Yok kuzum 3 seneyi geçtiMefkurem ben senin gelinciginn olsam kek getirsem tadinada sen bakmasan inan cok kötü olurdum.moralim sifir olurdu. Ne takintili bi kayinvalide işim zor derdim. Yeni gelincin dimi keki getiren
Hasibem okurken benimde içim cızz ettiSlm kizlar
Cnm o kadar aciyorki anlatamam
Evdeki kimseyle paylasamiyorum ama icimi dokmem lazim bende size yazmak istedim
Bugun cam sileyim dedim. 3. Odanin camini silerken tabureye cikmamla taburenin kirilip ortasindan bacaklarimin gecip yere yigilmam bir oldu tabi bir ciglik. Eminede odadaydi cocuk sasirdi kaldi. Cok sukur verilmis sadakam varmis disari dogru degil iceri dogru dustum. Bacaklarim boydan boya siyrildi kanadi hala aciyor.
Esim odaya geldi bir seyin var mi iyi misin bir yerini carprin mi diye soracagina kizim tabureler artik anneni tasimiyor dedi.
Yazarken bile agliyorum. Butun acilarimi unuttum bu lafi kalbimi daha cok acitti keske dedim disari dogru dusseydimde bu lafi isitmeseydim.
Tatlım anlattığına göre demens başlangıcı olabilirAy bilemiyorum bugün ilk defa bende aynı şeyi düşündüm. Esime birşey demedim ama adamın ecelimi yaklaştı ne dedim kendi kendime
Gerçekten tuaf davranıyor
Bizde götürelim diyoruz ama çok problemli bir insan burda herhangi bir hastahaneye görürsek yatış verseler katiyen hakkından gelemeyiz. İnegöle gotürmemiz lazım. Pazar günüde inegöldeki arkadaşı bulabilirmiyiz bilmiyorum. Özel hastahanede bile tutamadık biz onuHasibem okurken benimde içim cızz etti
Ruhundaki kırılganlığı çok iyi anlıyoruz hepimiz benzer şeyler yaşamışızdır
Herkesin bi tık noktası vardırya
Belki şer gördüğümğz bu olay senin daha azimlenmene sebep olacak
Tatlım anlattığına göre demens başlangıcı olabilir
Bi dr a götürseniz iyi olur
Allahim sabahin erken saatinin huzuru bambaska
Kimse duymasin yuruyus yaptigimi
Kolay gelsin ceydacim ne zaman bitiyor çilen :)an itibariyle
ne güzel ders çalışıyordum dikkatim dağıldı
Hiç norologa götürdünuz muNihayet uzanabildim
Kp oturuyor odasına gitmedi bir türlü akşamdan beri oturduğu yerde uyuyor uykuyu aldı.
Bizde onun başında oturuyoruz.
Eşime sen götür odasına dedim.
Adam bugün bir tuaf. Uykudan gözü açılmıyor. Oturduğu yerde uyuyor. Tuvalete giderken salona gidiyor. Yönünü karıştırıyor. Yatsıyıda kılmadı. Hiçte umrunda degil. Sabah kalktım pijamalarını çıkarıp banyoya aymış yerler yapış yapış. Ne oldu dedim. Gece tuvaleti bulamadım ararken üstüme yaptım dedi. Bugün yıkadım geryeri temizledim. Aksamdan beri yine ters tarafa gidiyor. Adam düşünce bunadımı ne
Ameliyat olduğunda bile böyle olmamıştı.
Yemekte yemiyor. Akşam sofraya oturduk. yoğurtlu makarna yapsaydın dedi. Haşlanmış erişte vardı corbasını icinceye kadar hemen sarımsaklı yogurtladım iki kaşik aldı bıraktı
Kesinlikle katılıyorum en iyi intikamBirde eşler kiloluyken her şey zor iki taraf içinde kilo verip güzelleşince laflar sozler bir değişiyor adamlar atmaca gibi oluyor peşinde Hasibe o zamanda sen onu süründüryarından tezi yok bak bunuda buraya yazıyorum senden sıkı bir atak bekliyorum kilo verme konusunda
Sabotaj hissettimMefkurem ben senin gelinciginn olsam kek getirsem tadinada sen bakmasan inan cok kötü olurdum.moralim sifir olurdu. Ne takintili bi kayinvalide işim zor derdim. Yeni gelincin dimi keki getiren
Şu bit kadar legolardan mi :)Dun AVM nin birin de Lego etkinliği vardı. Baba oğul oraya gittiler dönüşte tabi bilmem kaç parcalik lego almışlar yine.
Sabahın Körün de uyanmış tıkır tıkır sesler onlarla uğraşıyor... şimdi ki legolarda çok değişik. Öyle güzel objeler yapılıyor ki. :)
Allahtan cuma günü ödevi yaptırmıştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?