Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Anam ne uzun yasmisim kafanızı sisirdim bee
Est.tatlım iyi yaptın
Önce çok tebrikler yolun sonuna gelmişin

Ama benim anlamadığım 78.5 kiloda birinin çok da kötü göründüğünü sanmıyorum
Bu arada münasebetsiz görümcene

Sen kendine öyle diyosan biz ne oluyoz bilemedim

Boyum çok kısa canım benim üstelik alt bölge hiç yok hepsi bel üstü bir bele sahiptim 110 cm di.

Çok iyi kilo vermişsin ama 4 ayda bu kadar kilo verince karacigerinde sorun olmadı mı nasıl verdin

Çok iyi kilo vermişsin ama 4 ayda bu kadar kilo verince karacigerinde sorun olmadı mı nasıl verdin
Olmadı canim her hangi bi sıkıntı hiç kaçamak yapmadım düzenli spor yaptım mutlaka hergun akşamlar hep hafif yedim karbonsuz sabahlara yumurta 2 dilim tb ekmeği ile klasik kahvaltı yaptım hep

O zaman daha sık gelll

harikasın tatlım

Neler yaptgin spor ve beslenme olarak. Benimde 3.5 aylik bebegim var. Doguma 113kg gittim dogum sonrasi 105e dustum daha sonrada azar azar vererek cuma gunu 99 gordum.. yardimci olursan cok sevinirim. Bu arada emziremiyorum, o yuzden sıkı diyete gectim

Canım her gün yarım saat ip atladim 250 başlayıp bir haftada 1000 sonra 1500 adete kadar çıktım ipte yarım saat bölgesel egzersiz yaptım bel bolumum çok kalındı orayı çalışırdım.ilk diyete başladığım da 3 ana Ogün 3 ara Öğün yaptım sabahları sıkı kahvaltı yaptım öğle et yedim genellikle akşamları sebze yogurt şimdi iki ana Ogün bir ara Öğün yapıyorum hergun ama hergun spor yaptım asla kaçamak yapmadım şundan bir lokma yesem ne olur ki demedim hiç sıkı tuttum işi

Ben kacamaksiz duramiyorum iste. Bide ara ogun hic sevmiyorum :/ ip atlamada zor ama leslie bile duzenli yapabilsem eminim faydasi olacak

İyi geceler kızlar herkesi yatırdım misafirleri yolladım yarın inşallah tam gaz devam edicem köyden doğal pestiller Cevizli sucuklar konsantre meyve suları pekmez marmelat vs geldi yedim valla napim yalanmi söylim yarından itibaren yemiycem ama hamile gibi göbek fırladı iki günde

Iyi akşamlar kızlar

Benimde öğleden sonra çamaşır, yemek hazırlamakla geçti
Sonra çocuklar geldi yemek çay faslı
Beraber maça baktılar

Çok şükür bugünüde falsosuz atlattım
Gerçi daha gün bitmedi :))

Bizim pazartesi takım içi tartı kontrol günümüz. Haftasonu kaçamakları olmasın diye...
Yarın ne çıkıcam merak ediyorum

Herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…