Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mefkurem dogru diyosun dogrusu o ama iste bizim bunyelerde az esnek olmak zorunda oluyor dogrular.
Yoksa battigimiz yerden cikamiyoruz.

Sen yine vur dogru bildigin yerden elbet sana garsilik verecek bir yigit cikar Bonus

Ya kendi yok şimdi arkasından konuşmak gibi olmasın da Mefkurem de bele yımışak yımışak iyi eleştiriyor.
Ama yerin de ve doğru söyledikleri.

Valla bizde kolayi ve asitli herseyi boyle bitaktik meyve suyu soda yapiyoduk ailecek biraktik simdi icmiyo kimse. Bi bayramda aliniyo misafir icin.

Siz ne güzel atisiyorsunuz böyle büyük bir keyifle izliyorum..
Tek başına zayiflayip kiskandirim istemiyorum şimdi ben 38 beden foto koyunca kıskanır felan bu arada ben süt ürünlerinin hiçbirini yemezdim anne sütü bile icmemisim o kadar diyim annem ayran yoğurt görünce çok duygulaniyor. 90 günde alışkanlıklar degisirmis 90 gün yoğurt yemeye devam edeceğim vücudum alınır umarım sancı bile çeksem yiyecegim.

Baharnazzzz tost la ayran mi yapsam sebze üstüne mi döksem

Bol protein lif aldin oyle dusun.
Aksamini sebzeli gecir mutlaka mis gibi dengelenir saat erken cunku.
Hic olmadi bol salatalikli koyu cacik yap
Ben çorba gibi olunca kalorisi az sandım keşke önce kalorisine baksaymisim kontrollü olurdum. Burdan çıkardığım ders yediğim şeyleri tanımam gerek

Fazla bilgi vermedi canim sonuclar gelince konusucaz dedi

10 kilo da 2 beden düşüyorsa ay ben de verim hemencecik acil 42 bedene düşmem gerek ise kıyafet bulmak için.
Tabiki düşer 5-6 kiloda 1 beden oynar
Bide spor yapılır sıkılaşırsa yemede yanında yat olur :))

Mefkurem dogru diyosun dogrusu o ama iste bizim bunyelerde az esnek olmak zorunda oluyor dogrular.
Yoksa battigimiz yerden cikamiyoruz.

Sen yine vur dogru bildigin yerden elbet sana garsilik verecek bir yigit cikar Bonus
Ben kaçamak yapmadığım zaman kimse yapsın istemiyorum

güzelim 90 gün demişsin ama bi 21 günü atlatsan gerisi çok kolay olacak canın bile istemiyecek
Insan yemedikçe vücut gerçekten o tadı unutuyor

Bundan sonra inş.grafik hep aşağı gidecek

2 tabak yeşil mercimek yemeği ile 500 kalori almış olabilir miyim
Öğlen yemiş olman güzel cnm akşama salata sebze yoğurt gibi yapabilirsin
Bakliyatlarda ne kadar bitkisel protein olsada karbon miktarı fazla o yüzden kalorisi fazla

Bu arada yediğim yemek rahatsız etti ilk defa tok olduğumu hissediyorum ve canım bişey istemiyor normalde yemekten sonra tatlı ister suan sanki tokluktan nefes alamıyorum. Ben bu duyguyu sevdim ama bidaha bu kadar yemeyecegim
yinede tokum diye akşamı es geçme cnm geç vakit dayanamazsın sonra

Dışardan bişeyler alınıp gelindi
Dm gittim biraz bakım için bişeyler aldım
Dönerken çiftliktende sütümü aldım kaynattım
Soğumasını bekliyorum yoğurt yapıcam

Bu arada tarçınlı t.kahvesi içiliyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…