Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı akşamlar
Bugün yediklerim
Sabah12.30( çok geç farkindayim)
İki bardak ilik su,biri balli ,limonlu,zencefilli
İki kayisi, fındık
Bir bardak kefir
İki yymurta,peynir,zeytin

Ara,kahve,iki kayisi,3_4 findik

Akşam 18.45
Bol kiş salatasi,icine peynir de koydum
Bir tabak yogurt(acikirsam kefir icerim)
Su 1,5 litre

Menü
Sabah
1 dilim ekmek
Bir çatal ucu peynir
1 kaşık kaymak
1 kaşık tahin pekmez
1 yumurta
5 zeytin
1 kupa kahve

Öğle
1 avuç ceviz
1 muz
1 bardak kefir

Akşam
Az çorba
1 tabak erişte
2 kaşık sebzeli tavuk
1 kâse cacık

9.lara hoşgeldin cnm

güzelim şu geçmişi düşünmeyi bırakıp önüne baksana artık

asu bende artıdayım cnm
Bu haftaya eksi olmıcamız anlamına gelmez
Ama bugünden işi sıkı tutmalıyız
çok haklısın aslında aldım artık verdiklerimle mutlu olmalıyı.

Slm kizlar

Cnm o kadar aciyorki anlatamam
Evdeki kimseyle paylasamiyorum ama icimi dokmem lazim bende size yazmak istedim

Bugun cam sileyim dedim. 3. Odanin camini silerken tabureye cikmamla taburenin kirilip ortasindan bacaklarimin gecip yere yigilmam bir oldu tabi bir ciglik. Eminede odadaydi cocuk sasirdi kaldi. Cok sukur verilmis sadakam varmis disari dogru degil iceri dogru dustum. Bacaklarim boydan boya siyrildi kanadi hala aciyor.

Esim odaya geldi bir seyin var mi iyi misin bir yerini carprin mi diye soracagina kizim tabureler artik anneni tasimiyor dedi.

Yazarken bile agliyorum. Butun acilarimi unuttum bu lafi kalbimi daha cok acitti keske dedim disari dogru dusseydimde bu lafi isitmeseydim.

Herkese merhaba

Aç karnına kan ilacını içtim

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
3 dilim kepek ekmeği
Maydanoz
Tarçınlı sıcak su

Ara Şekersiz Türk Kahvesi - 1 avuç yer fıstığı

Öğle
6 kaşık kuru fasulye
6 kaşık pilav
Salata

Ara Yeşilçay

Akşam
1 yumurta ve 1 dilim keçi peyniri ile omlet
1 dilim kepek ekmeği
Tarçınlı sıcak su

Yatmadan önce B vitamini

Bugün 1 lt su içtim çok yorgunum

Canim onlardan duygusallik empati bekleme Tabure de eskimiş olabilir kendi ciktiginda da dusebilirdi. Ben de evin camini silemiyorum çünkü fransız balkon silerken araya sigamiyorum. Eşim siliyorum mecburen ya da araba silecegi ile siliyorum. Onlar için yasadiklarimiz komedi ufak tefek komik şeyler ne kadar yaraladiklarini anlamiyorlar.
Iyi olmana bişeyinin olmamasina sevindim ben de geçen kış 3 kez buzda düştüm ve eşim benimle uğraşıp durdu oysa aklimda kilodan dolayı bir yerime bişey olursa kim bakar düşüncesi vardı. Bana bakacak kimse de yok. Bir keresinde eşimin yüzüne allah beni senin eline dusurmesin dedim çok içten ettim bu duayı. Kalbimde çok çiziklere neden oluyor. Eşim arkadaslarimiza nasıl düştüğümu anlatırken beni nasıl kırdiginin farkında bile değildi.
Şimdi gelelim intikam planına sandalye kırıldığina göre zevkine göre yenisini aldım hatta pahalı olandan bile olabilir. Hatta rol yap hizmet etmek zorunda kalsın al intikamini acı acı bir aksam yemek hazırlayıp bulasik yıkasin hatta aklına daha hain intikam planı varsa yap gitsin

Sadece bişey merak ettim 1 haşlanmış yumurtayla nasıl 3 dilim ekmek yedin. Benim yumurta yarım dilim ekmek de bitiyor.

Geçmiş olsun Hasibecim Allah korumuş
Eşin de yanlış yapmış ama erkekler bazen hatta genelde patavatsız düşüncesiz davranabiliyorlar çocuktan beterler
Takma sen kafana inşallah hatasını anlar da gönlünü alır
Kırıldığını hissettir bana sorarsan

Sadece bişey merak ettim 1 haşlanmış yumurtayla nasıl 3 dilim ekmek yedin. Benim yumurta yarım dilim ekmek de bitiyor.

3 dilim ama çok ince ve küçücük.

Tebrik ediyorum seni. Yarım dilim ekmekle yiyemem ben. Çünkü haşlanmış yumurtayı yiyemiyorum. Sadece ekmekle tuketebiliyorun.

3 dilim ama çok ince ve küçücük.

Tebrik ediyorum seni. Yarım dilim ekmekle yiyemem ben. Çünkü haşlanmış yumurtayı yiyemiyorum. Sadece ekmekle tuketebiliyorun.
Ben de tek yiyemiyorum onun için merak ettim ben 4 e boluyorum yumurtayı maydanoz la hemen bitiriyorum. Gerçi ben 25 gr ekmekle yiyorum sadece kabuğunu içini yemiyorum belki ondan

canım kalbin çok kırılmış. üzüldüm. bir de bu söz eşinden gelince yıpratmış seni. düşüncesizlik yapmış. ona inat diyetine sporuna devam et. erkekler bu konuda düşüncesiz oluyor. daha fazla sıkma canını

Günün menüsü

Sabah Türk Kahvesi

Öğlen 13.00
2 tabak Dulavrat çorbası bizim orda öyle derler yeşil mercimekli çorba içine 1 fincan erişte makarna attım koca tencerenin ve nohut ilave ettim.
400 gr yoğurt bol baharatlı
1 tane salatalık

Saat 18.00
1 tane muz + 2 ceviz

Saat 20.00
2 etimek yanına domates salatalık

Gece Türk Kahvesi planlıyorum

Toplam 1400 kalori
En önemlisi kola yok.

Ne kadar cok i ugrasiyorsun bu cizelgelerle yuruyuse vakit kalmiyor :))))

Ben çorba gibi olunca kalorisi az sandım keşke önce kalorisine baksaymisim kontrollü olurdum. Burdan çıkardığım ders yediğim şeyleri tanımam gerek

Cok haklisin. Corba varsa ekmek yok ekmek varsa pilav yok pilav varsa ekmek yok

Ahh canim uzulmene ve caninin yanmasina uzuldum. Cok gecmis olsun. Esine cakil80 e katiliyorum. Kendini rahatlatacak begendigin birseyler aldir yada birazcik yat nobet yoksa bu 2 gun esin yemek yapip cocuklarla ilgilensin. Yarin cocuklari disari cikarsin sende evde dinlenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…