Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı akşamlar güzeller
Bugün bol karbonlu bir gün oldu

Sabah
1 dilim ekmek
1 çatal ucu kaymak
1 çatal ucu tahin pekmez
4 zeytin
1 yumurta
1 kk peynir
2 bardak çay

Öğle
1 tabak erişte

Akşam
1 dilim köy ekmeği
1 parça ıspanaklı gözleme
1 köfte pişmiş domates biber
Balık
Salata
2 bardak soğuk çay
1 fincan kahve

Kızlar akşam boşu boşuna mı uykusuz kaldım acaba diyorum.
Kp sanki numara yapıyor bize
Bugün köyde hiç hasta gibi değilmiş
Eve geldi yine terör estirmeye başladı. Sabrımızı sonuna kadar zorluyor.
Torunları geldi sofrada gayet neşeliydi. Yedi içti gayet iyiydi. Herkes dağıldı şimdi yine inlemeye başladı. Görseniz bu gece sabaha çıkmaz dersiniz.

Allah kolaylık versin Daficim

Uydumu amca dafi bazen yaşlıların saati saatini tutmuyor benim rahmetli babaannem kaç yıl inledi annem bir memur maaşıyla kalabalık evde ona ayrı yemek yapardı ama amcamlara gittiğinde kızartmaya varana kadar her şeyi yerdi neler gördük neler yaşadık..... küçük amcama ağbisinin kızını aldı hayali onlarla yaşamaktı fakat hiç bir amcam ve eşi babaannemi istemedi zor insandı rahmetli annem 37 yıl onunla yaşadı ....

İştahı çok yerindeydi insanlar inanamıyordu inleyecek kadar hastaysa yemeğini nasıl yiyebiliyor diyee sonuç olarak vefat ettiğinde annem ne kendi bir mutlu güzel gün yaşadı nede bize yaşattı dediii

Odasına geçti
Köyden geldi bir açtı ağzını susmuyor apartman inliyor.
Köydeki kaynımın biri kaplıcaya gitmiş. Biriside mevlide gitmiş onlara kızmış ceremesini biz çektik. Babaları köye gidiyormuş onlar bir yere nasıl gidermiş. Ee her hafta koye gidiyor kimse biryere gitmesinmi. Gelde anlat.Neyseki torunlari geldide sustu. Yemegini yedi. kahvesini içti. meyve yedi. Torunlar gidince inleme başladı. Yine icim el vermiyor. Yanındaki odada yatıyorum kapılar açık. Seslenirse duyarım.

Annene de Rabbim mükafatını versin ınşallah. cok zor. Hicbirseyle mutlu olmuyorlar. Bizimde buyük eltim teyzemizin kızı bize o bakar diyorlardı. Aynı binada oturuyorlardı. Kp biraz buğzedince koye taşındı. Hic arayip sormuyor. Küçük eltim evinde oturuyor kp.e bir oda vermiyor. Evin önünde asma var üzümünü yaprağını topluyor. Gecen gun dökülen yapraklarını toplamak için kp den 50 lira almış. Şaşırıp kaldım.

Kizlar Gunaydin hepnize ben geldim insallah bugun yenden kararliyim diyete spora devem diyib yola cikdim.
Simdi kahvaltimi yapdin.
Ilk önce uyandim ilik su icdim.
Ardindan yene ilik su ve icine elma sirke ekledim.
Yarim saat sonra yeşil kahve icdim yarim bardakda su.
Simdi kahvalti yapdim resmin atiyorum degerlendirin

yulaf kepeğimden krep yaptım, ara öğün olan yoğurdumu hazırladım
zencefil,limon dilimlerimi de hazırladım.
yarına hazırım
çok pis gaza geldim

Ne guzel tesaduf bende bu hafta ekmegimin yerine yulaf yemeyi dusunuyodum.
2 dilim ekmege ne kadar kepek eş deger ecaba biliyomusun?

Evde kahvem bitmis saka gibi dun nasil unuttum almayi

Ne guzel tesaduf bende bu hafta ekmegimin yerine yulaf yemeyi dusunuyodum.
2 dilim ekmege ne kadar kepek eş deger ecaba biliyomusun?

Evde kahvem bitmis saka gibi dun nasil unuttum almayi
onu bilemiyorum canım malesef ben günlük 1.5 -2 kaşık tüketicem .
bu kadardan krep yapınca epey doyurucu oluyor yetiyor yani bana.

Balimnaz berbat diyerek kendini uzmeden yaz lutfen. Karbonhidrat agirlik olmus aksama. Yinede ne yiyosan yaz gor bizde gorelim. Yazarken ölçü ve saat belirt olurmu daha iyi olur.
Kibrit kutusu yemek kasigi gibi.

Umutsuz halindende hemen cik.
Kacamak yapanlardan biride benim herkeste ayni irade olmuyo.
Bunca sene ye ye sonra birden nasil herseyi birakalim dimi?
1-2 gunle tek ogunle sinirla kacamaklarini.
Kilolu bunyeye ara ogunler sutler meyveler sart sevdigin icin degil mecbur oldugun icin yap.
Bana dr dediki alarm kur ara ogununde alarmin calinca al meyveni ye.
Yapamiyorum kaciriyorum dedigimde bahane yok dedi. Bastan zor geliyor ama alisiliyor

Gecmis olsun gayet ölçülü olmus bence belki kofte 5 tane daha iyi olurdu.

Ablasinin gulu hadi oglen eristeyi yedin. Aksam niye o gozlemeyi yiyün?
Hadi yedin o 2 bardak cayi niye iciyün ekmeklerden cok daha fazla seker verdiler sana

Ne kucuk peynir oyle :)) gerisi normal.
Yesil kahve demissin bide onu nasil ne icin tuketiyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…