Geçmiş olsun canım Allah şifa versinMerhaba kizlar
YENA bugun dr a sonuclarimi goturdum. Sadece fitik der fizik tedavi der biter diye dusunmustum. Hic beklemedigim birseyle karsilastim. Dr boyun sirt ve bel fitiklarimi onemsemedi bile. Boyun ve sirt bolgesinde omirilik icinde sıvi keseleri varmis. Bunlari takibe alicaz dedi. Dizim icin jel verdi dizimide pek onemsenedi ama diger bacak uyusmasi ve agrilarim fitik degil digerinden oluyormus. Boyleyken boyle hic keyfim yok.
Carsambada diger dr islerim var. Biraz toparlayim kendimi Buralarda olucam. Yine de izin kullanabilirsem iyi olur.
Diğerinden derken?Merhaba kizlar
YENA bugun dr a sonuclarimi goturdum. Sadece fitik der fizik tedavi der biter diye dusunmustum. Hic beklemedigim birseyle karsilastim. Dr boyun sirt ve bel fitiklarimi onemsemedi bile. Boyun ve sirt bolgesinde omirilik icinde sıvi keseleri varmis. Bunlari takibe alicaz dedi. Dizim icin jel verdi dizimide pek onemsenedi ama diger bacak uyusmasi ve agrilarim fitik degil digerinden oluyormus. Boyleyken boyle hic keyfim yok.
Carsambada diger dr islerim var. Biraz toparlayim kendimi Buralarda olucam. Yine de izin kullanabilirsem iyi olur.
Bilmem omirilikteki keseler herneyse o işteDiğerinden derken?
Kan dolaşımı bozukluğu falanmı var cnm
Haa tmm cnmBilmem omirilikteki keseler herneyse o işte
Canim ne kadar merhametli birisin. Yaşlılara ve çocuklara merhamet eden güzel insanlardansin. insallah yaptiklarinin mükâfatını bu dunyada da ,ahirette de alirsin.Odasına geçti
Köyden geldi bir açtı ağzını susmuyor apartman inliyor.
Köydeki kaynımın biri kaplıcaya gitmiş. Biriside mevlide gitmiş onlara kızmış ceremesini biz çektik. Babaları köye gidiyormuş onlar bir yere nasıl gidermiş. Ee her hafta koye gidiyor kimse biryere gitmesinmi. Gelde anlat.Neyseki torunlari geldide sustu. Yemegini yedi. kahvesini içti. meyve yedi. Torunlar gidince inleme başladı. Yine icim el vermiyor. Yanındaki odada yatıyorum kapılar açık. Seslenirse duyarım.
Geçmiş olsun simi. Allah beterinden korusun.an itibariyle büyük bir kaza atlattim kizlar..
öglen islerim vardi dönerken söförün dikkatsizliginden az kalsin tramvay ile kafa kafaya giriyorduk ve ben en önde sagda oturuyordum yani ilk ben firlardim camdan çarpissaydik Allah‘tan vatman dikkatliydi
elim ayagim titriyor su an..
Omirilik icindeki kistler sadece takip ediliyomus 6 aydan sonra mr cekilcemis. sivi dolu kesecik hic görmek istemedikleri birseymis bende drun soylediginden sasirip kaldim. Nasil olmus nolcak bu kesecikler ne demek diye sormadimHaa tmm cnm
Hani kemikler arasındaki sıvı azalınca birbirine sürtüyor o oluyor heralde
Takip edecez dediğine göre şu anda çok aciliyetli bişey değil
Ne yapman gerektiğiyle ilgili tavsiye vermedimi
Bana hamileyken annemde böyle demiş sonuç ben anne sutu bile icmemisim. Zorluyorum yiyebilmek için süt kokan hicbirsey yiyemiyorum.Süt ürünleri yenilmez mi kız?ben de yoğurt hastasym.yogurtlu herseyi severim.yogurda toprak karıştır yine yerim:)peynirsiz ve yogurtsuz ve yumurtasz kahvaltı yapamam.
Kötü birşey değildir ınşaallah canım yaaOmirilik icindeki kistler sadece takip ediliyomus 6 aydan sonra mr cekilcemis. sivi dolu kesecik hic görmek istemedikleri birseymis bende drun soylediginden sasirip kaldim. Nasil olmus nolcak bu kesecikler ne demek diye sormadim
Çok geçmiş olsun Allah korumuşan itibariyle büyük bir kaza atlattim kizlar..
öglen islerim vardi dönerken söförün dikkatsizliginden az kalsin tramvay ile kafa kafaya giriyorduk ve ben en önde sagda oturuyordum yani ilk ben firlardim camdan çarpissaydik Allah‘tan vatman dikkatliydi
Ben bişey anlamadimMerhaba kizlar
an itibariyle büyük bir kaza atlattim kizlar..
Sol dizim darbe almis diyo sanirim suursuzca kostugum donem. birsey yapilmiyo jel bandaj agri kesici.Sag bacagimdaki agrilar omirilik icindeki keseciklerdendir diyor. Boyun sirt ve belde cesitli bolgelerde fitiklarim varmis. Bu sivi dolu kesecikler gormek istemiycekleri seylermis takip gerekiyormus!!!. Ayrica sag bacagim icin birde kalp damar gorucekmis.Baharnaz şimdi senin tam olarak neyin varmış ayağın beyin neden agriyormus
Öyle deme canım benim tam anlamamışsın durumu daha bekle tedaviye başla hele toparlarsin muhakkakSol dizim darbe almis diyo sanirim suursuzca kostugum donem. birsey yapilmiyo jel bandaj agri kesici.Sag bacagimdaki agrilar omirilik icindeki keseciklerdendir diyor. Boyun sirt ve belde cesitli bolgelerde fitiklarim varmis. Bu sivi dolu kesecikler gormek istemiycekleri seylermis takip gerekiyormus!!!. Ayrica sag bacagim icin birde kalp damar gorucekmis.
ben curuge çiktim
Geçmiş olsun canım sıkma canını takibi var tedavisi var sen dr. Konturolerini ihmal etme olur mu öpüyorumSol dizim darbe almis diyo sanirim suursuzca kostugum donem. birsey yapilmiyo jel bandaj agri kesici.Sag bacagimdaki agrilar omirilik icindeki keseciklerdendir diyor. Boyun sirt ve belde cesitli bolgelerde fitiklarim varmis. Bu sivi dolu kesecikler gormek istemiycekleri seylermis takip gerekiyormus!!!. Ayrica sag bacagim icin birde kalp damar gorucekmis.
ben curuge çiktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?