Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Şu an ekranda;
ambrosia2007,
YENA,
halley,
BEYZUS,
bursa16,
bonus,
candy_candy slm arkadaşlarım, can dostlarım.
Kilo alan bacınızı atarmısınız, satarmısınız bilmem?

hoş geldin canım.. zayıflarız yine ne olacak.. pro olduk bu konuda zaten..

günaydın canım.. ama hep yapamayacağını iddia ediyorsun biraz da yaparım tutarım de.. bişeycik olmaz o zaman :1hug:

şu anda kekikimi içiyorum düzgün ilerliyor!

Bonus+, BEYZUS+, EBRULUM, GAMZELİ, ambrosia2007, YURDUSUM+, candy_candy, Derin, bursa16+, YENA+, cherry_pie+

Sıkı tutunun delikafadulden

Benim patron uyudu kaldı o yorgunlukla herhal :ecrin_bebek:

selamm kızlarr,bugün daha sıkı başladım güne...sabah kalkar kalkmaz 2 kocamann bardak su içtim...ev içinde bikaç tur atttım.sonra kahvaltı;
bir dilim beyaz peynir,2 dilim çavdar ekmeği,3 adet zeytin,salatalık ve maydonoz
1 saat sonra bisiklet-mekik ve bacak hareketleri yapmayı planlıyorum :))

başarılarının devamını dilerim.. ben de bugün iyi başladım.. bi de böyle bitirirsek tamamdır olumunekankayizsmile

günaydın candy ben haber verdim kadın bana özel hazırlayacak şimdi yemesnede ayıp oluyor ama çok fazla yemeyeceğim artık zaten kıymalı pırasa pişirdim akşamada salata ile onu yerim

günaydın candy ben haber verdim kadın bana özel hazırlayacak şimdi yemesnede ayıp oluyor ama çok fazla yemeyeceğim artık zaten kıymalı pırasa pişirdim akşamada salata ile onu yerim

ya evet.. yemesen de hadi canım bugün ye yarın yaparsın diyetini diyorlar.. o kadar ısrar ediyorlar ki utanıyorsun artık valla..

kızlar günaydın ben 2 gündür pek ii değilim dün aşırı başım ağrıyordu ama kurallarımı bozmadım hatta iştahım bile kaçtı arada hasta olsak mı ne

Şu an ekranda;
ambrosia2007,
YENA,
halley,
BEYZUS,
bursa16,
bonus,
candy_candy slm arkadaşlarım, can dostlarım.
Kilo alan bacınızı atarmısınız, satarmısınız bilmem?

aşk olsun o nasıl laf şimdi bizlerden biri senin gibi kilo alınca sen nasıl düşünürsen bizde öyle düşünürüz burada sadece kilo verirken arkadaş olacaksak olmuyalım zaten en güzel arkadaşlık en zor anında yanında olmak değilmidir

yapsakmı işe yararmı acep:Saruboceq:

inş canım yeniden yaparsın insanın istediğini yapıp mutlu olması ne kadar güzel hatırlarmısın bilmem o radyo açıldığında ilk ben başladım dj bir çoğunuza ben öğrettim ne kadar severek yapıyordum anlatamam dj sonra oğluma hamile olduğumu öğrenince bıraktım uzun süre kk ya bile girememiştim bi geldim radyo yok akannehir sonra oğlum büyüdü şimdi çok özlüyorum dj ama yapamam senağlama

yok yok şaka yaptım valla bugün daha iim ben ekmek yerine etimek yiyiyorum 1 veya 2 dilim tıkıyor zaten fazlası benim gibi ekmek manyaklarına duyrulur etiemk yiyin ekmekten vazgeçin

bu arada pko lu olduğum için 3 ay içip 1 ay verdiğim ilacıma yani glukofene bugün tekrar başlıyorum....kilo vermemede yardımcı olcak inşallah...

sealmlar kızlarr

geçmişi okudum
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler

bugun iyiyim
hakkaten dün çok yoruldum sanırım
birde
iş yaparkenn ben acayip sinirli ve sitres yüklü oluyorum
onunda etkisi çokk

her nese

dün ne yedim
sabah 2 dilim kepek ekmek- domates- maydonoz- peynir
ara elma
öglen ızgara tavuk - yogurt-2 dilim norlamk ekmek
saat 4 gibi bir tabak nohur yemegi- 3-4 kaşık pilaw
akşam 6 salata- yogurt- 1 simit

elma sirkesi aldım bende
günde 3 ögünmü içiyosunuz yoksa sadece sabahları suya karıştırıpmı ?

elma sirkesi aldım bende
günde 3 ögünmü içiyosunuz yoksa sadece sabahları suya karıştırıpmı ?

sabah ılık su bal ve bir iki damla limon.. uyanır uyanmaz daha yüzümü yıkamadan bunu içiyorum :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…