atlatsan gerisi çok kolay olacak canın bile istemiyecekSağol bonuscanim doktor da dedi kola yi birakirken hepsini birden kesersen kola atağı çok olurmus 6 gündür aklıma gelmemişti kola ay çok şahane bugün 6. Gün kolasiz yaşam. Kola yerine ayran ve soda koymaya calisiyorum. Bu arada kolayı ilk meyve suyu ile bıraktirdi. Geçen hafta hem kola hem meyve suyu içtim 2 litre kola iciyorsam 1 litre kola 1 litre meyve suyu taze sıkılmış. Bir süre sonra çok gelmeye başladı 2 kutu kola yarım litre meyvesuyu sonra 1 kutu 1 bardak şimdi sıfır gazlı içecek sıfır meyve suyu. Meyvenin kendisini yiyeceğim günde 1 veya 2 porsiyon. Ete alisana kadar peynir var haftaya et de yiyecegim. Benim yeme bozukluğu gerçekten kötü duruma gelmişti 3 paket bisküvi yedim geçen pazar düşünün. Sufle ne 1 ne de 2 kaç paket olurdu sayamazdim. Pazar günü nasıl yediysem eşim ev çöp ev olmuş dedi hepsinin jelatini duruyordu. Sonra ne yaptım kokulu çöp posetine hepsini attim ve sıçrama yapmak üzere dipten ayağa kalktim.
Bundan sonra inş.grafik hep aşağı gidecekEki Görüntüle 2057965
Kilo verme istatistigim acaipim
Öğlen yemiş olman güzel cnm akşama salata sebze yoğurt gibi yapabilirsin2 tabak yeşil mercimek yemeği ile 500 kalori almış olabilir miyim
yinede tokum diye akşamı es geçme cnm geç vakit dayanamazsın sonraBu arada yediğim yemek rahatsız etti ilk defa tok olduğumu hissediyorum ve canım bişey istemiyor normalde yemekten sonra tatlı ister suan sanki tokluktan nefes alamıyorum. Ben bu duyguyu sevdim ama bidaha bu kadar yemeyecegim
Aksam bakalım menünde neler var HımmmDışardan bişeyler alınıp gelindi
Dm gittim biraz bakım için bişeyler aldım
Dönerken çiftliktende sütümü aldım kaynattım
Soğumasını bekliyorum yoğurt yapıcam
Bu arada tarçınlı t.kahvesi içiliyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?