- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
Uykum kaçtı insan acken nasıl uyur ki canım bişey yemek de istemiyor kaldım arada. 19 ocağı kadar 20 kilo vermek istemek yanlış mı acaba gönlümden bu geçiyor.
Çok geçmiş olsun canımBu aralar saglikla sinananlardanim Allah dermansiz dert vermesin tabi. Şimdide dişim ağriyor yanagim balon gibi şişti bide bebekle ugrasmak cok zorluyo beni iki aksam sonra cekilecek diş korkuyorumda :/
Çarşamba menus
Sabah
İspanakli yumurta (³ tane)
Ogle
Kahve
Ara
Mandalina
Aksam
Tarhana corbasi
Taze fasulye
Merhaba kizlar
@YENA bugun dr a sonuclarimi goturdum. Sadece fitik der fizik tedavi der biter diye dusunmustum. Hic beklemedigim birseyle karsilastim. Dr boyun sirt ve bel fitiklarimi onemsemedi bile. Boyun ve sirt bolgesinde omirilik icinde sıvi keseleri varmis. Bunlari takibe alicaz dedi. Dizim icin jel verdi dizimide pek onemsenedi ama diger bacak uyusmasi ve agrilarim fitik degil digerinden oluyormus. Boyleyken boyle hic keyfim yok.
Carsambada diger dr islerim var. Biraz toparlayim kendimi Buralarda olucam. Yine de izin kullanabilirsem iyi olur.
Gunaydin tekrardan sabahiniz hayir olsun
Dunden beri hafif nezle halindeyim. Saglam basim agridi ins bugun olmaz.
Isler cok dun bisey yapamadim.
Bu hafta okulda etkinlik sirasinda bizim haftamiz.
Yarin veli katilim gununde limonata partisi yapicaz limonata yaptiricam cocuklara :)
Bi atlataydim ins. Stres oldu bana.
Ben limonata yapip goturucem orda onlarda sıkıcak biraz.
simeranya7 gecmis olsun canm.neyse ki karşı taraf dikkatliymis.
@baharnaz sana da gecmis olsun.ins basit birşeydir.sıvılarda ilerleme olmaz ins.
Kızlar ben hala tartılamadm.kendim dışarı cikamyrm.esim de fırsat bulup tartı alamadı.bi yandan bebis bi yandan taşınma telaşı var.bir ay olsu hala dikislerim sızlıyor gecer ins.bebegimin de tam sarılığı geçti dedik bu defa fıtık oldu sanrm.bugün dr götürecez dr ne söyleyeceğini merak edyrm.ins kendiliginden gecer.ama halimden hic şikayetçi degilim.cok şükür Rabbim bu defa nasip etti kucağıma aldm bebegimi Allah isteyen herkese nadip etsin ins.
selamlar herkese bende sıkı bir diyete başladım arkadaşlar benide aranıza alırmısınız .kilo .85 .boy..1.60. hedef .70. sizlerle daha çabuk motive olup daha çabuk vereceğime inanıyorum. diyetimin bugün 2 inci günü.
Gunaydin kizlar
Pazartesi cocuklar ateslendi bi turlu toparlayamadilar
Dun dr gittik 4 gun izin yazdirdim
Bi adam akilli bakima aldim cocuklari 2 poset ilac aldik insallah toparlarlar
Allerjik olabilir dedi kulaklari cok kotu olmus biraz toprlqyinca alerjiyede goturcez
Bu arada alinti yapamadim biseyler mi degisti direkt cevapla diye cikardi geri geldim yine alintiya bastim yine ayni seyi yapti
Neyse gecmise doneyim ben bi
Arada laf sokuyorum taburelerin bile tasiyamadigi sisko bir karin var diyorum bisey demiyo
Tabureyidr o gun attim cok kiriklandi cocuklara zarar verebilir diye ☺
Hepinize çoookk geçmiş olsun, Allah şifa versin, dermansız dert vermesin inşallah..Bu aralar saglikla sinananlardanim Allah dermansiz dert vermesin tabi. Şimdide dişim ağriyor yanagim balon gibi şişti bide bebekle ugrasmak cok zorluyo beni iki aksam sonra cekilecek diş korkuyorumda :/
Çarşamba menus
Sabah
İspanakli yumurta (³ tane)
Ogle
Kahve
Ara
Mandalina
Aksam
Tarhana corbasi
Taze fasulye
Canım iştahın çok açıksa içtiğini suya birkaç karanfil at belki faydası olurBen bu hafta çok kötü beslendim. Verdiğim 10 kiloyu bir bir almaya başladım. Bi dur demem lazım bu duruma ama hiç içimden gelmiyo.. Eski havam kalmadı, nasıl toparlicam bilmiyorum..
Hayallerim 20 kilo ama gercekler 10 kiloya da raziBen birden 20 kg hayal edince ürküyorum ve paniğe kapilip dahâ cok yiyorum. Ocak ayina kadar 10kg hedef koydum kendime
@Jade21 hoşgeldin, inşallah kalıcı olur ve bol bol kilolar verirsin.
@Jade21 hoşgeldin kaçırdım sanırım kilon boyun yaşın kaç hangi şehirdensin?
Hoşgeldin cnmhoş buldum canım teşekkür ederim.
inşallah veririz canım. bende beynimle adeta kapışıyorum. o.diyor yeeee ben diyorum.hayır zayıflıcam güzelleşicem
saçımı başımı rengini değişicem alımlı çalımlı.olucam. diyorum da.aynaya bakıyorum nasıl gidicek bunlar diyorum.dur bakalım ha.gayret diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?