Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kizlar

YENA bugun dr a sonuclarimi goturdum. Sadece fitik der fizik tedavi der biter diye dusunmustum. Hic beklemedigim birseyle karsilastim. Dr boyun sirt ve bel fitiklarimi onemsemedi bile. Boyun ve sirt bolgesinde omirilik icinde sıvi keseleri varmis. Bunlari takibe alicaz dedi. Dizim icin jel verdi dizimide pek onemsenedi ama diger bacak uyusmasi ve agrilarim fitik degil digerinden oluyormus. Boyleyken boyle hic keyfim yok.
Carsambada diger dr islerim var. Biraz toparlayim kendimi Buralarda olucam. Yine de izin kullanabilirsem iyi olur.

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Diğerinden derken?
Kan dolaşımı bozukluğu falanmı var cnm

Bilmem omirilikteki keseler herneyse o işte
Haa tmm cnm
Hani kemikler arasındaki sıvı azalınca birbirine sürtüyor o oluyor heralde
Takip edecez dediğine göre şu anda çok aciliyetli bişey değil
Ne yapman gerektiğiyle ilgili tavsiye vermedimi

Canim ne kadar merhametli birisin. Yaşlılara ve çocuklara merhamet eden güzel insanlardansin. insallah yaptiklarinin mükâfatını bu dunyada da ,ahirette de alirsin.

Geçmiş olsun simi. Allah beterinden korusun.

Haa tmm cnm
Hani kemikler arasındaki sıvı azalınca birbirine sürtüyor o oluyor heralde
Takip edecez dediğine göre şu anda çok aciliyetli bişey değil
Ne yapman gerektiğiyle ilgili tavsiye vermedimi
Omirilik icindeki kistler sadece takip ediliyomus 6 aydan sonra mr cekilcemis. sivi dolu kesecik hic görmek istemedikleri birseymis bende drun soylediginden sasirip kaldim. Nasil olmus nolcak bu kesecikler ne demek diye sormadim

Süt ürünleri yenilmez mi kız?ben de yoğurt hastasym.yogurtlu herseyi severim.yogurda toprak karıştır yine yerim:)peynirsiz ve yogurtsuz ve yumurtasz kahvaltı yapamam.
Bana hamileyken annemde böyle demiş sonuç ben anne sutu bile icmemisim. Zorluyorum yiyebilmek için süt kokan hicbirsey yiyemiyorum.

Omirilik icindeki kistler sadece takip ediliyomus 6 aydan sonra mr cekilcemis. sivi dolu kesecik hic görmek istemedikleri birseymis bende drun soylediginden sasirip kaldim. Nasil olmus nolcak bu kesecikler ne demek diye sormadim
Kötü birşey değildir ınşaallah canım yaa
Doktorlar illaki baştan bir korkutuyorlar ınsanı sonra boşa üzülmüşüm diyor insan

Çok geçmiş olsun Allah korumuş

Ben bişey anlamadim

Menü

Sabah
yarım çatal
Öğlen
yayla corbasi+tiramisu
Saat 17
1 simit
Saat 19
Mercimek yemeği
150 gr yufka ekmek
Büyük bir kase çoban salata

Toplam 1600 kalori

Günü pismanligi tiramisu ama çayla güzel gitti yapacak bişey yok

Baharnaz şimdi senin tam olarak neyin varmış ayağın beyin neden agriyormus
Sol dizim darbe almis diyo sanirim suursuzca kostugum donem. birsey yapilmiyo jel bandaj agri kesici.Sag bacagimdaki agrilar omirilik icindeki keseciklerdendir diyor. Boyun sirt ve belde cesitli bolgelerde fitiklarim varmis. Bu sivi dolu kesecikler gormek istemiycekleri seylermis takip gerekiyormus!!!. Ayrica sag bacagim icin birde kalp damar gorucekmis.
ben curuge çiktim

Öyle deme canım benim tam anlamamışsın durumu daha bekle tedaviye başla hele toparlarsin muhakkak
Allah dermansiz dert vermesin

Geçmiş olsun canım sıkma canını takibi var tedavisi var sen dr. Konturolerini ihmal etme olur mu öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…