- 3 Temmuz 2009
- 1.304
- 1.081
- 658
cherry-pie özelden mesaj attım bunu da görmezsen bişeye küstüğünü düşünücem
valla canım ben nick mi bırakırken kuyruklu yıldız manasını düşünmüştümhalley bak canımı istetiyorsun halley başka nick bulamadınmı canım yaaaaaa yok metro nestle damak ......
candy bravo canım çok hırslısın hiç üşenmeden yazmışsın onları inşallah istediğin kiloya inersin bende temmuza kadar 99 olmak istiyorum
bende haftasonu mahvediyorum herşeyi ya.. o hafta verdiğimin üstüne de alıyorum.. sonra toparla toparlayabilirsen.. öyle hafif şeyler beni dize getirmiyor.. yaza kadar robot gibi yaşarım yine yaparım.. yeter ya!
canım şu an emin ol aynı dertten müzdaripim verdiğimi aldım. sabah kalktım 20 dk step yaptım akşam üzeride 20 dk yapıcam artık her gün yapıcam kaydirigubbakcemile2
ıyi akşamlar hepinize güzeller....
Halley sağlığınla oynama canım benim.
Detoxlarla sağlıklı ve kalıcı kilo verebilen duymadım daha.....
Bizim topikten bir arkadaşımız(Seçil) 40 kiloya yakın verdi.Asla detox yaptığını duymadım.
Bence 1200 kalorilik bir diyet reçetesiyla gayet başarılı zayıflarsın ve sağlık sorunları
yaşamazsın.Tabii sen bilirsin bu benim fikrim.Açıkçası çok şeyi tecrübe ettim.Düzenli ve
dengeli beslenerek tabii hareketi de arttırarak zayıflamak en başarılı ve kalıcı olanı.
Diğer tüm şok diyetlerden zarar gördüm....
evet tatlım haklısın detox taki amacım kilo vermek değil aslında 1 2 gün toxinlerden uzaklaşmak
Çok haklısın 1200 maksimum 1500 en ideali..
GÜnaydın hanımlar... Nasılsınız..
Aksamkı konularınızı okudum..her sÖzÜnÜze katılıyorum..
Hatta allah bız ınsanoglunun ÖldÜgÜ zaman gÖbeklİ olmasını hıc hos gormeyecegını,bunun hesabının cok zor verılecegını duymustum.
Neyse hanımlar bugune kadar nolmussa olmus bundan sonra kılo verdıgımız taktırde her yonden ne kadar kazanclı olacagımızda ortaya cıkmıs oldu..
Hepınıze bu anlamda saygılarımı sunuyorum...
Bızı aydınlatıyorsunuz hakkınızı helal edın...
günaydın canım.. onu ben de duymuştum.. nedense göbekliler duyuyor bunu sadece kaydirigubbakcemile3
EVET GÜZELİM CUNKI O BIZIM SORUNUMUZDA ONDAN :CüvCüv:
PEKI ÖNDEN BAKILDIGINDA SORUNU OLMAYIP POPOLARI COOOK BUYUK OLANLAR DAHAMI AVANTAJLI...
DEMEKKI GOBEK YEMEKTEN...POPOYSA TEMBELLIKTEN COK OTURMAKTAN...
NE DERSİNİZ..CADIARZU
Şu an ekranda;
ambrosia2007,
YENA,
halley,
BEYZUS,
bursa16,
bonus,
candy_candy slm arkadaşlarım, can dostlarım.
Kilo alan bacınızı atarmısınız, satarmısınız bilmem?
yasakkelimeŞu an ekranda;
ambrosia2007,
YENA,
halley,
BEYZUS,
bursa16,
bonus,
candy_candy slm arkadaşlarım, can dostlarım.
Kilo alan bacınızı atarmısınız, satarmısınız bilmem?
Beyzuscugum dun yemeklerım dıkkatlıydı.sporumuda yaptım..
Yanlız bu sabah canım hıc bırsey yemek ıstemıyor.yarım elma yarım portakal yedım.bırazdan kalkıp egzersız yapacagım..dun bıraz suyumu az ıctım ama bu sabah 2 koca bardak sıcak su ve 2 bardakta normal su ıctım..belkıde o İŞtahımı kestı...
Hanımlar cumartesı gunu mısafırım vardı gorsenız 45 yasında bır afat super vucuda sahıp.kılodan konu acılınca meger bır zamanlar oda epey sısmanmıs ne yaptıgını sordum..her sabah gune lımonlu ılık su ve kucuk bır sarımsakla basladıgını soyledı oyle delıgıbıde dıyet yapmadım dedı..ılk 2 ay kılovermedım fakat sonrasında acayıp İnceldım dedı....
Ne dersınız bızdemı oyle yapsak....
biz evdeki şişman eş oluyoruz ama şu aşamada.. mafoldumben şişmanda olsak eşlerimiz zayıf kadınlara imrenerek bakmasınlar senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?