Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar tombikdaslarim
Telefonumdan dolayı gelememiştim artık problemim kalmadı. Buradan ayrı kaldığım süre içerisinde diyetime kör topal devam ettim sayılırArtı olarak yaklaşık bir aydır fitness yapiyorum başladığımdan itibaren evde hiç tartilmadim yarın spor salonunda tartilicam bakalım kaç kilo vermişim? benim için bir ay tartilmamak çok büyük bir olay inş mutlu olurum

Akşam yemegim
3 kaşık pişmiş karabuğday
Göbek havuç maydanoz keçi peyniri ile yapılan salata

tekrar hoş buldum canım
kilom.85.boy .1.60. yaş. orta yaş. şehir (ist.)
hedefim (70).olmak inşallah. canım bu arada 5 çocuk annesiyim
Vuuuu 5 çocuk maşallah size her çocuk insana kilo ekliyor tabi, benimde iki kızım var 40 oldum 80 kiloyum 164 boyum bu arada daha önceki ölçümü yanlış yapmışım sanırım Bonus sevindim sadece 4 cm kisalmisim genclik yıllarıma göre bir ara ölcmustuk hani seninle

Slm millet nerelerdesiniz eskiden is cikisi mesajları okumakla bitiremezdim şimdi sakin sessiziz. Fırtına öncesi sessizlik gibi.

çünküm simi yok attraksiyon yok çilginlik yok

yakinda heyecanli fadilin elli rengi fragmanlariyla geliyorum topike renk gelcek o vakit

Günün menüsü

Sabah Türk Kahvesi

Öğlen

Izgara tavuk saniyordum ama tavada kızartmislar hesabı öderken gördüm
Meksika fasulyeli salata yanına pure

Saat 17 de 2 tane kuru kayısı

Saat 21 akşam yemeği

2 yumurta sahanda
2 dilim kepek ekmeği

Şimdide bolca çay

Bugün 30 dakika yürüyüş 2 km

Slm kizlar
Iyi geceler
Hastalik sirasi bana geldi galiba aksamdan beri yutkunamiyorum usume titreme geliyor
Bu hafta dikkat edemedim hatta kilo aldim ama bugunden itibaren toplamaya basladim

Sabah tansiyonum dustu 90/50 midem bulandi cok ogurme geldi annem tuzlu ayran yapti icince rahatladim

Sabah 11de anca yedim kahvaltimi anca toparlandim karatay kahvaltisi yaptim

Ogledrn sonra 2 bardak yesilcay

Aksam firin tavuk salata yogurt

Ogleden sonra carsidan donunce leslie yapacaktim ama hastalaninca kaldi

Selamun aleyküm güzeller
Hayırlı sabahlar
Hasibecim kuzucuklara geçmiş olsun çabucak atlatırsınız inşallah

Sagol ablam

Agrilarim icin verdi dr kontrolunde doz ayarli bi ilacmis

Sizede gecmis olsun Allah sifa versin cumlemize

Hayırlı geceler guzeller
Misafirlerim gitti mutfağı toparladım ancak işim biti.
Allahım birde her akşam insan arıyoruz . bizi insandan saymıyor herhalde hergun birileri gelsin istiyor. Herkese haber gonderiyor çocukları torunları hergün gelsin istiyor . beni düşünen yok. Nerdeyse Hergün yemekli misafir oluyor. Misafiri cok severim ama hergün olunca yoruluyorum.

Bugün tam tartı akşamı sacma sapan bir menü oldu

Sabah
7 zeytin
1 fincan kahve

Öğle
1 tabak sarma

Ara
1 avuç ceviz
3 kaşık bal
2 bardak bitki çayı

Akşam
1 dilim ekmek
1 tabak kuru fasulye
Salata
1 fincan kahve

Ara
4 sarma
2 bardak çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…