Allah kolaylık versin DaficimKızlar akşam boşu boşuna mı uykusuz kaldım acaba diyorum.
Kp sanki numara yapıyor bize
Bugün köyde hiç hasta gibi değilmiş
Eve geldi yine terör estirmeye başladı. Sabrımızı sonuna kadar zorluyor.
Torunları geldi sofrada gayet neşeliydi. Yedi içti gayet iyiydi. Herkes dağıldı şimdi yine inlemeye başladı. Görseniz bu gece sabaha çıkmaz dersiniz.
ÂminAllah kolaylık versin Daficim
Hadi bakalım gazan mübarek olsunyulaf kepeğimden krep yaptım, ara öğün olan yoğurdumu hazırladım
zencefil,limon dilimlerimi de hazırladım.
yarına hazırım
çok pis gaza geldim
Uydumu amca dafi bazen yaşlıların saati saatini tutmuyor benim rahmetli babaannem kaç yıl inledi annem bir memur maaşıyla kalabalık evde ona ayrı yemek yapardı ama amcamlara gittiğinde kızartmaya varana kadar her şeyi yerdi neler gördük neler yaşadık..... küçük amcama ağbisinin kızını aldı hayali onlarla yaşamaktı fakat hiç bir amcam ve eşi babaannemi istemedi zor insandı rahmetli annem 37 yıl onunla yaşadı ....Kızlar akşam boşu boşuna mı uykusuz kaldım acaba diyorum.
Kp sanki numara yapıyor bize
Bugün köyde hiç hasta gibi değilmiş
Eve geldi yine terör estirmeye başladı. Sabrımızı sonuna kadar zorluyor.
Torunları geldi sofrada gayet neşeliydi. Yedi içti gayet iyiydi. Herkes dağıldı şimdi yine inlemeye başladı. Görseniz bu gece sabaha çıkmaz dersiniz.
Odasına geçtiUydumu amca dafi bazen yaşlıların saati saatini tutmuyor benim rahmetli babaannem kaç yıl inledi annem bir memur maaşıyla kalabalık evde ona ayrı yemek yapardı ama amcamlara gittiğinde kızartmaya varana kadar her şeyi yerdi neler gördük neler yaşadık..... küçük amcama ağbisinin kızını aldı hayali onlarla yaşamaktı fakat hiç bir amcam ve eşi babaannemi istemedi zor insandı rahmetli annem 37 yıl onunla yaşadı ....
İştahı çok yerindeydi insanlar inanamıyordu inleyecek kadar hastaysa yemeğini nasıl yiyebiliyor diyee sonuç olarak vefat ettiğinde annem ne kendi bir mutlu güzel gün yaşadı nede bize yaşattı dediii
Annene de Rabbim mükafatını versin ınşallah. cok zor. Hicbirseyle mutlu olmuyorlar. Bizimde buyük eltim teyzemizin kızı bize o bakar diyorlardı. Aynı binada oturuyorlardı. Kp biraz buğzedince koye taşındı. Hic arayip sormuyor. Küçük eltim evinde oturuyor kp.e bir oda vermiyor. Evin önünde asma var üzümünü yaprağını topluyor. Gecen gun dökülen yapraklarını toplamak için kp den 50 lira almış. Şaşırıp kaldım.Uydumu amca dafi bazen yaşlıların saati saatini tutmuyor benim rahmetli babaannem kaç yıl inledi annem bir memur maaşıyla kalabalık evde ona ayrı yemek yapardı ama amcamlara gittiğinde kızartmaya varana kadar her şeyi yerdi neler gördük neler yaşadık..... küçük amcama ağbisinin kızını aldı hayali onlarla yaşamaktı fakat hiç bir amcam ve eşi babaannemi istemedi zor insandı rahmetli annem 37 yıl onunla yaşadı ....
İştahı çok yerindeydi insanlar inanamıyordu inleyecek kadar hastaysa yemeğini nasıl yiyebiliyor diyee sonuç olarak vefat ettiğinde annem ne kendi bir mutlu güzel gün yaşadı nede bize yaşattı dediii
yulaf kepeğimden krep yaptım, ara öğün olan yoğurdumu hazırladım
zencefil,limon dilimlerimi de hazırladım.
yarına hazırım
çok pis gaza geldim
onu bilemiyorum canım malesef
Ne guzel tesaduf bende bu hafta ekmegimin yerine yulaf yemeyi dusunuyodum.
2 dilim ekmege ne kadar kepek eş deger ecaba biliyomusun?
Evde kahvem bitmis saka gibi dun nasil unuttum almayi
Cumartesi menusu
Sabah
Akitma
Cay
Peynir zeytin
Recel
Aksam (erken yedim saat 4-5 gibi)
Kelle paca corba
İspanak
Salata
Ara
Cay
Pazar menusu
Sabah
Patates kiz.
Haslama yumurta
Cay
Peynir zeytin
Borek
Aksam
Makarna
Berbat menuler biliyorum hafta ici toparlicam
Hayırlı akşamlar
Aç karnına kan ilacını içtim
Kahvaltı
Çeyrek simit
1 yumurta ile melemen
Yeşillik
Bitki çayı
Ara 1 armut
Öğle
6 kaşık bezelye yemeği
yarım su bardağı makarna
Ara Yeşilçay
Akşam
7 tane bol acılı ekşili çiğköfte
Gün içinde 1.5 litre su
Çok hastayım çok
Hayırlı akşamlar güzeller
Bugün bol karbonlu bir gün oldu
Sabah
1 dilim ekmek
1 çatal ucu kaymak
1 çatal ucu tahin pekmez
4 zeytin
1 yumurta
1 kk peynir
2 bardak çay
Öğle
1 tabak erişte
Akşam
1 dilim köy ekmeği
1 parça ıspanaklı gözleme
1 köfte pişmiş domates biber
Balık
Salata
2 bardak soğuk çay
1 fincan kahve
onu bilemiyorum canım malesefben günlük 1.5 -2 kaşık tüketicem .
bu kadardan krep yapınca epey doyurucu oluyor yetiyor yani bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?