Allahın kepeklisiderslerin nasil
Ceyda döndü vav diyorum:))
Gozleme 1 tane 4 dilim ekmek yerine geciyir ona gore planlayabilirsinOburluktaaann
Erişte 4 kasiktı
Gozlemeyi gelin köyden göndermiş bir lokma tattım
Ama cayın zararı olurmuki
Ben yıllardır çayıma 1 kırık bile şeker atmam atsam içemem zaten
Peynir sabah yiyemedim zorlayinca da bidaha yiyemem diye korktum bugun kasar alip yemeye calisacagim. Peynir beni cooook zorluyor nasil yiyecem ben bunucakil80 kuzu sana yazamadim ama aklimda kahvaltin cok eksik.
Peynirin yumurtan yok.
Peynir sabah yiyemedim zorlayinca da bidaha yiyemem diye korktum bugun kasar alip yemeye calisacagim. Peynir beni cooook zorluyor nasil yiyecem ben bunu
Yok canım 1 tane yemedim kenarından kopartıp ağzıma attım o kadar. Ben yaşımdan dolayımıdır bilmiyorum ama zor vermeye başladım. Birde yedimmi alıp başını gidiyor. Hayatımdan çıkarıp vermeyi kolaytiracak ekmek dişında çok fazla şeyde yok. Atıştirmalık cerezleri sevmem , gazlı veya hazır icecek tüketmem. Patates pirinç gibi nişastalıları ayda yılda bir tüketiyorum. Tatlı haftada bir bile yemiyorum. Tek kacamağım erişte ve gözlemeGozleme 1 tane 4 dilim ekmek yerine geciyir ona gore planlayabilirsin
Domates disinda hicbirini sevmiyom zorluyorum kendimi yemek secmek cok kotu bisey bunu degistirmeye calisiyorum ama zorlayinca hepten uzaklasiyorum dun esim tuzu gitsin diye sicak suda bekletmis o da kotu koktu yiyemedim. Bugun kasar alip salca ile tost yapcam onu yerim
Yumurtayla ye olmazmi?
Cesit cesit peynir var biri mutlaka uygundur sana ha hic olmazsa tabi cok zorlama.
Yumurta seviyosan yumurta yersin onudami sevmiyosun?
Süt ürünleri yenilmez mi kız?ben de yoğurt hastasym.yogurtlu herseyi severim.yogurda toprak karıştır yine yerim:)peynirsiz ve yogurtsuz ve yumurtasz kahvaltı yapamam.Tek başına zayiflayip kiskandirim istemiyorum şimdi ben 38 beden foto koyunca kıskanır felan bu arada ben süt ürünlerinin hiçbirini yemezdim anne sütü bile icmemisim o kadar diyim annem ayran yoğurt görünce çok duygulaniyor. 90 günde alışkanlıklar degisirmis 90 gün yoğurt yemeye devam edeceğim vücudum alınır umarım sancı bile çeksem yiyecegim.
Baharnazzzz tost la ayran mi yapsam sebze üstüne mi döksem
Masallah annen de cennetlik kadınmış.37 yıl kaynanaya bakmış helal olsunUydumu amca dafi bazen yaşlıların saati saatini tutmuyor benim rahmetli babaannem kaç yıl inledi annem bir memur maaşıyla kalabalık evde ona ayrı yemek yapardı ama amcamlara gittiğinde kızartmaya varana kadar her şeyi yerdi neler gördük neler yaşadık..... küçük amcama ağbisinin kızını aldı hayali onlarla yaşamaktı fakat hiç bir amcam ve eşi babaannemi istemedi zor insandı rahmetli annem 37 yıl onunla yaşadı ....
İştahı çok yerindeydi insanlar inanamıyordu inleyecek kadar hastaysa yemeğini nasıl yiyebiliyor diyee sonuç olarak vefat ettiğinde annem ne kendi bir mutlu güzel gün yaşadı nede bize yaşattı dediii
Aynen bende öyle peynir olmayınca ne yiyeceğimi şaşırıyorum :)Süt ürünleri yenilmez mi kız?ben de yoğurt hastasym.yogurtlu herseyi severim.yogurda toprak karıştır yine yerim:)peynirsiz ve yogurtsuz ve yumurtasz kahvaltı yapamam.
Geçmiş olsun canım Allah korumuşan itibariyle büyük bir kaza atlattim kizlar..
öglen islerim vardi dönerken söförün dikkatsizliginden az kalsin tramvay ile kafa kafaya giriyorduk ve ben en önde sagda oturuyordum yani ilk ben firlardim camdan çarpissaydik Allah‘tan vatman dikkatliydi
elim ayagim titriyor su an..
Çok geçmiş olsun cnm yaaa Allah korumuşan itibariyle büyük bir kaza atlattim kizlar..
öglen islerim vardi dönerken söförün dikkatsizliginden az kalsin tramvay ile kafa kafaya giriyorduk ve ben en önde sagda oturuyordum yani ilk ben firlardim camdan çarpissaydik Allah‘tan vatman dikkatliydi
Allah korumuş canım çok geçmiş olsunan itibariyle büyük bir kaza atlattim kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?