Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Destek bizim isimiz ne demek :)

Psikolojin hic bozulmasin niye veremeyesin allahin izniyle catir catir verirsin.
Yaptigimiz yanlislarin yerine dogrulari koydukmu taslar yerine oturuyor.

Yillarca ayni kiloda kaldim psikolojim bozuk oldugu icin. Bunun faydasi yok hep zarari var bize.

canım benim ya çok sağol. yok yok bu kez kararım kesin. değişim zamanı geldi artık.

Gunaydin kizlar
Pazartesi cocuklar ateslendi bi turlu toparlayamadilar
Dun dr gittik 4 gun izin yazdirdim
Bi adam akilli bakima aldim cocuklari 2 poset ilac aldik insallah toparlarlar
Allerjik olabilir dedi kulaklari cok kotu olmus biraz toprlqyinca alerjiyede goturcez

Bu arada alinti yapamadim biseyler mi degisti direkt cevapla diye cikardi geri geldim yine alintiya bastim yine ayni seyi yapti
Neyse gecmise doneyim ben bi

Arada laf sokuyorum taburelerin bile tasiyamadigi sisko bir karin var diyorum bisey demiyo
Tabureyidr o gun attim cok kiriklandi cocuklara zarar verebilir diye ☺

Kızlar merhaba burdayım yani geldim. Ya c. Tesiden beri İstanbuldayım ablamda açıkcası azcık diyeti sabote ettim ya hemde baya baya azcık derken ablama da aşure yaptık o gün. Son gün derken vurdum dibine aslında yapmazdım da ablamin içi rl vermiyor sürekli ye ye ye... Bişi olmaz gidince yaparsın cümlesi fixtir bilirsiniz. Bu hafta artıda çıkarsam çok fena olur yer bitiririm kendimi ve doktora da rezil olurum bu hafta kontrolüm var. Zaten hertürlü rezil olacağım çünkü çok az verdim ya kadın dicek naptın sen sadece 2 hafta 500 er gram verdim. Kızlar formülü olan varmı şöyle cumaya kadar hızlı kilo verdiren ödem mödem ne varsa attıran

Benim kaçamaklar için formülün günde iki kez yürüyüş bol su ve sıfır kaçamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…