Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hergaf abla haftasonu biraz duzensiz oluyo. Protein her gun 1 ogunume var zaten meyvede 3 ara ogunde varda ben aksam aralarini yapmiyorum cunku tam 6 da yemek yemis olmuyorum her zaman.
Bide aksam yemek istemiyorum.

Dunde 2 normal ogun 2 ara ogun yapmis oldum.

Bisey diycekken cekinmeyin yav herkes desin fikrini dogrusunu ♡

Incitecek sekilde konusmadigimiza gore sorun yok elestiriye gerek var zaten

Harikasın

Fikir alışverişi diyelim.

cakil80

Çakılcım bu haftalık planım tabi uygulayabilirsem
Hayaller böyle ama hayatlar nasıl olacak bakalım

Eki Görüntüle 2058168

Perşembeye tam karar vermedim daha
Bu özel bir sistem mi nasıl dayanıyorsun hicbisey yok burda ben haşlanmış patatesle yoğurdu sadece midemi usuttugumde yiyorum Hımmm haksız rekabet hissettim iyiki Kıymalı şu boregini yememisim

Bu özel bir sistem mi nasıl dayanıyorsun hicbisey yok burda ben haşlanmış patatesle yoğurdu sadece midemi usuttugumde yiyorum Hımmm haksız rekabet hissettim iyiki Kıymalı şu boregini yememisim
Evett haksızlık oluyor o yüzden bu hafta lafta rakibiz :)))
Sen yinede koyverme ama
Haftaya normal düzende gidecem asıl o zaman yarışırız
Ama benim perşembeleri çok hafif olur şimdiden söyliyim istersen sende öyle yaparsın :))

Valla zor olmuyor desem yalan olur cnm
Benim gece yeme alışkanlığım olduğu için Ilk gün zordu
Dün gece daha rahat geçti
Hep açlık hissi var ama tuhaf şekilde krize girecek kadar canım bişey istemiyor
Bugünüde atlatırsam yarın sıcak yemek yiyecem işim daha kolay olur

Haklısın canım ben de her ne kadar istemesemde haftasonu duzenim bozuluyor. Misal dün 12 de yaptim kahvaltimi. Son donemlerdeki diyetlerin çoğu protein ağirlikli. Ben karatay yapiyorum o da oyle. O yüzden proteine ağirlik veriyorum ben.
Sen de azimlisin,spor da yapiyorsun,gençsin de, güzel bir diyetle çabuk verirsin kilolarini. Gençliginizi kilolara teslim etmeyin,benim gibi. Sonrası nda sağlik problemleri oluşuyor.
Bak birsey de dedin,ne çok şey soyledim. Aslinda bu soylediklerimizi hepimiz az çok biliyoruz da uygulayamiyoruz, çünkü obezite bir hastalik,her ne kadar çevremizdekiler bunu bir hastalik olarak gormeyip bogazin tutulmamasi olarak görsede
İnşallah hep birlikte bu hastaliktan kurtulur,hakettigimiz mutlu, sağlıklı hayatimizi yaşariz.

Sağol canim. Yazili diyet listelerinden ziyade kişilerin yaşayip tecrübe ettikleri daha etkili oluyor ben de.Mesele iradeyi uzun sure surdurebilmek de. Vücudun yeme ataklarini da engellersek her şey daha kolay olur insallah.
İstediğin bol eksileri görürsün inşallah bu hafta

Sıkıntı yok asıl amacim yeme atağı geçirmeden yola devam etmek haftada 1 kilo bile bana yeter. Yeterki bir günde 3 kilo alacak kadar yemeyim

Sağolasın cnm
Aynen bende belirli bi liste yapamam o yüzden diyetisyen pek bana göre değil
Zaten burda çok pahalı :)))
doğruyu yanlışı nasıl beslenmemiz gerektiğini hepimiz biliyoruz
Iş sadece uygulamada
O da sabır ve azimle olacak inş.

Bugün yine karamsar uyandım ama bu duyguda takılıp kalmayacagim takilirsam diet bozulur ve ben yine 94 olurum onun için bugün başınızı cooooook sisirebilirim bugünü kazasız atlatmaliyim.

Karamsarlık bişey yok tatlım
Ne güzel devam ediyosun
Geçmişe takılı kalmak moral bozmaktan başka işe yaramıyor
Yoksa benim intihar etmem gerekirdi :))
Yine yeniden bunu kendime nasıl yaptım, o kadar emeklerimi nasıl heba ettim diye
Ne yapalım olmuşla ölmüşe çare yok önümüze bakıcaz
Geri aldığın değil verdiğin, vereceğin kilolara odaklan
Bu hafta 8 ler kesinlikle gelecek ben inanıyorum
Sadece akşamları fazla karbon almamaya çalış

Bonus
Selam güzel arkadaşlar
Hani hayatı boyunca şişman obez olan insalar varya işte tam olarak onlardan biriyim asla ne zayıf oldum nede normal kilo da hatta genelde hep obezdim doktora gittim triodler sorunlu kilo veremezsin diyince daha da bıraktım her şeyi hamilelik lerimde kilo almadim kac kilo ile hamile kaldiysam ayni kilo ile doğum yaptım.
Diyet başlangıç serüvenim
Geçen ramazan bayramı 25 haziran yani o kadar net aklımda ev kalabalık erkekli kadınlı eşimin arkadaşları eşleri akrabalar dolu millet.sevgili görumcem aaa White dedi ne kadar kilo almissin gidecegin yere yürümene gerek yok dedi yuvarlanarak kamyon tekeri gibi gidersin dedi camiş gibisin dedi.O kadar milletin içinde kala kaldım.Bildiginiz dondum ya.Tek dediğim farkında değilim 3.5 aylık yeni doğmuş bebeğim de kucagimda.
26 haziran sabahı bi kahvaltı hazırladım sucuklu yumurta sarella ne varsa öyle bir yedim ki hani çıkaracağım ve dedim bitti bugün benim diyete ki ilk günüm oldu.İki hafta kendi başıma uğraştım veriyorum ama bi destek aradım işte o zaman kk girdim 4 ay bitecek diyette olalı ve pes etmedim hedefim 54 simdi 50 oldu.Obezlik bir hastalık arkadaşlar tercih degil suç değil kabahat değil aynı normal hastalıklar gibi ve tek ilacı spor ve diyet.Biraz zor bi surec ama imkansız değil.Ben inanıyorum hepimiz fazlaliklarimizdan kurtulacagiz ve bize öcü gormus gibi baken herkese laf sokan herkese ağzının payını vereceğiz.
Şimdi gelelim kilolara
26.06 .2017 78.5 kilo boy:1.53 1.sinif obez ben
20.10.2017 53.2 kilo fark 25.3 nerdeyse 4 ayda
Evet bunu ben yaptım basardim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…