içine yumurta, süt koyunca işte orta boy tavada 3 krep çıkıyorBen bulurum goguldangunluk 2 kasikla doymam belki bilmiyorum sen doy
içine yumurta, süt koyunca işte orta boy tavada 3 krep çıkıyor
bilemedim
OburluktaaannAblasinin gulu hadi oglen eristeyi yedin. Aksam niye o gozlemeyi yiyün?
Hadi yedin o 2 bardak cayi niye iciyün ekmeklerden cok daha fazla seker verdiler sana
Ceyda döndü vav diyorum:))yulaf kepeğimden krep yaptım, ara öğün olan yoğurdumu hazırladım
zencefil,limon dilimlerimi de hazırladım.
yarına hazırım
çok pis gaza geldim
Bende çaya kahveye şeker yıllardır atmıyorum icim almıyor şekerli hiç icemem şuanda türk kahvesi içiyorum buyrun arkadaşlarOburluktaaann
Erişte 4 kasiktı
Gozlemeyi gelin köyden göndermiş bir lokma tattım
Ama cayın zararı olurmuki
Ben yıllardır çayıma 1 kırık bile şeker atmam atsam içemem zaten
Akli gidip geliyor olabilir miKızlar akşam boşu boşuna mı uykusuz kaldım acaba diyorum.
Kp sanki numara yapıyor bize
Bugün köyde hiç hasta gibi değilmiş
Eve geldi yine terör estirmeye başladı. Sabrımızı sonuna kadar zorluyor.
Torunları geldi sofrada gayet neşeliydi. Yedi içti gayet iyiydi. Herkes dağıldı şimdi yine inlemeye başladı. Görseniz bu gece sabaha çıkmaz dersiniz.
Kahveyi yalnız içersem şekersiz içiyorum esimli birlikte içersek o az şekerli içer bazen az şekerli iciyorumBende çaya kahveye şeker yıllardır atmıyorum icim almıyor şekerli hiç icemem şuanda türk kahvesi içiyorum buyrun arkadaşlar
2 kş kepek 1 dil ekm.değerinde cnmBen bulurum goguldangunluk 2 kasikla doymam belki bilmiyorum sen doy
1 ayda 5.5 kilo gayet güzel tatlım daha ne olsunGünaydın kızlar
13 Ekim'de 87.250 idim.
Bugün 86.400 çıktım
9 günde 850 Gr vermişim
Çok can sıkıcı rakamları ama aynada gördüğüm ve aldığım tepkiler karşısında sakın kalıyorum
Sıkılaşma hat safhada. Gitmediğim kıyafetleri giyiyorum düşünün yani
28 günde 5.600 Gr vermiş durumdayım.
Benim eşimde şekerli içer o yüzden ayrı yapıyorum kendimeKahveyi yalnız içersem şekersiz içiyorum esimli birlikte içersek o az şekerli içer bazen az şekerli iciyorum
Oburluktaaann
Erişte 4 kasiktı
Gozlemeyi gelin köyden göndermiş bir lokma tattım
Ama cayın zararı olurmuki
Ben yıllardır çayıma 1 kırık bile şeker atmam atsam içemem zaten
Aklı bizimle yalnız kaldığındamı gidecek. Köyde gayet saglıklıymış. Torunları gelincede pür neşeAkli gidip geliyor olabilir mi
Benim eşimde şekerli içer o yüzden ayrı yapıyorum kendime
Ben hazır içecek tüketmem pek. Hele gazlı içecek en son ne kaç sene önce içtiğini hatırlamıyorumSoguk cay demedinmiydi? Hazir olanlar hani?
Benim kahve makinem çift cezveli ama arada aynı cezveden içemezmiyim diyorum haniKendiminkini fincana koyduktan sonra seker atiyorum sekerli icen oluyorsa
Ben hazır içecek tüketmem pek. Hele gazlı içecek en son ne kaç sene önce içtiğini hatırlamıyorum
Icersin niye icmeyesin bi fincana dusen cay kasigi seker nedirki yani :)Benim kahve makinem çift cezveli ama arada aynı cezveden içemezmiyim diyorum hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?