Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Peynir sabah yiyemedim zorlayinca da bidaha yiyemem diye korktum bugun kasar alip yemeye calisacagim. Peynir beni cooook zorluyor nasil yiyecem ben bunu

Yumurtayla ye olmazmi?
Cesit cesit peynir var biri mutlaka uygundur sana ha hic olmazsa tabi cok zorlama.
Yumurta seviyosan yumurta yersin onudami sevmiyosun?

Gozleme 1 tane 4 dilim ekmek yerine geciyir ona gore planlayabilirsin
Yok canım 1 tane yemedim kenarından kopartıp ağzıma attım o kadar. Ben yaşımdan dolayımıdır bilmiyorum ama zor vermeye başladım. Birde yedimmi alıp başını gidiyor. Hayatımdan çıkarıp vermeyi kolaytiracak ekmek dişında çok fazla şeyde yok. Atıştirmalık cerezleri sevmem , gazlı veya hazır icecek tüketmem. Patates pirinç gibi nişastalıları ayda yılda bir tüketiyorum. Tatlı haftada bir bile yemiyorum. Tek kacamağım erişte ve gözleme

Bu sabah catal burnuma cok guzel koktu normal bir sabahta 1 tane catal 1 simit 1 pugacayi kola ile mideme indirmistim. Ama bu sabah yine catal ve simit aldim simit i yemedim catali arkadaslarla paylastim ve cay ictim mutluyum kendimi zorlamadan sikinti duymadan ozgur irademle onlari yemedim

Yumurtayla ye olmazmi?
Cesit cesit peynir var biri mutlaka uygundur sana ha hic olmazsa tabi cok zorlama.
Yumurta seviyosan yumurta yersin onudami sevmiyosun?
Domates disinda hicbirini sevmiyom zorluyorum kendimi yemek secmek cok kotu bisey bunu degistirmeye calisiyorum ama zorlayinca hepten uzaklasiyorum dun esim tuzu gitsin diye sicak suda bekletmis o da kotu koktu yiyemedim. Bugun kasar alip salca ile tost yapcam onu yerim

Süt ürünleri yenilmez mi kız?ben de yoğurt hastasym.yogurtlu herseyi severim.yogurda toprak karıştır yine yerim:)peynirsiz ve yogurtsuz ve yumurtasz kahvaltı yapamam.

Masallah annen de cennetlik kadınmış.37 yıl kaynanaya bakmış helal olsun

Bende dışardaydım biraz önce geldim eve

Benim hayaller hayallerde kaldı :))
Dün baya zorlandım o yüzden bugün normal beslenmeye geçtim kaçak göçek olmadan devam edecem inş.
3 günlük detoks yeter bana
biraz moral oldu o yüzden iyi
Ama 3 günden fazlası çekilmiyor

Neyse durmak yok yola devam :)))

Süt ürünleri yenilmez mi kız?ben de yoğurt hastasym.yogurtlu herseyi severim.yogurda toprak karıştır yine yerim:)peynirsiz ve yogurtsuz ve yumurtasz kahvaltı yapamam.
Aynen bende öyle peynir olmayınca ne yiyeceğimi şaşırıyorum :)
Yumurtayı haşlanmış değilde her türlü omlet şeklinde severim

an itibariyle büyük bir kaza atlattim kizlar..
öglen islerim vardi dönerken söförün dikkatsizliginden az kalsin tramvay ile kafa kafaya giriyorduk ve ben en önde sagda oturuyordum yani ilk ben firlardim camdan çarpissaydik Allah‘tan vatman dikkatliydi
elim ayagim titriyor su an..

Geçmiş olsun canım Allah korumuş

Çok geçmiş olsun cnm yaaa Allah korumuş

Allah korumuş canım çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…