Guzel kardesim üzüntünü içimde hissettim. Hiç uzulme,insanoglu işte çig süt emmiş,çok yakininda olsa sana karşı hata yapabiliyor, eşin düşüncesizlik etmis. Bunun için kendine zulmetme. İçinden kotu seylerde gecirme,dua yerine geçer mazallah. Kimsesiz degilsin,seni disari degil içeri düşüren Mevlaya şukurler olsun. Seni evladina ve sevdiklerine bağişlamiş.Allah beterinden korusun. Geçmis olsunSlm kizlar
Cnm o kadar aciyorki anlatamam
Evdeki kimseyle paylasamiyorum ama icimi dokmem lazim bende size yazmak istedim
Bugun cam sileyim dedim. 3. Odanin camini silerken tabureye cikmamla taburenin kirilip ortasindan bacaklarimin gecip yere yigilmam bir oldu tabi bir ciglik. Eminede odadaydi cocuk sasirdi kaldi. Cok sukur verilmis sadakam varmis disari dogru degil iceri dogru dustum. Bacaklarim boydan boya siyrildi kanadi hala aciyor.
Esim odaya geldi bir seyin var mi iyi misin bir yerini carprin mi diye soracagina kizim tabureler artik anneni tasimiyor dedi.
Yazarken bile agliyorum. Butun acilarimi unuttum bu lafi kalbimi daha cok acitti keske dedim disari dogru dusseydimde bu lafi isitmeseydim.
Yediklerimi yazdığım program çıkarıyor ben bişey yapmıyorum sadece inceliyorum. Bu yıl bu işi bitirecegim suan acıktım ama yine de yemiyorumNe kadar cok i ugrasiyorsun bu cizelgelerle yuruyuse vakit kalmiyor :))))
Cok haklisin. Corba varsa ekmek yok ekmek varsa pilav yok pilav varsa ekmek yok
Ahh canim uzulmene ve caninin yanmasina uzuldum. Cok gecmis olsun. Esinecakil80 e katiliyorum. Kendini rahatlatacak begendigin birseyler aldir yada birazcik yat nobet yoksa bu 2 gun esin yemek yapip cocuklarla ilgilensin. Yarin cocuklari disari cikarsin sende evde dinlenirsin
Slm kizlar
Bugun cam sileyim dedim. 3. Odanin camini silerken tabureye cikmamla taburenin kirilip ortasindan bacaklarimin gecip yere yigilmam bir oldu tabi bir ciglik. Eminede odadaydi cocuk sasirdi kaldi. Cok sukur verilmis sadakam varmis disari dogru degil iceri dogru dustum. Bacaklarim boydan boya siyrildi kanadi hala aciyor.
Esim odaya geldi bir seyin var mi iyi misin bir yerini carprin mi diye soracagina kizim tabureler artik anneni tasimiyor dedi.
Yazarken bile agliyorum. Butun acilarimi unuttum bu lafi kalbimi daha cok acitti keske dedim disari dogru dusseydimde bu lafi isitmeseydim.
Sen de çok tatlısin,bu grubun motivasyon ve moral kaynağisin.cakil80 ac uyumak saglikli olmanin uyurken yag yakicak olmanin belirtisidir insallah bende cok aciktim su an.
Aksam ogunlerini saglam tut lutfen.
hergaf ne tatlış bi ablasın sen :)
@HasibeG hasibecim once bi sarildim sana kuzum nasil incindigini hissettim inan.
Eşlerdede birikim oluyor bu konuda durup durup bir laf ediyolar fena oluyor.
Uzuntun sana kamçı olsun olmak zorunda.
O demesede biz zaten biliyoruz fazla oldugumuzu.
Göbeğin kızarıp kaşindigiyla kaliyonKAç kiloydun canım.. Unuttum söylediysen de..
Plates yapmanı öneririm... Eğer vaktin varsa eğitmen eşliğin de...Ben 1 ay oldu başlayalı. Çok iyi sonuç alanlar var...
Birde bana çok mantıklı gelmiyor. hiç bir çaba sarfetmeden enerji harcamadan bölgenin incelmesi..hevesini kırmak istemiyorum ama fikrimi söylemek istedim..
Seneler evvel benim de vardı şu titreşimli kemerlerden yok yani sıfır etki..
Saçmalama niye dışarı doğru dusecekmissin eşin densizlik etmiş erkekler bazen öyle patavatsızlik yapar bizim gibi ince düşünmüyorlar çünkü şimdi bu lafı cebine koy ve ayağa kalk sil baştan basla daha yaşın çok genç tabiki yapabilirsin yapicaksin çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmışSlm kizlar
Bizim kp de böyle oldu vefat etti kısa zaman sonrada ,Allah hayra çıkarsınNihayet uzanabildim
Kp oturuyor odasına gitmedi bir türlü akşamdan beri oturduğu yerde uyuyor uykuyu aldı.
Bizde onun başında oturuyoruz.
Eşime sen götür odasına dedim.
Adam bugün bir tuaf. Uykudan gözü açılmıyor. Oturduğu yerde uyuyor. Tuvalete giderken salona gidiyor. Yönünü karıştırıyor. Yatsıyıda kılmadı. Hiçte umrunda degil. Sabah kalktım pijamalarını çıkarıp banyoya aymış yerler yapış yapış. Ne oldu dedim. Gece tuvaleti bulamadım ararken üstüme yaptım dedi. Bugün yıkadım geryeri temizledim. Aksamdan beri yine ters tarafa gidiyor. Adam düşünce bunadımı ne
Ameliyat olduğunda bile böyle olmamıştı.
Yemekte yemiyor. Akşam sofraya oturduk. yoğurtlu makarna yapsaydın dedi. Haşlanmış erişte vardı corbasını icinceye kadar hemen sarımsaklı yogurtladım iki kaşik aldı bıraktı
Ay bilemiyorum bugün ilk defa bende aynı şeyi düşündüm. Esime birşey demedim ama adamın ecelimi yaklaştı ne dedim kendi kendimeBizim kp de böyle oldu vefat etti kısa zaman sonrada ,Allah hayra çıkarsın
Birde benim kp kv ye ben ölücem git üç aylığımi çek sonra madur olursun demiş zorla yollamış iki gün sonra da vefat etti kv diyor ona göründüler düştü burnunu sehpaya çarptı hiç hatırlamıyor dediAy bilemiyorum bugün ilk defa bende aynı şeyi düşündüm. Esime birşey demedim ama adamın ecelimi yaklaştı ne dedim kendi kendime
Gerçekten tuaf davranıyor
Allah korusun, gecinden versinAy bilemiyorum bugün ilk defa bende aynı şeyi düşündüm. Esime birşey demedim ama adamın ecelimi yaklaştı ne dedim kendi kendime
Gerçekten tuaf davranıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?