Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu günkü menü
Sabah
1 dilim recellli kaymaklı ekmek
1 kaşık peynirli yumurta
1 çatal ucu tahin pekmez
1 bardak ıhlamur

Ara
1 fincan kahve

Öğle
1 tabak hamsi

Ara
Yarım salkım üzüm

Akşam
1kabak , 1 biber dolması
Birkaç yaprak birkaç lahana sarması
2 kaşık yoğurt

Çok keyifli görünüyor

Neyseki bugün başka yiyeceğim tost planım bakalım ayran tost yapacağım ya da yumurta

Katiliyorum Bacağın belli dizinle agzinin ne alakası var yemeği ağzına yiyorsun atmazsin agzina olur biter. Bahane izin misin yok kimseye bırakın şu Lokmalari artık. Artık banane yok o son lokma gitmeyecek mideye. Bunun için hiçbir engel yok

Şimdi helva yiyemeyince üzüntüm 2 kat olurdu soyleyim dietteyken ölmeye felan kalkmayin tamam mı

Aramıza hoş geldin jade
Bildirim günü cuma
Iki hafta paylaşım da bulunursan listeye girebilirsin kurallar böyle canım
Azmin daim olsun

teşekkürler canm hoş buldum inşallah amaca ulaşırız ok canım cuma günleri kilo bildirimimi yaparım. yarından sabahtan da listemi bildiririm

Kahvaltı yapınca yolunda gitmedi 2000 kalori aldım bugün ve doğal olarak kilo değişimi yok. Bugün neyim var bilmiyorum sanki çok açtım ama gerçek açlık midem kazindi resmen.

Sabah
Kaşarlı tost cay

Öğlen
rosto 1 kaşık pure + domates çorbası 1 kase

Saat 16.00
Luppo sufle + çay

Saat 19.00
2 kepekli Kaşarlı tost
Yarım simit
500 ml ayran

Diet ekmekle yaptım tostu çok küçük oldu doymadim gittim 1 tane daha yaptım. Simidi neden yedim bilmiyorum o tamamen ayran bitsin diyedir kesin.

Hala kola icmedim tek keyif veren yani bu. Kalori çok aldım ama sağlıksız hazır yiyecek yemedim kendimi bu konuda tebrik ediyorum.

arkadaşlar ben bugünkü menümü yazıyım

SABAH.

1 büyük bardak ılık limonlu su
1 dilim tamtahıllı ekmek
k.k. layt beyaz peynir
1 adet domates
2 fincan çay tatlandırıcı ile

ARA.

1 avut ceviz
3 adet kuru incir
1 yeşilçay

ÖĞLEN.

4 yk.zyğ.kabak yemeği
tuzsuz lor peynirli karışık salata

ARA.
neskafe 2 sibirarada

AKŞAM

5 adet küçük balık
bol yeşil salata
2 lt su

birazdan çayımı içicem
bu arada 6052.adım yürüdüm yarın sabahtan başlıcam menülerimi paylaşmaya bugün bunlar kilomu da cuma bildiricem.herkese iyi akşamlar.

Yediklerin cok az kilona gore. Elinden geldigince tatlandiriciyi azalt ve birak insallah.

Yediklerin cok az kilona gore. Elinden geldigince tatlandiriciyi azalt ve birak insallah.

piskolojim okadar bozuluyorki sanki hiç veremicekmiş gibi zannediyorum kendimi. ikigündür sıkı başladım ama öncesi 1 hafta dır hazırlıyordum kendimi azaltarak tatlandırıcı. sadece çayuma kullanıyorum kahvelere ve bitki çaylara kullanmıyorum teşekkürler desteğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…