- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
Ne icin kullaniyosunuz annemde gordum sankiAmin insallah
Neruda diye bi hap iciyorum.
Allah kullandirmasinda icen oldumu bu hapi ?
Agrilarim icin verdi dr kontrolunde doz ayarli bi ilacmisNe icin kullaniyosunuz annemde gordum sanki
Ilk defa dinledim ama çok hoşuma gitti manzaralar harika
Ilk defa dinledim ama çok hoşuma gitti manzaralar harika
Günaydın bayanlar
Aç karnına kan ilacını içtim
Kahvaltı
1 yumurta- 1 dilim keçi peyniri ve maydanozla omlet
1 dilim kepek ekmek
Tarçınlı sıcak su
Ara yok
Öğle
Az tavuk
Salata
Ara bir avuç sarı leblebi
Akşam
Belli değil yazarım
Bugün iki senedir giyemediğim ceketimi giydim
Gecmis olsun annemde de epey hastalik var hangisi icin kullaniyor bilemedim simdi ama yabanci gelmedi ilacAgrilarim icin verdi dr kontrolunde doz ayarli bi ilacmis
Geçmiş olsun canımBu aralar saglikla sinananlardanim Allah dermansiz dert vermesin tabi. Şimdide dişim ağriyor yanagim balon gibi şişti bide bebekle ugrasmak cok zorluyo beni iki aksam sonra cekilecek diş korkuyorumda :/
Çarşamba menus
Sabah
İspanakli yumurta (³ tane)
Ogle
Kahve
Ara
Mandalina
Aksam
Tarhana corbasi
Taze fasulye
Uykum kaçtı insan acken nasıl uyur ki canım bişey yemek de istemiyor kaldım arada. 19 ocağı kadar 20 kilo vermek istemek yanlış mı acaba gönlümden bu geçiyor.[/QUOTE
vallah bende öyle kardeş açlıktan uyuyamıyorum baş ucuma , 1 lt su aldım aklıma yiycek bişey
geldikçe su içiyorum ne zorr yaa
şu yiyip yiyip kilo almayanlar varya çatlıyorum onlar ymk yerken kıskanıyorum.yaaaa.
Ben birden 20 kg hayal edince ürküyorum ve paniğe kapilip dahâ cok yiyorum. Ocak ayina kadar 10kg hedef koydum kendimeUykum kaçtı insan acken nasıl uyur ki canım bişey yemek de istemiyor kaldım arada. 19 ocağı kadar 20 kilo vermek istemek yanlış mı acaba gönlümden bu geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?