9.lara hoşgeldin cnm
güzelim şu geçmişi düşünmeyi bırakıp önüne baksana artık
asu bende artıdayım cnm
Bu haftaya eksi olmıcamız anlamına gelmez
Ama bugünden işi sıkı tutmalıyız
Canim onlardan duygusallik empati bekleme Tabure de eskimiş olabilir kendi ciktiginda da dusebilirdi. Ben de evin camini silemiyorum çünkü fransız balkon silerken araya sigamiyorum. Eşim siliyorum mecburen ya da araba silecegi ile siliyorum. Onlar için yasadiklarimiz komedi ufak tefek komik şeyler ne kadar yaraladiklarini anlamiyorlar.Slm kizlar
Cnm o kadar aciyorki anlatamam
Evdeki kimseyle paylasamiyorum ama icimi dokmem lazim bende size yazmak istedim
Bugun cam sileyim dedim. 3. Odanin camini silerken tabureye cikmamla taburenin kirilip ortasindan bacaklarimin gecip yere yigilmam bir oldu tabi bir ciglik. Eminede odadaydi cocuk sasirdi kaldi. Cok sukur verilmis sadakam varmis disari dogru degil iceri dogru dustum. Bacaklarim boydan boya siyrildi kanadi hala aciyor.
Esim odaya geldi bir seyin var mi iyi misin bir yerini carprin mi diye soracagina kizim tabureler artik anneni tasimiyor dedi.
Yazarken bile agliyorum. Butun acilarimi unuttum bu lafi kalbimi daha cok acitti keske dedim disari dogru dusseydimde bu lafi isitmeseydim.
Sadece bişey merak ettim 1 haşlanmış yumurtayla nasıl 3 dilim ekmek yedin. Benim yumurta yarım dilim ekmek de bitiyor.Herkese merhaba
Aç karnına kan ilacını içtim
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
3 dilim kepek ekmeği
Maydanoz
Tarçınlı sıcak su
Ara Şekersiz Türk Kahvesi - 1 avuç yer fıstığı
Öğle
6 kaşık kuru fasulye
6 kaşık pilav
Salata
Ara Yeşilçay
Akşam
1 yumurta ve 1 dilim keçi peyniri ile omlet
1 dilim kepek ekmeği
Tarçınlı sıcak su
Yatmadan önce B vitamini
Bugün 1 lt su içtimçok yorgunum
Geçmiş olsun Hasibecim Allah korumuşSlm kizlar
Bugun cam sileyim dedim. 3. Odanin camini silerken tabureye cikmamla taburenin kirilip ortasindan bacaklarimin gecip yere yigilmam bir oldu tabi bir ciglik. Eminede odadaydi cocuk sasirdi kaldi. Cok sukur verilmis sadakam varmis disari dogru degil iceri dogru dustum. Bacaklarim boydan boya siyrildi kanadi hala aciyor.
Esim odaya geldi bir seyin var mi iyi misin bir yerini carprin mi diye soracagina kizim tabureler artik anneni tasimiyor dedi.
Yazarken bile agliyorum. Butun acilarimi unuttum bu lafi kalbimi daha cok acitti keske dedim disari dogru dusseydimde bu lafi isitmeseydim.
Sadece bişey merak ettim 1 haşlanmış yumurtayla nasıl 3 dilim ekmek yedin. Benim yumurta yarım dilim ekmek de bitiyor.
Ben de tek yiyemiyorum onun için merak ettim ben 4 e boluyorum yumurtayı maydanoz la hemen bitiriyorum. Gerçi ben 25 gr ekmekle yiyorum sadece kabuğunu içini yemiyorum belki ondan3 dilim ama çok ince ve küçücük.
Tebrik ediyorum seni. Yarım dilim ekmekle yiyemem ben. Çünkü haşlanmış yumurtayı yiyemiyorum. Sadece ekmekle tuketebiliyorun.
Slm kizlar
Eki Görüntüle 2057965
Kilo verme istatistigim acaipim
Ben çorba gibi olunca kalorisi az sandım keşke önce kalorisine baksaymisim kontrollü olurdum. Burdan çıkardığım ders yediğim şeyleri tanımam gerek
Slm kizlar
amiin yenacımOnlarda ne kuduruk çıktı yaaa..
Şaka bi yana huzursuzluk elbet zor ama böyle sık sık sizin de dahil olmanız kötü tabii.. Allah huzur versin ..
KP yinemi kötü nesi var.?
Gayet iyi.. eski dafi menüleri oluyor yine çok seviniyorum. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?