Allah şifanı verecektir inş.cnmOmirilik icindeki kistler sadece takip ediliyomus 6 aydan sonra mr cekilcemis. sivi dolu kesecik hic görmek istemedikleri birseymis bende drun soylediginden sasirip kaldim. Nasil olmus nolcak bu kesecikler ne demek diye sormadim
Akşam yemegimAç karnına kan ilacını içtim
Kahvaltı
5 kaşık pişmiş kinoa
Yeşillik
Zencefilli ballı limonlu sıcak su
Ara 1 incir kuru
Öğle
3 kaşık pişmiş kinoa
1 su bardağı havuç kabak kavurdum
1 adet baget
Ara türk kahvesi
Akşam belli değil
Gün içinde 2 lt su
Kiyamam sana insallah en kisa zamanda duzelir hepsi benim eski doktorum 80 e dusene kasar spor vermiyordu eklemlere yuk biner diye 80 den sonra da gunde 45 dakika yuruyus. Sanirim bundan kilo cok olunca zorladigi icinSol dizim darbe almis diyo sanirim suursuzca kostugum donem. birsey yapilmiyo jel bandaj agri kesici.Sag bacagimdaki agrilar omirilik icindeki keseciklerdendir diyor. Boyun sirt ve belde cesitli bolgelerde fitiklarim varmis. Bu sivi dolu kesecikler gormek istemiycekleri seylermis takip gerekiyormus!!!. Ayrica sag bacagim icin birde kalp damar gorucekmis.
ben curuge çiktim
Gunaydin kizlar 2 gundur sabah cok ac uyaniyorum normalde olmaz. Vucudum verdigi kiloyu almaya calisiyor yine. Suan o kadar acimki anlatamam. Bi de mercimek bana kilo verdirmiyor anladim hergun 300 gr gitmesi gerekiyordu durdu aksam tost ayran yapcam
Herkese huzurlu pazarlar
@HasibeG canım çok geçmiş olsun Allah korumuş. Ne demek dışarı dusseydim Allah korusun... iki laf duydun diye bu kadarmi vazgeçtin kendinden.
Oncelikle sen annesin. herseyden önce çok güçlü kadinsin.. Bu olay senin için bir kırılma noktası olsun canım. .
Ayrıca ben eşinin nedense kötü anlamda söylediğini düşunmedim .
O an espri yapmış ama eline yüzüne bulaştırmış. Şimdi söz sen de artık. Zayıflayıp saçlarını savurarak dersin ki bir zamanlar şişman diye dalga geçtiğin o kadın benim.
ISILDURU evet o sonuçlar bir aylık. Başlarken olctu beni bir de 4. Hafta .. ben de çok şaşırdım inan o kadar beklemiyordum. ..
Kesinlikle tavsiye ederim...
dafi Allah elden ayaktan düşürmesin canım. Ihmal etmeden götürün doktora..
Kötü duruma düşse yine olan sana olacak...
Mefkurem Tebrikler -kek ve Hayır'ı- bir araya getirdigin için. .
y.o.l.c.u bekliyoruz kuzum dön bir an önce özledik seni...
Bonus çatal bıçak Yalama kısmında kocaman gulumsemisim..
baharnaz bu hafta alicaksin sonuçları dimi merak ediyorum ben de . Bakalım nasıl tedavi uygulanicak neler diyecekler..
@burcu1983 canım sen de iyi gidiyorsun. Fazla kilo almadın kontrollusun.
cakil80 tavuk kanat yiyebilirsin bugün.. yanın da hazırladığın sosla..oh miss..
Ruh halimden gelsin
y.o.l.c.u nerdesin? Olurmu pes etmek birakmak? Bunca zaman pes ettik noldu?
Gelde kacamaklarimizi yaristiralim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?