Gunaydin guzum neden cuma gunu gelmedin? Profiline bak emi
ÂminHerkese huzurlu pazarlar
dafi Allah elden ayaktan düşürmesin canım. Ihmal etmeden götürün doktora..
Kötü duruma düşse yine olan sana olacak QUOTE]
götürüyoruz canım parkinson var elleri titriyor. Pipet kaşıklarım var bütün sıvıları pipet şeklindeki kaşıklarla veriyorum. hasta oldugunda daha cok titriyor ağzına veriyoruz[/QUOTE]Hiç norologa götürdünuz mu
Canim onlardan duygusallik empati bekleme Tabure de eskimiş olabilir kendi ciktiginda da dusebilirdi. Ben de evin camini silemiyorum çünkü fransız balkon silerken araya sigamiyorum. Eşim siliyorum mecburen ya da araba silecegi ile siliyorum. Onlar için yasadiklarimiz komedi ufak tefek komik şeyler ne kadar yaraladiklarini anlamiyorlar.
Iyi olmana bişeyinin olmamasina sevindim ben de geçen kış 3 kez buzda düştüm ve eşim benimle uğraşıp durdu oysa aklimda kilodan dolayı bir yerime bişey olursa kim bakar düşüncesi vardı. Bana bakacak kimse de yok. Bir keresinde eşimin yüzüne allah beni senin eline dusurmesin dedim çok içten ettim bu duayı. Kalbimde çok çiziklere neden oluyor. Eşim arkadaslarimiza nasıl düştüğümu anlatırken beni nasıl kırdiginin farkında bile değildi.
Şimdi gelelim intikam planına sandalye kırıldığina göre zevkine göre yenisini aldım hatta pahalı olandan bile olabilir. Hatta rol yap hizmet etmek zorunda kalsın al intikamini acı acı bir aksam yemek hazırlayıp bulasik yıkasin hatta aklına daha hain intikam planı varsa yap gitsin
Geçmiş olsun Hasibecim Allah korumuş
Eşin de yanlış yapmış ama erkekler bazen hatta genelde patavatsız düşüncesiz davranabiliyorlar çocuktan beterler
Takma sen kafana inşallah hatasını anlar da gönlünü alır
Kırıldığını hissettir bana sorarsan
canım kalbin çok kırılmış. üzüldüm. bir de bu söz eşinden gelince yıpratmış seni. düşüncesizlik yapmış. ona inat diyetine sporuna devam et. erkekler bu konuda düşüncesiz oluyor. daha fazla sıkma canını
Ne kadar cok i ugrasiyorsun bu cizelgelerle yuruyuse vakit kalmiyor :))))
Cok haklisin. Corba varsa ekmek yok ekmek varsa pilav yok pilav varsa ekmek yok
Ahh canim uzulmene ve caninin yanmasina uzuldum. Cok gecmis olsun. Esinecakil80 e katiliyorum. Kendini rahatlatacak begendigin birseyler aldir yada birazcik yat nobet yoksa bu 2 gun esin yemek yapip cocuklarla ilgilensin. Yarin cocuklari disari cikarsin sende evde dinlenirsin
Guzel kardesim üzüntünü içimde hissettim. Hiç uzulme,insanoglu işte çig süt emmiş,çok yakininda olsa sana karşı hata yapabiliyor, eşin düşüncesizlik etmis. Bunun için kendine zulmetme. İçinden kotu seylerde gecirme,dua yerine geçer mazallah. Kimsesiz degilsin,seni disari degil içeri düşüren Mevlaya şukurler olsun. Seni evladina ve sevdiklerine bağişlamiş.Allah beterinden korusun. Geçmis olsun
cakil80 ac uyumak saglikli olmanin uyurken yag yakicak olmanin belirtisidir insallah bende cok aciktim su an.
Aksam ogunlerini saglam tut lutfen.
hergaf ne tatlış bi ablasın sen :)
Bulamiyorum hasibecim once bi sarildim sana kuzum nasil incindigini hissettim inan.
Eşlerdede birikim oluyor bu konuda durup durup bir laf ediyolar fena oluyor.
Uzuntun sana kamçı olsun olmak zorunda.
O demesede biz zaten biliyoruz fazla oldugumuzu.
Hasibecim çok geçmiş olsun
Allah korumuş.
At kafandan o kötü düşünceleri eşin çok korkmuş. kendince espiri yapmaya çalışarak korkusunu gizlemiş .
Geçmiş olsun canım ayağında bayağı yara almış hemen geçmeyebiliyor ben geçenlerde düştüm yaa ne kadar zaman geçti halada ağrıyor bu kadar ağrıyacağını bilseydim düştüğüm yerden hiç kalkmazdım ambulans çağırtırırdım o kadar yanii eşinde bir an boş bulunmuş işte sonra pişman olmuştur fakat söz ağzından çıkmış mağlesef dinlen biraz iki çocuk çalışıyorsun da yarın pazar evdeysen dinlendir kendini hem ruhen hem bedenen sana iyi gelecektir bu kadar ayak ağrısının yanında kendini birde yıpratma olurmu
Nihayet uzanabildim
Kp oturuyor odasına gitmedi bir türlü akşamdan beri oturduğu yerde uyuyor uykuyu aldı.
Bizde onun başında oturuyoruz.
Eşime sen götür odasına dedim.
Adam bugün bir tuaf. Uykudan gözü açılmıyor. Oturduğu yerde uyuyor. Tuvalete giderken salona gidiyor. Yönünü karıştırıyor. Yatsıyıda kılmadı. Hiçte umrunda degil. Sabah kalktım pijamalarını çıkarıp banyoya aymış yerler yapış yapış. Ne oldu dedim. Gece tuvaleti bulamadım ararken üstüme yaptım dedi. Bugün yıkadım geryeri temizledim. Aksamdan beri yine ters tarafa gidiyor. Adam düşünce bunadımı ne
Ameliyat olduğunda bile böyle olmamıştı.
Yemekte yemiyor. Akşam sofraya oturduk. yoğurtlu makarna yapsaydın dedi. Haşlanmış erişte vardı corbasını icinceye kadar hemen sarımsaklı yogurtladım iki kaşik aldı bıraktı
Saçmalama niye dışarı doğru dusecekmissin eşin densizlik etmiş erkekler bazen öyle patavatsızlik yapar bizim gibi ince düşünmüyorlar çünkü şimdi bu lafı cebine koy ve ayağa kalk sil baştan basla daha yaşın çok genç tabiki yapabilirsin yapicaksin çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış
Birde eşler kiloluyken her şey zor iki taraf içinde kilo verip güzelleşince laflar sozler bir değişiyor adamlar atmaca gibi oluyor peşinde Hasibe o zamanda sen onu süründüryarından tezi yok bak bunuda buraya yazıyorum senden sıkı bir atak bekliyorum kilo verme konusunda
Hasibem okurken benimde içim cızz etti
Ruhundaki kırılganlığı çok iyi anlıyoruz hepimiz benzer şeyler yaşamışızdır
Herkesin bi tık noktası vardırya
Belki şer gördüğümğz bu olay senin daha azimlenmene sebep olacak
Tatlım anlattığına göre demens başlangıcı olabilir
Bi dr a götürseniz iyi olur
Gunaydinnn musmutlu pazarlar
Bulamiyorum hasibecim aklima geliyosun durup durup uzulme bugun daha olurmu?
Allah canini sag etsin yavrularinla guzel gunler senin olsun.
Esinede cok gonul koyma geneli oyle erkekler pat kut konusuyorlar
Herkese huzurlu pazarlar
Bulamiyorum canım çok geçmiş olsun Allah korumuş. Ne demek dışarı dusseydim Allah korusun... iki laf duydun diye bu kadarmi vazgeçtin kendinden.
Oncelikle sen annesin. herseyden önce çok güçlü kadinsin.. Bu olay senin için bir kırılma noktası olsun canım. .
Ayrıca ben eşinin nedense kötü anlamda söylediğini düşunmedim .
O an espri yapmış ama eline yüzüne bulaştırmış. Şimdi söz sen de artık. Zayıflayıp saçlarını savurarak dersin ki bir zamanlar şişman diye dalga geçtiğin o kadın benim.
@ISILDURU evet o sonuçlar bir aylık. Başlarken olctu beni bir de 4. Hafta .. ben de çok şaşırdım inan o kadar beklemiyordum. ..
Kesinlikle tavsiye ederim...
dafi Allah elden ayaktan düşürmesin canım. Ihmal etmeden götürün doktora..
Kötü duruma düşse yine olan sana olacak...
Mefkurem Tebrikler -kek ve Hayır'ı- bir araya getirdigin için. .
@y.o.l.c.u bekliyoruz kuzum dön bir an önce özledik seni...
Bonus çatal bıçak Yalama kısmında kocaman gulumsemisim..
@baharnaz bu hafta alicaksin sonuçları dimi merak ediyorum ben de . Bakalım nasıl tedavi uygulanicak neler diyecekler..
@burcu1983 canım sen de iyi gidiyorsun. Fazla kilo almadın kontrollusun.
cakil80 tavuk kanat yiyebilirsin bugün.. yanın da hazırladığın sosla..oh miss..
Bulamiyorum canım benim çok geçmiş olsun..
Eşin konusunda art niyetle söyledigini düşünmedim ben,sanırım espiri yapmak istemiş ama yapamayıp incinmene sebep olmuş..
Erkekler fıtraten bizler gibi hassas ve düşünceli degiller,olamazlarda..
Çogu zaman gösterdigimiz hassasiyeti bekliyoruz ama beklenti içinde olmak daha çok yorup yıpratıyor bizi..
Yaşadıgın bu kırgınlıgı üzülüp,aglamak yerine olumlu şekilde kendi lehine çevir lütfen,daha çok özveri göster kendine,bedenine..
Hep birlikte gösterelim,çünkü kendimizden önemlisi yok bu dünyada..
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin cnm gerçekten iki taraf içinde çok zormin
Doğru söylüyorsun canım
Millet ziyarete geliyor misafir gibi oturup gidiyor. Iki kere ameliyat oldu. Onar gün yattık hastahanede bir meyve suyu bile getirmediler. 1 saat biz duralim git bir duş al diyen çıkmadı.
Bu sabah iyi kalktı biz bütün gece uyumadık. Sabah sevdiği kahvaltıları hazırladım.
Güzel kahvaltı yaptı karnı doyunca köye gidelim diye tutturdu. Eşim aldı köye götür
Aynı beeen
Hasibe niye kırıldığını söylemedin cnmGunaydin kizlar
Bugun agrim daha az cok sukur
Rabbime sukurler olsun beni evlatlarima bagisladi
Esimden ilk defa boyle bir soz duydugum icin belkide bu kadar kirildim
Ara ara aklima gelip agladim hep ne oldugu sordu dustugum icin canim aciyor ondan olabilir mi acaba dedim
Annemde ben kalkarken gelebildi ne oldugunu anlayamadi catlakti o tabure zaten dikkat etseydin kizim dedi sonra ciziklerimi gorunce ben o kadar oldugunu tahmin etmedim diyip gozleri doldu
Esimlede cok uzatmadim normale dondum ama kirginligim icimde duruyor aksam ders calisiyordu cay tatli falan goturdum eminenin yatmadan onceki seramonilerini ona yaptirdim annem perdeleri utuleri onlari astirdim gece o ders calisirken sandalye ve taburelere baktim biraz
Sabah konusuyoruz dedim benim gun parasi sandalyelere taburelere gidecek herhalde (1200 toplaniyor) sasirdi ne zannediyorsun metal ayakli en uyduruk tabureler en az 50 tlden basliyor sandalyeler 100 tlden basliyor dedim agzi acik kaldi
Hepinize destekleriniz icin tesekkur ederim. Kendimi iyi hissettirdiniz. Servisten kizlari ayarladim onumuzdeki hafta hepberaber karataya baslicaz w.app grup kurcaz surekli haberlescez ise mesailerimiz el verdigince yurucez vs vs. Insallah 3o uma fit girme hedefime ulasabilirim o zamanYENA nin dedigi gibi sacimi savurup bir zamanlar sisko ama gururlu bir kadin vardi derim anammm turk filmine bagladim
dafi ablacim gecmis olsun Allah sizlere sabirlar versin ugrasmasi zor ama sevabi cok Allah yardimciniz olsun
BonusCumartesi
Sabah 10:30
Kaşarli sucuklu yarim lavaş
1 kk beyaz peynir, domates
1-2 tatli kasigi bal
13:00
2 tane iri kirmizi erik, duble turk kahvesi
Oglen 16:30
2 dilim tahilli ve cavdar
1 tabak ici alinmis firinlanmis karniyariklarin patlicanlari
3-4 kasik yogurt
Cocuklar pasta yerken yalanmis catal bicak
Aksam 19:30-20:00 arasi
2 iri mandalina, 7 tane kayisi cekirdegi
1 tatli kasigi irmik helvasi
(goz hakki olur diye israrla verdiler)
1-2 tane cubuk kraker cocuklarla
Su 1,5 litre yesil cay spor yok
Canım proteini biraz artirsan ve meyveyi azaltsan daha mi iyi olur ki. Gerçi bizler diyetisyen degiliz ama bu şekilde daha iyi kilo verildiğini düşünüyorum.Cumartesi
Sabah 10:30
Kaşarli sucuklu yarim lavaş
1 kk beyaz peynir, domates
1-2 tatli kasigi bal
13:00
2 tane iri kirmizi erik, duble turk kahvesi
Oglen 16:30
2 dilim tahilli ve cavdar
1 tabak ici alinmis firinlanmis karniyariklarin patlicanlari
3-4 kasik yogurt
Cocuklar pasta yerken yalanmis catal bicak
Aksam 19:30-20:00 arasi
2 iri mandalina, 7 tane kayisi cekirdegi
1 tatli kasigi irmik helvasi
(goz hakki olur diye israrla verdiler)
1-2 tane cubuk kraker cocuklarla
Su 1,5 litre yesil cay spor yok
Canım masallah ne azimliymissin. Diyetle mi verdin o kadar kiloyu? Şimdi kaç kilosun ve tekrar kilo almana ne sebep oldu. Tecrübelrini paylaşirsan biz de faydalanmiş oluruz.Karnıyarığın niye içini yemedin merak ettim :))
Akşam doyurucu bişey olmayınca muhtemelen aç kalmışındır cnm heralde dışardaydın
havalar soğumadımı daha oralarda
Haftada kaç gün gidiyodun cnm
En fazla 123 görmüştüm cnm, tartılmadığım zamanlarda daha fazlaysa orasını bilemiyorum
Geçen sefer 113.5 la başlayıp 68 kiloya inmiştim. Ilk 6 ayı sıfır kaçamakla 34 kilo verdim son 6 ayı biraz salladım toplam 1 sene civarında
Selamun aleyküm güzeller
Allah şifa versin canım, size de kolaylık versin. işi zor ama sevabı çok.Hayırlı günler
Âmin
Doğru söylüyorsun canım
Millet ziyarete geliyor misafir gibi oturup gidiyor. Iki kere ameliyat oldu. Onar gün yattık hastahanede bir meyve suyu bile getirmediler. 1 saat biz duralim git bir duş al diyen çıkmadı.
Bu sabah iyi kalktı biz bütün gece uyumadık. Sabah sevdiği kahvaltıları hazırladım.
Güzel kahvaltı yaptı karnı doyunca köye gidelim diye tutturdu. Eşim aldı köye götürdü.
götürüyoruz canım parkinson var elleri titriyor. Pipet kaşıklarım var bütün sıvıları pipet şeklindeki kaşıklarla veriyorum. hasta oldugunda daha cok titriyor ağzına veriyoruz
Âmin Allah razı olsunGunaydin kizlar
Bugun agrim daha az cok sukur
Rabbime sukurler olsun beni evlatlarima bagisladi
Esimden ilk defa boyle bir soz duydugum icin belkide bu kadar kirildim
Ara ara aklima gelip agladim hep ne oldugu sordu dustugum icin canim aciyor ondan olabilir mi acaba dedim
Annemde ben kalkarken gelebildi ne oldugunu anlayamadi catlakti o tabure zaten dikkat etseydin kizim dedi sonra ciziklerimi gorunce ben o kadar oldugunu tahmin etmedim diyip gozleri doldu
Esimlede cok uzatmadim normale dondum ama kirginligim icimde duruyor aksam ders calisiyordu cay tatli falan goturdum eminenin yatmadan onceki seramonilerini ona yaptirdim annem perdeleri utuleri onlari astirdim gece o ders calisirken sandalye ve taburelere baktim biraz
Sabah konusuyoruz dedim benim gun parasi sandalyelere taburelere gidecek herhalde (1200 toplaniyor) sasirdi ne zannediyorsun metal ayakli en uyduruk tabureler en az 50 tlden basliyor sandalyeler 100 tlden basliyor dedim agzi acik kaldi
Hepinize destekleriniz icin tesekkur ederim. Kendimi iyi hissettirdiniz. Servisten kizlari ayarladim onumuzdeki hafta hepberaber karataya baslicaz w.app grup kurcaz surekli haberlescez ise mesailerimiz el verdigince yurucez vs vs. Insallah 3o uma fit girme hedefime ulasabilirim o zamanYENA nin dedigi gibi sacimi savurup bir zamanlar sisko ama gururlu bir kadin vardi derim anammm turk filmine bagladim
dafi ablacim gecmis olsun Allah sizlere sabirlar versin ugrasmasi zor ama sevabi cok Allah yardimciniz olsun
O zaman daha sık gelllgünaydın kızlarr mutlu pazarlarr
şöyle bir düşündüm de buraya gelmek iyi geliyor bana
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin cnm gerçekten iki taraf içinde çok zor
Sende bu yaptıklarının karşılığını mutlaka alacaksın
Amin Allah razı olsunAllah şifa versin canım, size de kolaylık versin. işi zor ama sevabı çok.
Evet cnm sağlıklı beslenmeyleCanım masallah ne azimliymissin. Diyetle mi verdin o kadar kiloyu? Şimdi kaç kilosun ve tekrar kilo almana ne sebep oldu. Tecrübelrini paylaşirsan biz de faydalanmiş oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?