- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Tam delisin :)Günaydin hatun kisiler,
Tek tek alintilayamadim ama geçmis olsun dilekleriniz icin sagolun
Ölsem üzülür müydünüz la
Bi çilgin simi vardi der miydiniz
o degilde helvami hanginiz kavurcagdi
diyetteyik diye yemezdinizde simdik
Dunden beri suratim iki karisti guldurdun beni yine deliiiiiiGünaydin hatun kisiler,
Ölsem üzülür müydünüz la
Dunden beri suratim iki karisti guldurdun beni yine deliiiiii
sabah aç uyanmak iyiye işaret cnm bu akşam fazla yemediğini gösterirGunaydin kizlar 2 gundur sabah cok ac uyaniyorum normalde olmaz. Vucudum verdigi kiloyu almaya calisiyor yine. Suan o kadar acimki anlatamam. Bi de mercimek bana kilo verdirmiyor anladim hergun 300 gr gitmesi gerekiyordu durdu aksam tost ayran yapcam
geçmiş olsun cnm fazla ilerlemeden bitki çaylarını ihmal etmeGunaydin tekrardan sabahiniz hayir olsun
Dunden beri hafif nezle halindeyim. Saglam basim agridi ins bugun olmaz.
Isler cok dun bisey yapamadim.
Bu hafta okulda etkinlik sirasinda bizim haftamiz.
Yarin veli katilim gununde limonata partisi yapicaz limonata yaptiricam cocuklara :)
Bi atlataydim ins. Stres oldu bana.
Ben limonata yapip goturucem orda onlarda sıkıcak biraz.
Saçmala kızz delii töbe de :))Allah korusunGünaydin hatun kisiler,
Ölsem üzülür müydünüz la
Insallah ilerleme olmaz canim. Dr biraz buyuk dedi ama bakalim.simeranya7 gecmis olsun canm.neyse ki karşı taraf dikkatliymis.
baharnaz sana da gecmis olsun.ins basit birşeydir.sıvılarda ilerleme olmaz ins.
Kızlar ben hala tartılamadm.kendim dışarı cikamyrm.esim de fırsat bulup tartı alamadı.bi yandan bebis bi yandan taşınma telaşı var.bir ay olsu hala dikislerim sızlıyor gecer ins.bebegimin de tam sarılığı geçti dedik bu defa fıtık oldu sanrm.bugün dr götürecez dr ne söyleyeceğini merak edyrm.ins kendiliginden gecer.ama halimden hic şikayetçi degilim.cok şükür Rabbim bu defa nasip etti kucağıma aldm bebegimi Allah isteyen herkese nadip etsin ins.
Yenamı ameliyat olacakmış cnm ben anlamadımYENA dr kontrolunde ne oldu Bonus ameliyat gibi birsey yazmis kafam karisik.
Bize yaz canim. Nerelerdesin.
Geçmiş olsun cnmsimeranya7 gecmis olsun canm.neyse ki karşı taraf dikkatliymis.
baharnaz sana da gecmis olsun.ins basit birşeydir.sıvılarda ilerleme olmaz ins.
Kızlar ben hala tartılamadm.kendim dışarı cikamyrm.esim de fırsat bulup tartı alamadı.bi yandan bebis bi yandan taşınma telaşı var.bir ay olsu hala dikislerim sızlıyor gecer ins.bebegimin de tam sarılığı geçti dedik bu defa fıtık oldu sanrm.bugün dr götürecez dr ne söyleyeceğini merak edyrm.ins kendiliginden gecer.ama halimden hic şikayetçi degilim.cok şükür Rabbim bu defa nasip etti kucağıma aldm bebegimi Allah isteyen herkese nadip etsin ins.
YENA dr kontrolunde ne oldu Bonus ameliyat gibi birsey yazmis kafam karisik.
Bize yaz canim. Nerelerdesin.
Kizzz ortaligi karistiracanben sana dedim ameliyati hani ilerlerse kilo yuzunden daha kotu olur sonuda ameliyattir diyerekten.
Yenayada baharin izin istemesini dikkate alma diye etiket yaptim
Ay yoruldummu ne
Bu gün günlerden dolma
Sabahtan beri uğraşıyorum
Önce kelem sardım, sonra yaprak sonrada biber ve kabak doldurdum. Heryer dolma oldu
Ellerine sağlık Daficim afiyetle yensinAy yoruldummu ne
Bu gün günlerden dolma
Sabahtan beri uğraşıyorum
Önce kelem sardım, sonra yaprak sonrada biber ve kabak doldurdum. Heryer dolma oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?