HarikasınGunaydin kizlar
Bugun agrim daha az cok sukur
Rabbime sukurler olsun beni evlatlarima bagisladi
Esimden ilk defa boyle bir soz duydugum icin belkide bu kadar kirildim
Ara ara aklima gelip agladim hep ne oldugu sordu dustugum icin canim aciyor ondan olabilir mi acaba dedim
Annemde ben kalkarken gelebildi ne oldugunu anlayamadi catlakti o tabure zaten dikkat etseydin kizim dedi sonra ciziklerimi gorunce ben o kadar oldugunu tahmin etmedim diyip gozleri doldu
Esimlede cok uzatmadim normale dondum ama kirginligim icimde duruyor aksam ders calisiyordu cay tatli falan goturdum eminenin yatmadan onceki seramonilerini ona yaptirdim annem perdeleri utuleri onlari astirdim gece o ders calisirken sandalye ve taburelere baktim biraz
Sabah konusuyoruz dedim benim gun parasi sandalyelere taburelere gidecek herhalde (1200 toplaniyor) sasirdi ne zannediyorsun metal ayakli en uyduruk tabureler en az 50 tlden basliyor sandalyeler 100 tlden basliyor dedim agzi acik kaldi
Hepinize destekleriniz icin tesekkur ederim. Kendimi iyi hissettirdiniz. Servisten kizlari ayarladim onumuzdeki hafta hepberaber karataya baslicaz w.app grup kurcaz surekli haberlescez ise mesailerimiz el verdigince yurucez vs vs. Insallah 3o uma fit girme hedefime ulasabilirim o zaman @YENA nin dedigi gibi sacimi savurup bir zamanlar sisko ama gururlu bir kadin vardi derimanammm turk filmine bagladim
@dafi ablacim gecmis olsun Allah sizlere sabirlar versin ugrasmasi zor ama sevabi cok Allah yardimciniz olsun
Fikir alışverişi diyelim.hergaf abla haftasonu biraz duzensiz oluyo. Protein her gun 1 ogunume var zaten meyvede 3 ara ogunde varda ben aksam aralarini yapmiyorum cunku tam 6 da yemek yemis olmuyorum her zaman.
Bide aksam yemek istemiyorum.
Dunde 2 normal ogun 2 ara ogun yapmis oldum.
Bisey diycekken cekinmeyin yav herkes desin fikrini dogrusunu ♡
Incitecek sekilde konusmadigimiza gore sorun yok elestiriye gerek var zaten
Bu özel bir sistem mi nasıl dayanıyorsun hicbisey yok burda ben haşlanmış patatesle yoğurdu sadece midemi usuttugumde yiyorumcakil80
Çakılcım bu haftalık planım tabi uygulayabilirsem
Hayaller böyle ama hayatlar nasıl olacak bakalım
Eki Görüntüle 2058168
Perşembeye tam karar vermedim daha
Evett haksızlık oluyor o yüzden bu hafta lafta rakibiz :)))Bu özel bir sistem mi nasıl dayanıyorsun hicbisey yok burda ben haşlanmış patatesle yoğurdu sadece midemi usuttugumde yiyorumHımmm haksız rekabet hissettim iyiki Kıymalı şu boregini yememisim
Haklısın canım ben de her ne kadar istemesemde haftasonu duzenim bozuluyor. Misal dün 12 de yaptim kahvaltimi. Son donemlerdeki diyetlerin çoğu protein ağirlikli. Ben karatay yapiyorum o da oyle. O yüzden proteine ağirlik veriyorum ben.hergaf abla haftasonu biraz duzensiz oluyo. Protein her gun 1 ogunume var zaten meyvede 3 ara ogunde varda ben aksam aralarini yapmiyorum cunku tam 6 da yemek yemis olmuyorum her zaman.
Bide aksam yemek istemiyorum.
Dunde 2 normal ogun 2 ara ogun yapmis oldum.
Bisey diycekken cekinmeyin yav herkes desin fikrini dogrusunu ♡
Incitecek sekilde konusmadigimiza gore sorun yok elestiriye gerek var zaten
Sağol canim. Yazili diyet listelerinden ziyade kişilerin yaşayip tecrübe ettikleri daha etkili oluyor ben de.Mesele iradeyi uzun sure surdurebilmek de. Vücudun yeme ataklarini da engellersek her şey daha kolay olur insallah.Evet cnm sağlıklı beslenmeyle
Aslında tek sırrım kaçamak yapmamakdı
Kaçamak hem insanı kaç gün geriye götürüyor hemde psikoljik insanın kendine güvenini kaybettiriyor
Genelde menülerim
Kalkınca 1 meyve yada kuru meyve
Sabah
Yumurta peynir zeytin yeşillik vs.
Tb yada çavdar ekm 1-2 dilim (bazen yok)
Haftanın bikaç günü ekmek yiyodum bikaç günü yemiyodum
Öğlen -akşam
Sebze salata yoğurt yada et türü salata yoğurt
Şeklindeydi
Perşembe günleride daha hafif geçiriyodum
Sporu orta derecede yaptım ama genelde vardı
Suyuda 2-3 lt hep içerim bitki çayları vs.
Insan nasıl kilo verirse versin sağlıklı beslenmeyi hayatına oturtamaz boğazını tutmazsa benim gibi geri alıyor
Hele bünyen almaya elverişliyse kontrolü elden bırakmamak gerekiyor
Cuma 93.9 dum bakalım bu Cuma kaç olacak
Güzel bi eksi bekliyorum inş.
Sıkıntı yok asıl amacim yeme atağı geçirmeden yola devam etmek haftada 1 kilo bile bana yeter. Yeterki bir günde 3 kilo alacak kadar yemeyimEvett haksızlık oluyor o yüzden bu hafta lafta rakibiz :)))
Sen yinede koyverme ama
Haftaya normal düzende gidecem asıl o zaman yarışırız
Ama benim perşembeleri çok hafif olur şimdiden söyliyim istersen sende öyle yaparsın :))
Valla zor olmuyor desem yalan olur cnm
Benim gece yeme alışkanlığım olduğu için Ilk gün zordu
Dün gece daha rahat geçti
Hep açlık hissi var ama tuhaf şekilde krize girecek kadar canım bişey istemiyor
Bugünüde atlatırsam yarın sıcak yemek yiyecem işim daha kolay olur
Sağolasın cnmSağol canim. Yazili diyet listelerinden ziyade kişilerin yaşayip tecrübe ettikleri daha etkili oluyor ben de.Mesele iradeyi uzun sure surdurebilmek de. Vücudun yeme ataklarini da engellersek her şey daha kolay olur insallah.
İstediğin bol eksileri görürsün inşallah bu hafta
Kilo verme grafigime bu nedenle bakıyorum kilo veriyorum ama almam çok hızlı oluyor bu nedenle hiç yol katedemiyorum 3 kez 94 den 90 a düştüm. Yeme atagim olmasa 89 dan 80 e düşmüş olacaktım ama hala ayni noktadayim
Bugün yine karamsar uyandım ama bu duyguda takılıp kalmayacagim takilirsam diet bozulur ve ben yine 94 olurum onun için bugün başınızı cooooook sisirebilirim bugünü kazasız atlatmaliyim.
Whiteblacklife vayt hele bi gel buraya :))
Burda gonlu kirik arkadaslarimiz var sen kendi hirslanma hikyeni bi anlatirmisin.
Ornek olsun bizede
Geldim kuzum tabi ki anlatirimWhiteblacklife vayt hele bi gel buraya :))
Burda gonlu kirik arkadaslarimiz var sen kendi hirslanma hikyeni bi anlatirmisin.
Ornek olsun bizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?