Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok geçmiş olsun canım

Hepinize çoookk geçmiş olsun, Allah şifa versin, dermansız dert vermesin inşallah..

Selamun aleyküm güzeller
hayırlı sabahlar
Güzel bir gün geçiririz ınşaallah
Ben bu hafta çok kötü beslendim. Verdiğim 10 kiloyu bir bir almaya başladım. Bi dur demem lazım bu duruma ama hiç içimden gelmiyo.. Eski havam kalmadı, nasıl toparlicam bilmiyorum..
Canım iştahın çok açıksa içtiğini suya birkaç karanfil at belki faydası olur

@Jade21 hoşgeldin, inşallah kalıcı olur ve bol bol kilolar verirsin.

hoş buldum canım teşekkür ederim.
inşallah veririz canım. bende beynimle adeta kapışıyorum. o.diyor yeeee ben diyorum.hayır zayıflıcam güzelleşicem
saçımı başımı rengini değişicem alımlı çalımlı.olucam. diyorum da.aynaya bakıyorum nasıl gidicek bunlar diyorum. dur bakalım ha.gayret diyorum

Günaydın bayanlar

Aç karnına kan ilacını içtim

Bir saat sonra 5i bir yerde çayı içtim

1 saat sonra Kahvaltı

1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kaşar peyniri

Ara B vitamini

Öğle

Az tavuk sote
Salata
2 kaşık pişmiş yulaf
2 kaşık pişmiş kinoa

Ara 5i bir yerde çayı

Akşama doğru D vitamini

Akşam yemegim belli değil.

Gün içinde 2 lt su.

Günaydins hatun kisiler..

Projede sondan bi önceki günüm..Kafa japon pazari ne alirsan bi milyon..

Bu hafta diyet hak getire hicte tartilmadim..Yarin ne çikacak bakalim.

Bu arada günün haberi de geldi..Yeni proje için bizim firmaya çagiriyorlar. Sanirim otomasyon ve robot teknigi üzerine olacak buna biraz sevindim gibi de fadil ile ayni ofiste hafta da bikac gün..
aman Tanrim didim..
Yani baska sehre gitmiyorum günde iki üc saat yollarda olmaycem de sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Neyseki yarindan sonra 4 gün tatil burda..Bütün enerjimi ve sabrimi toplaycem artik Çarsamba‘ya kadar..
Allah yardimcim olsun kizlar verin mehteri

Hoşgeldin cnm
Umarım sende hayallerine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…