Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Guzel kardesim üzüntünü içimde hissettim. Hiç uzulme,insanoglu işte çig süt emmiş,çok yakininda olsa sana karşı hata yapabiliyor, eşin düşüncesizlik etmis. Bunun için kendine zulmetme. İçinden kotu seylerde gecirme,dua yerine geçer mazallah. Kimsesiz degilsin,seni disari degil içeri düşüren Mevlaya şukurler olsun. Seni evladina ve sevdiklerine bağişlamiş.Allah beterinden korusun. Geçmis olsun

Yediklerimi yazdığım program çıkarıyor ben bişey yapmıyorum sadece inceliyorum. Bu yıl bu işi bitirecegim suan acıktım ama yine de yemiyorum

Öncesin de Yeşilçay içmen gerek.
y.o.l.c.u

konuyu anlamasamda günlerdir içmedim ve şuan çikolatanın dibine vurdum...geçmiş çokk birikmiş kaç kere okumak için açtım ama okuyamadım...bir ara kendimi toparlayabilirsem tekrar aranızda olucam inş...hayırlı geceler....

cakil80 ac uyumak saglikli olmanin uyurken yag yakicak olmanin belirtisidir insallah bende cok aciktim su an.
Aksam ogunlerini saglam tut lutfen.

hergaf ne tatlış bi ablasın sen :)

@HasibeG hasibecim once bi sarildim sana kuzum nasil incindigini hissettim inan.
Eşlerdede birikim oluyor bu konuda durup durup bir laf ediyolar fena oluyor.
Uzuntun sana kamçı olsun olmak zorunda.
O demesede biz zaten biliyoruz fazla oldugumuzu.

Geçmiş olsun canım ayağında bayağı yara almış hemen geçmeyebiliyor ben geçenlerde düştüm yaa ne kadar zaman geçti halada ağrıyor bu kadar ağrıyacağını bilseydim düştüğüm yerden hiç kalkmazdım ambulans çağırtırırdım o kadar yanii eşinde bir an boş bulunmuş işte sonra pişman olmuştur fakat söz ağzından çıkmış mağlesef dinlen biraz iki çocuk çalışıyorsun da yarın pazar evdeysen dinlendir kendini hem ruhen hem bedenen sana iyi gelecektir bu kadar ayak ağrısının yanında kendini birde yıpratma olurmu

Sen de çok tatlısin,bu grubun motivasyon ve moral kaynağisin.

Göbeğin kızarıp kaşindigiyla kaliyon

Nihayet uzanabildim
Kp oturuyor odasına gitmedi bir türlü akşamdan beri oturduğu yerde uyuyor uykuyu aldı.
Bizde onun başında oturuyoruz.
Eşime sen götür odasına dedim.
Adam bugün bir tuaf. Uykudan gözü açılmıyor. Oturduğu yerde uyuyor. Tuvalete giderken salona gidiyor. Yönünü karıştırıyor. Yatsıyıda kılmadı. Hiçte umrunda degil. Sabah kalktım pijamalarını çıkarıp banyoya aymış yerler yapış yapış. Ne oldu dedim. Gece tuvaleti bulamadım ararken üstüme yaptım dedi. Bugün yıkadım geryeri temizledim. Aksamdan beri yine ters tarafa gidiyor. Adam düşünce bunadımı ne
Ameliyat olduğunda bile böyle olmamıştı.
Yemekte yemiyor. Akşam sofraya oturduk. yoğurtlu makarna yapsaydın dedi. Haşlanmış erişte vardı corbasını icinceye kadar hemen sarımsaklı yogurtladım iki kaşik aldı bıraktı

Saçmalama niye dışarı doğru dusecekmissin eşin densizlik etmiş erkekler bazen öyle patavatsızlik yapar bizim gibi ince düşünmüyorlar çünkü şimdi bu lafı cebine koy ve ayağa kalk sil baştan basla daha yaşın çok genç tabiki yapabilirsin yapicaksin çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış

Bizim kp de böyle oldu vefat etti kısa zaman sonrada ,Allah hayra çıkarsın

Bizim kp de böyle oldu vefat etti kısa zaman sonrada ,Allah hayra çıkarsın
Ay bilemiyorum bugün ilk defa bende aynı şeyi düşündüm. Esime birşey demedim ama adamın ecelimi yaklaştı ne dedim kendi kendime
Gerçekten tuaf davranıyor

Ay bilemiyorum bugün ilk defa bende aynı şeyi düşündüm. Esime birşey demedim ama adamın ecelimi yaklaştı ne dedim kendi kendime
Gerçekten tuaf davranıyor
Birde benim kp kv ye ben ölücem git üç aylığımi çek sonra madur olursun demiş zorla yollamış iki gün sonra da vefat etti kv diyor ona göründüler düştü burnunu sehpaya çarptı hiç hatırlamıyor dedi

Birde eşler kiloluyken her şey zor iki taraf içinde kilo verip güzelleşince laflar sozler bir değişiyor adamlar atmaca gibi oluyor peşinde Hasibe o zamanda sen onu süründür yarından tezi yok bak bunuda buraya yazıyorum senden sıkı bir atak bekliyorum kilo verme konusunda

Iyi geceler türkiyee
Nerde yaşanıyor ve yaşatılıyorsa

Akşama doğru çocuklar geldi gelincim havuçlu cevizli kek yapmış getirmiş
Ben yedimmi

Rakibem hemen sevinmesin :))
Tabiki yimedimmm benim listem var bu hafta çok iyi kilo vermem lazım dedim
O da zaten bu duruma alıştı

Sabaha güzel eksilerle uyanmak dileğiyle
Iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…