Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bulamiyorum canım benim çok geçmiş olsun..
Eşin konusunda art niyetle söyledigini düşünmedim ben,sanırım espiri yapmak istemiş ama yapamayıp incinmene sebep olmuş..
Erkekler fıtraten bizler gibi hassas ve düşünceli degiller,olamazlarda..
Çogu zaman gösterdigimiz hassasiyeti bekliyoruz ama beklenti içinde olmak daha çok yorup yıpratıyor bizi..
Yaşadıgın bu kırgınlıgı üzülüp,aglamak yerine olumlu şekilde kendi lehine çevir lütfen,daha çok özveri göster kendine,bedenine..
Hep birlikte gösterelim,çünkü kendimizden önemlisi yok bu dünyada..

Selamun aleyküm güzeller
Hayırlı günler
Herkese huzurlu pazarlar

dafi Allah elden ayaktan düşürmesin canım. Ihmal etmeden götürün doktora..
Kötü duruma düşse yine olan sana olacak QUOTE]
Âmin
Doğru söylüyorsun canım
Millet ziyarete geliyor misafir gibi oturup gidiyor. Iki kere ameliyat oldu. Onar gün yattık hastahanede bir meyve suyu bile getirmediler. 1 saat biz duralim git bir duş al diyen çıkmadı.

Bu sabah iyi kalktı biz bütün gece uyumadık. Sabah sevdiği kahvaltıları hazırladım.
Güzel kahvaltı yaptı karnı doyunca köye gidelim diye tutturdu. Eşim aldı köye götürdü.

Hiç norologa götürdünuz mu
götürüyoruz canım parkinson var elleri titriyor. Pipet kaşıklarım var bütün sıvıları pipet şeklindeki kaşıklarla veriyorum. hasta oldugunda daha cok titriyor ağzına veriyoruz[/QUOTE]

Gunaydin kizlar

Bugun agrim daha az cok sukur
Rabbime sukurler olsun beni evlatlarima bagisladi

Esimden ilk defa boyle bir soz duydugum icin belkide bu kadar kirildim
Ara ara aklima gelip agladim hep ne oldugu sordu dustugum icin canim aciyor ondan olabilir mi acaba dedim

Annemde ben kalkarken gelebildi ne oldugunu anlayamadi catlakti o tabure zaten dikkat etseydin kizim dedi sonra ciziklerimi gorunce ben o kadar oldugunu tahmin etmedim diyip gozleri doldu

Esimlede cok uzatmadim normale dondum ama kirginligim icimde duruyor aksam ders calisiyordu cay tatli falan goturdum eminenin yatmadan onceki seramonilerini ona yaptirdim annem perdeleri utuleri onlari astirdim gece o ders calisirken sandalye ve taburelere baktim biraz

Sabah konusuyoruz dedim benim gun parasi sandalyelere taburelere gidecek herhalde (1200 toplaniyor) sasirdi ne zannediyorsun metal ayakli en uyduruk tabureler en az 50 tlden basliyor sandalyeler 100 tlden basliyor dedim agzi acik kaldi

Hasibecim çok geçmiş olsun
Allah korumuş.
At kafandan o kötü düşünceleri eşin çok korkmuş. kendince espiri yapmaya çalışarak korkusunu gizlemiş .

Gunaydinnn musmutlu pazarlar

Bulamiyorum hasibecim aklima geliyosun durup durup uzulme bugun daha olurmu?
Allah canini sag etsin yavrularinla guzel gunler senin olsun.
Esinede cok gonul koyma geneli oyle erkekler pat kut konusuyorlar

Hepinize destekleriniz icin tesekkur ederim. Kendimi iyi hissettirdiniz. Servisten kizlari ayarladim onumuzdeki hafta hepberaber karataya baslicaz w.app grup kurcaz surekli haberlescez ise mesailerimiz el verdigince yurucez vs vs. Insallah 3o uma fit girme hedefime ulasabilirim o zaman YENA nin dedigi gibi sacimi savurup bir zamanlar sisko ama gururlu bir kadin vardi derim anammm turk filmine bagladim

dafi ablacim gecmis olsun Allah sizlere sabirlar versin ugrasmasi zor ama sevabi cok Allah yardimciniz olsun

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin cnm gerçekten iki taraf içinde çok zor
Sende bu yaptıklarının karşılığını mutlaka alacaksın

Hasibe niye kırıldığını söylemedin cnm
Biz karşıdan ne hissettiğimizi anlasınlar istiyoruz ama erkeklerde o ince fikir yok
Yaptığı hatanın farkında bile değildir eşin

Yeni başlangıcın hayırlı olsun
Bence o kırık tabureyide atma
Motivasyonun azalırsa o tabureyi görmek seni tekrar azimlendirir

Bonus
Canım proteini biraz artirsan ve meyveyi azaltsan daha mi iyi olur ki. Gerçi bizler diyetisyen degiliz ama bu şekilde daha iyi kilo verildiğini düşünüyorum.

Canım masallah ne azimliymissin. Diyetle mi verdin o kadar kiloyu? Şimdi kaç kilosun ve tekrar kilo almana ne sebep oldu. Tecrübelrini paylaşirsan biz de faydalanmiş oluruz.

Selamun aleyküm güzeller
Allah şifa versin canım, size de kolaylık versin. işi zor ama sevabı çok.

Âmin Allah razı olsun

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin cnm gerçekten iki taraf içinde çok zor
Sende bu yaptıklarının karşılığını mutlaka alacaksın

Allah şifa versin canım, size de kolaylık versin. işi zor ama sevabı çok.
Amin Allah razı olsun
Çok ince bir çizgi Allah imtihanı kazanmayı nasibetsin. Çok zor bir insan 5 oğlu var en küçüğü benden 4 yaş büyük 56 yaşında hepsi önünde hazırol vaziyetinde duruyor. Yinede memnun edemiyorlar. Saygıdan sevgidenmi diyorum
Bakıyorum dinliyorum sevgileri bitmiş sanki
sadece şerrinden kurtulmak için yapıyorlar.
Rabbime şükrediyorum eşim babasından çok annesine benziyor diye ve dua ediyorum hep annesine benzesin babasına çekmesin diye

Canım masallah ne azimliymissin. Diyetle mi verdin o kadar kiloyu? Şimdi kaç kilosun ve tekrar kilo almana ne sebep oldu. Tecrübelrini paylaşirsan biz de faydalanmiş oluruz.
Evet cnm sağlıklı beslenmeyle
Aslında tek sırrım kaçamak yapmamakdı
Kaçamak hem insanı kaç gün geriye götürüyor hemde psikoljik insanın kendine güvenini kaybettiriyor

Genelde menülerim
Kalkınca 1 meyve yada kuru meyve

Sabah
Yumurta peynir zeytin yeşillik vs.
Tb yada çavdar ekm 1-2 dilim (bazen yok)
Haftanın bikaç günü ekmek yiyodum bikaç günü yemiyodum

Öğlen -akşam
Sebze salata yoğurt yada et türü salata yoğurt

Şeklindeydi

Perşembe günleride daha hafif geçiriyodum

Sporu orta derecede yaptım ama genelde vardı

Suyuda 2-3 lt hep içerim bitki çayları vs.

Insan nasıl kilo verirse versin sağlıklı beslenmeyi hayatına oturtamaz boğazını tutmazsa benim gibi geri alıyor
Hele bünyen almaya elverişliyse kontrolü elden bırakmamak gerekiyor

Cuma 93.9 dum bakalım bu Cuma kaç olacak
Güzel bi eksi bekliyorum inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…