Slm kizlar
Iyi geceler
Hastalik sirasi bana geldi galiba aksamdan beri yutkunamiyorum usume titreme geliyor
Bu hafta dikkat edemedim hatta kilo aldim ama bugunden itibaren toplamaya basladim
Sabah tansiyonum dustu 90/50 midem bulandi cok ogurme geldi annem tuzlu ayran yapti icince rahatladim
Sabah 11de anca yedim kahvaltimi anca toparlandim karatay kahvaltisi yaptim
Ogledrn sonra 2 bardak yesilcay
Aksam firin tavuk salata yogurt
Ogleden sonra carsidan donunce leslie yapacaktim ama hastalaninca kaldi
Sagol ablam
Sizede gecmis olsun Allah sifa versin cumlemize
Gemis olsunSlm kizlar
Iyi geceler
Hastalik sirasi bana geldi galiba aksamdan beri yutkunamiyorum usume titreme geliyor
Bu hafta dikkat edemedim hatta kilo aldim ama bugunden itibaren toplamaya basladim
Sabah tansiyonum dustu 90/50 midem bulandi cok ogurme geldi annem tuzlu ayran yapti icince rahatladim
Sabah 11de anca yedim kahvaltimi anca toparlandim karatay kahvaltisi yaptim
Ogledrn sonra 2 bardak yesilcay
Aksam firin tavuk salata yogurt
Ogleden sonra carsidan donunce leslie yapacaktim ama hastalaninca kaldi
Sagol ablam
Sizede gecmis olsun Allah sifa versin cumlemize
Ayy çok iyi canim ya 89.8 iyi mithis bi rakam. Kiymetini bil.Gunaydin sonunda yine 89.8 i gordum yasasin 8 lerartik 8 ler seruvenim basliyor.
Rakibem ne durumdasin hic sesin cikmadi baharnaz ne durumdasin bak ben yine 8 lere geldim.hadi sen de gel burda manzara daha guzel
Gunaydin sonunda yine 89.8 i gordum yasasin 8 lerartik 8 ler seruvenim basliyor.
Rakibem ne durumdasin hic sesin cikmadi baharnaz ne durumdasin bak ben yine 8 lere geldim.hadi sen de gel burda manzara daha guzel
Baharcım sen şu tartı işini bi çözsen ne durumda olduğunu bilirsen daha iyi olur benceAyy çok iyi canim ya 89.8 iyi mithis bi rakam. Kiymetini bil.
Ben listeden atildim sanirim kilom ayni gidince AYNI diye bi rakam yok sanirim su an tartilamiyorum tartida sorun var.
Ama bu hafta pek kontrollude gitmedim artim bile vardir bilemiyorum.
Ben izinli durumda olursam sevinirim pazartesi yine drdayim.
Hayirli cumalar
Hayirli sabahlar
Hasibe gecmis olsun
Simi fadilli gunlerin basliyormus kolay gelsin.
çok güzel cnm tebriklerHayırlı sabahlar
Kilom 109.6 kg -400 gr
önce pilini değiştir istersen cnmSelamün aleyküm
Hayırlı cumalar
Kilom aynıdır inş tartım saçmaladı baya bi sanırım bozuldu oyüzden kaç kiloyum bilmiyorum yeni bi tartı almak niyetindeyim...neyse neticede aynı geçerseniz sevinirim....
yatılı misafir zor oluyor kolay gelsin cnmYatılı misafirim vardı şehir dışından dün akşam gittiler. Bu aksam da kızımın iki yakın arkadaşı gelecek yatiya. Yurtta kalıyorlar onlar için güzel ev yemekleri hazirlayacagim eve gidince. Haftasonu sağlam bir temizlik yapmam şart oldu artık. Aksi gibi işlerde yogun. Çok yorgunum haliyle. Sirtim kollarim berbat.
Detaylı okuyamadim bir ara bakarım ayrıntılı. Herkes iyidir inşallah.
Seviyorum hepinizi bol eksiler diliyorum.
Cok bekletme sen de gel sensiz olmazAyy çok iyi canim ya 89.8 iyi mithis bi rakam. Kiymetini bil.
Ben listeden atildim sanirim kilom ayni gidince AYNI diye bi rakam yok sanirim su an tartilamiyorum tartida sorun var.
Ama bu hafta pek kontrollude gitmedim artim bile vardir bilemiyorum.
Ben izinli durumda olursam sevinirim pazartesi yine drdayim.
Hayirli cumalar
Hayirli sabahlar
Hasibe gecmis olsun
Simi fadilli gunlerin basliyormus kolay gelsin.
Kiyamam onaHayırlı mutlu cumalar..
Sabah tartılamadım o yüzden kilom aynı diyorum ama artmıştır kesin
Spor 100 dk yürüyüş
Defne ben işe başlamadan toplasan 2 defa anca hasta olmuştu. İşe başladığımdan beri 4 defa hasta oldu bu hsonu kusma ishal felaket hastaydı ancak topladı ama geceleri kriz şeklinde ağlayarak uyanıyor anlamadım neden. Zaten 1 ay önce düştü ağzı yarıldı dişi falan kaydı. Çocuğun başında bir sıkıntı var. Allah'ım korusun. Bunlar yüzünden memeyide kesemedim. Artık çok zorlanıyorum.
Hepinizi seviyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?