piskolojim okadar bozuluyorki sanki hiç veremicekmiş gibi zannediyorum kendimi. ikigündür sıkı başladım ama öncesi 1 hafta dır hazırlıyordum kendimi azaltarak tatlandırıcı. sadece çayuma kullanıyorum kahvelere ve bitki çaylara kullanmıyorum teşekkürler desteğiniz için
Destek bizim isimiz ne demek :)
Psikolojin hic bozulmasin niye veremeyesin allahin izniyle catir catir verirsin.
Yaptigimiz yanlislarin yerine dogrulari koydukmu taslar yerine oturuyor.
Yillarca ayni kiloda kaldim psikolojim bozuk oldugu icin. Bunun faydasi yok hep zarari var bize.
Hasibe niye kırıldığını söylemedin cnm
Biz karşıdan ne hissettiğimizi anlasınlar istiyoruz ama erkeklerde o ince fikir yok
Yaptığı hatanın farkında bile değildir eşin
Yeni başlangıcın hayırlı olsun
Bence o kırık tabureyide atma
Motivasyonun azalırsa o tabureyi görmek seni tekrar azimlendirir
Walkers nerdesin?
Benim kaçamaklar için formülün günde iki kez yürüyüş bol su ve sıfır kaçamakKızlar merhaba burdayım yani geldim. Ya c. Tesiden beri İstanbuldayım ablamda açıkcası azcık diyeti sabote ettim ya hemde baya baya azcık derken ablama da aşure yaptık o gün. Son gün derken vurdum dibine aslında yapmazdım da ablamin içi rl vermiyor sürekli ye ye ye... Bişi olmaz gidince yaparsın cümlesi fixtir bilirsiniz. Bu hafta artıda çıkarsam çok fena olur yer bitiririm kendimi ve doktora da rezil olurum bu hafta kontrolüm var. Zaten hertürlü rezil olacağım çünkü çok az verdim ya kadın dicek naptın sen sadece 2 hafta 500 er gram verdim. Kızlar formülü olan varmı şöyle cumaya kadar hızlı kilo verdiren ödem mödem ne varsa attıran
Şifa olsun inşallah canımSlm
Insallah herkes daha iyidir
Dun ilacimi icmeye basladim. Insallah agrilarima derman olur.
Amin insallahŞifa olsun inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?